Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seni üzmek istemem ama bn de 8 değeriyle öğrendim iki gün sonra gittim 16 direk kimyasal dediler bi kaç gün sonra da adet oldum maalesef.öylece sıfırlandı

Hemşireyim bu arada ben bu akşam nöbete gidicem işte nöbette baktırcam ay dua edin benim için sonucum çıktığı gibi yazıcam allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ama işin ilginç kısmı hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim çok şiş ve çok hassas o kadar

Yani aşılamadan sonra 22. Günüm bugün adet sonrakide 34. Günüm bakalım hayırlısıysa olur

Nasil oluyor canim asilama yaptirali 22 gun oldu ve sonucu ogrenmedinmi ? Ben biraz geriden geliyorum
Evet canım 14. Gün baktırdım 8.86 geldi sonuç hoca şüpheli pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar baktır dedi ve az önce baktırdım 258 Allah’ıma şükürler olsun allah hepinize nasip etsin inş ilk aşılanmamdı çok ümitsizdim 1,5 yıldır deniyoruz ve rabbim nasip etti binlerce şükürler olsun

Aaaa ilk defa goruyorum ilk asilamada hamile halan cok guzel cok mutlu oldum senin adina saglikla alin kucaginiza insallah ❤❤❤❤

Yaa nasıl sevındım anlatamam demıstım sana pozıtıf dıye bende asılama yaptırdım bugun mıkro cıplı oldu ınsallah bızlerınkıde tutar bol bol dua et bıze de

Yaa nasıl sevındım anlatamam demıstım sana pozıtıf dıye bende asılama yaptırdım bugun mıkro cıplı oldu ınsallah bızlerınkıde tutar bol bol dua et bıze de
Evet canım ya öyle demiştin inş seninkinde olur dua ediyorum hepiniz için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çok teşekkür ederim canım benim allah hepinize nasip etsin inş çok zor şeyler ama merak etmeyin olucak elbet bir gün dualarım sizinle
Insallah canim benim bende guzel haber veririm benim tahminim burada kadinin yumurtaliklarinin cok iyi olmasi gerekiyo zaten spermi ayristiriyolar

Canım hayırlı olsun ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizlere de dua et

Evet canım ya öyle demiştin inş seninkinde olur dua ediyorum hepiniz için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende de pko var 15 gun nasıl gececek acaba cok stres olmuşmuydun buarada ettıgın dualar ıcın allah razı olsun bebegını kucagına sag saglım al inşallah

Benim de bugün reglimin 2. günü Dr randevum var aşılama tedavisine başlayacağız. Merak ettiğim aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…