Amin amin inşallah tutmuşturEvet 3gün sonra ay inş tutmuştur ne kadar zormuş bu işler allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benımde yarın kontrolum var buyuduyse ıgne verip asılama dıyecek ınsallah hayırlısıyla nasıp eder rabbım cumlemızeMerhaba bende 2 yillik evliyim ve sizinle ayni yastayim ilk asilamami sabah olacagim. Dr once hap verdi clomed 5 gun kullandim azoncede yumurtaliklarima bakti 2si catlamis cok guzel dedi ve igne vurdu sabah 7de asilama icin gelin dedi.
Hadi bakalim insallah buyumustur istedigin gibi olur hersey guzel haberlerini alirizBenımde yarın kontrolum var buyuduyse ıgne verip asılama dıyecek ınsallah hayırlısıyla nasıp eder rabbım cumlemıze
Geldım suan bekliyorum ınsallah ınsallah nasıl stres bastıHadi bakalim insallah buyumustur istedigin gibi olur hersey guzel haberlerini aliriz
Ben yaptirdim azonce hic stres yapma agrisiz bir islem benim rahim agzim kapanmis onu azcik kesti sadece.Geldım suan bekliyorum ınsallah ınsallah nasıl stres bastı
Hayırlı olsun aşılaman nasıl geçti umarım iyidir. Yaşadıklarını paylaşabilir misin ? Bi de yumurtan çatladığı halde doktor neden iğne verdi acaba merak ettim.Merhaba bende 2 yillik evliyim ve sizinle ayni yastayim ilk asilamami sabah olacagim. Dr once hap verdi clomed 5 gun kullandim azoncede yumurtaliklarima bakti 2si catlamis cok guzel dedi ve igne vurdu sabah 7de asilama icin gelin dedi.
Bende allah nasıp ederse persembe gunu yaptırıcam sagda bır yumurtam olusmus persembe gunu 12 de asılama yapılcak ınsallah senın de tutar ısteyen herkesın tutar ınsallahBen yaptirdim azonce hic stres yapma agrisiz bir islem benim rahim agzim kapanmis onu azcik kesti sadece.
Insallah canim ikimizinkiside tutar ozel hastanedemi yoksa devlet hastanesindemi oluyorsun?Bende allah nasıp ederse persembe gunu yaptırıcam sagda bır yumurtam olusmus persembe gunu 12 de asılama yapılcak ınsallah senın de tutar ısteyen herkesın tutar ınsallah
Özel hastanede canım senInsallah canim ikimizinkiside tutar ozel hastanedemi yoksa devlet hastanesindemi oluyorsun?
Özel hastanede canım sen ay inş tutar ya
Ben avrupada yaptiriyorum canim genelde ozelde ve devlette cok farkli anlatiyorlar ondan sordum.Özel hastanede canım sen
Merhaba bilmiyorum dr clomed adi bir ilac verdi 5 gunluk sonrasinda gittim ignemi vurdu ve sabah saat 7de gel dedi oyle 36 saat sonra falan demedi.iste bu sabah gittim enjekte ederken rahim agzin kapanmis onu azcik kesecegim dedi. O heyecanla sormak aklima gelmedi acaba hepmi kapaliydi yoksa sonradanmi kapanmis diye. Asimi oldum ve geldim evde dinleniyorum suanHayırlı olsun aşılaman nasıl geçti umarım iyidir. Yaşadıklarını paylaşabilir misin ? Bi de yumurtan çatladığı halde doktor neden iğne verdi acaba merak ettim.
Özel hastanede canım
Devlet ve ozel hastane arasinda cok fark varmis o yuzden merakimdan sordum
Ben mıkrocıplı asılama yaptıracagım ablam devlet hastanesınde yaptırmıstı tutmadı onun ozel hastane daha ıyı dıyorlarBen avrupada yaptiriyorum canim genelde ozelde ve devlette cok farkli anlatiyorlar ondan sordum.
Hayırlı olsun. İnşallah aşılama tutar. Bende stresle bekliyorum,büyük ihtimal cumartesi günü aşılama olacağım.Merhaba bilmiyorum dr clomed adi bir ilac verdi 5 gunluk sonrasinda gittim ignemi vurdu ve sabah saat 7de gel dedi oyle 36 saat sonra falan demedi.iste bu sabah gittim enjekte ederken rahim agzin kapanmis onu azcik kesecegim dedi. O heyecanla sormak aklima gelmedi acaba hepmi kapaliydi yoksa sonradanmi kapanmis diye. Asimi oldum ve geldim evde dinleniyorum suan
Neredeyse yakın olacak asılamalar sonuçları da yakın zaman da ogrenecegız hayırlısıylaHayırlı olsun. İnşallah aşılama tutar. Bende stresle bekliyorum,büyük ihtimal cumartesi günü aşılama olacağım.
Mikrocipli nasil oluyor benim doktorum cok sakindi ve ne rahim filmi cekti nede 36 saat muhlet verdi. Bir de orada vardir buyuk ihtimal bebegin cinsiyetini secebiliyorsunuz. Yasadigim ulkede yasak oldugu icin yapmiyorlar bir de ilk cocugum oldugu icin onemi yok cinsiyetin su an.Ben mıkrocıplı asılama yaptıracagım ablam devlet hastanesınde yaptırmıstı tutmadı onun ozel hastane daha ıyı dıyorlar
Insallah hepimizinkisi tutar . Stres yapilcak bir durum yok agrisiz ve acisiz bir islem oluyor.Hayırlı olsun. İnşallah aşılama tutar. Bende stresle bekliyorum,büyük ihtimal cumartesi günü aşılama olacağım.
inşallah olumlu olur. Umudum yok ama olsunNeredeyse yakın olacak asılamalar sonuçları da yakın zaman da ogrenecegız hayırlısıyla
Tup bebekte seçilebiliyordu asılama da secemıyorsun mıkro cıp farklı bır yontemmıs bende tam bılmıyorum normal asılamadan farklı dedı ben rahım filmi cekıldım 2 yıl olacak cekınelı 3 bucuk yıllıl evliyim bende polıkıstık over sendromu var esımde de varıkosel vardı ameliyat oldu duzeldı ama gebelık hıc olusmadı bende artık asılama yaptırmalıyım dedım 3 yıldır ıstıyorumMikrocipli nasil oluyor benim doktorum cok sakindi ve ne rahim filmi cekti nede 36 saat muhlet verdi. Bir de orada vardir buyuk ihtimal bebegin cinsiyetini secebiliyorsunuz. Yasadigim ulkede yasak oldugu icin yapmiyorlar bir de ilk cocugum oldugu icin onemi yok cinsiyetin su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?