- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
Seni üzmek istemem ama bn de 8 değeriyle öğrendim iki gün sonra gittim 16 direk kimyasal dediler bi kaç gün sonra da adet oldum maalesef.öylece sıfırlandıAy ya kızlar Mayıs 22 de aşılama oldum 14.gün 8.84 mü ne geldi 1 hafta sonra tekrar yap dddi doktor 3 gün sonra dayanmadım yaptırdım 26.80 çıktı ama yinele şüpheli pozitif dedi en az 50 olması gerekiyormuş hcgnin yarın 1 hafta geçmiş olcak inş yükselmiştir hepiniz için dua ediyorum inş hepimiz kucağımıza alırız bebişleriÇok heyecanlıyım yarını iple çekiyorum
gerçekten mi yaSeni üzmek istemem ama bn de 8 değeriyle öğrendim iki gün sonra gittim 16 direk kimyasal dediler bi kaç gün sonra da adet oldum maalesef.öylece sıfırlandı
Çok teşekkür ederim inşgüzel haber olur ya içim içimi yiyorBizide haberdar et canim guzel haberini almak umidiyle❤
Nasil oluyor canim asilama yaptirali 22 gun oldu ve sonucu ogrenmedinmi ? Ben biraz geriden geliyorumYani aşılamadan sonra 22. Günüm bugün adet sonrakide 34. Günüm bakalım hayırlısıysa olur
Evet canım 14. Gün baktırdım 8.86 geldi sonuç hoca şüpheli pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar baktır dedi ve az önce baktırdım 258Nasil oluyor canim asilama yaptirali 22 gun oldu ve sonucu ogrenmedinmi ? Ben biraz geriden geliyorum
Aaaa ilk defa goruyorum ilk asilamada hamile halan cok guzel cok mutlu oldum senin adina saglikla alin kucaginiza insallah ❤❤❤❤Evet canım 14. Gün baktırdım 8.86 geldi sonuç hoca şüpheli pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar baktır dedi ve az önce baktırdım 258Allah’ıma şükürler olsun allah hepinize nasip etsin inş ilk aşılanmamdı çok ümitsizdim 1,5 yıldır deniyoruz ve rabbim nasip etti binlerce şükürler olsun
Yaa nasıl sevındım anlatamam demıstım sana pozıtıf dıye bende asılama yaptırdım bugun mıkro cıplı oldu ınsallah bızlerınkıde tutar bol bol dua et bıze deEvet canım 14. Gün baktırdım 8.86 geldi sonuç hoca şüpheli pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar baktır dedi ve az önce baktırdım 258Allah’ıma şükürler olsun allah hepinize nasip etsin inş ilk aşılanmamdı çok ümitsizdim 1,5 yıldır deniyoruz ve rabbim nasip etti binlerce şükürler olsun
Çok teşekkür ederim canım benim allah hepinize nasip etsin inş çok zor şeyler ama merak etmeyin olucak elbet bir gün dualarım sizinleAaaa ilk defa goruyorum ilk asilamada hamile halan cok guzel cok mutlu oldum senin adina saglikla alin kucaginiza insallah ❤❤❤❤
Evet canım ya öyle demiştin inş seninkinde olur dua ediyorum hepiniz için allah kimsenin kucağını boş bırakmasınYaa nasıl sevındım anlatamam demıstım sana pozıtıf dıye bende asılama yaptırdım bugun mıkro cıplı oldu ınsallah bızlerınkıde tutar bol bol dua et bıze de
Insallah canim benim bende guzel haber veririmÇok teşekkür ederim canım benim allah hepinize nasip etsin inş çok zor şeyler ama merak etmeyin olucak elbet bir gün dualarım sizinle
Valla ben pkoyum zaten 5-6 yumurtam gelişmişti neye bağlı oldu bilmiyorumInsallah canim benim bende guzel haber veririmbenim tahminim burada kadinin yumurtaliklarinin cok iyi olmasi gerekiyo zaten spermi ayristiriyolar
Canım hayırlı olsun ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım 14. Gün baktırdım 8.86 geldi sonuç hoca şüpheli pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar baktır dedi ve az önce baktırdım 258Allah’ıma şükürler olsun allah hepinize nasip etsin inş ilk aşılanmamdı çok ümitsizdim 1,5 yıldır deniyoruz ve rabbim nasip etti binlerce şükürler olsun
Bende de pko var 15 gun nasıl gececek acaba cok stres olmuşmuydun buarada ettıgın dualar ıcın allah razı olsun bebegını kucagına sag saglım al inşallahEvet canım ya öyle demiştin inş seninkinde olur dua ediyorum hepiniz için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Valla ben pkoyum zaten 5-6 yumurtam gelişmişti neye bağlı oldu bilmiyorum
[/QUOT
3 yumurta gelisince asilamayi durduruyorlarmis ama baya gelismis canim benim 2 tane gelismisti
Ben daha dun yaptırdım asılamayı ılk oldu umarım son olur bır arkadasımız kalmıs ılk sefer deBenim de bugün reglimin 2. günü Dr randevum var aşılama tedavisine başlayacağız. Merak ettiğim aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı?
Ay onu bende cok merak ediyorum simdiye kadar bir arkadastan duydum sadece ilkinde hamile kalan.Benim de bugün reglimin 2. günü Dr randevum var aşılama tedavisine başlayacağız. Merak ettiğim aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı?
Ben daha dun yaptırdım asılamayı ılk oldu umarım son olur bır arkadasımız kalmıs ılk sefer de
Bugün iğneye başlayacağım, 4 gün sonra kontrol, umarım bebeklerimize kavuşuruz.Ay onu bende cok merak ediyorum simdiye kadar bir arkadastan duydum sadece ilkinde hamile kalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?