Çatlatma iğnesini kendine yapman çok kolay zaten küçücük bir iğne göbek deliğinden 4 parmak sağ-soluna bir noktayı sıkıştırıp yapıyorsunKızlar bende 2 gun sonra aşılamaya gitcem malesef kendime igne yapamadigimdan klomen kullandim ama yarın catlatma icin nasıl igne yaptircam bilmiyorum klinikler kapalı yasak var off napcam bilmiyorum
amin canım aminBenim 12 gün sonra dedi 2 hazirana denk geliyor. Hayırlısı olsun Allah yüzümüzü güldürsün inş
Öyle tabi ama hic yapmadigim icin korkuyorum biraz canm bayramdan önce doktora gittim iki gün sonra gel dedi yarın oluyor büyüdü Mu yumurtalar bilmiyorum doktora gitmeden kendi kafama alsam yaptirsam eşime yanlış birseyde yapmak istemiyorum sonuçtaÇatlatma iğnesini kendine yapman çok kolay zaten küçücük bir iğne göbek deliğinden 4 parmak sağ-soluna bir noktayı sıkıştırıp yapıyorsun
Yok canım doktorun bakıp bugün şu saatte vur demesi lazım sen kafana göre alma tabi, doktorunla iletişime geç o seni yönlendirirÖyle tabi ama hic yapmadigim icin korkuyorum biraz canm bayramdan önce doktora gittim iki gün sonra gel dedi yarın oluyor büyüdü Mu yumurtalar bilmiyorum doktora gitmeden kendi kafama alsam yaptirsam eşime yanlış birseyde yapmak istemiyorum sonuçta
Çok teşekkür ederim canım bende bınu sorayım bi doktoruma mademEvet oluyor tabiki de bende bilmiyordum forumda öğrendim bu rapor işini. Allah yardımcımız olsun 3 senedir istiyoruz nasip olmadı daha Allah kimseyi daha fazla bekletmesin inş
Evet canım çok yüksek değil çok az polikistik var dedi doktor ama yine de olmuyor. Bir de rahmin ters acaba onun da etkisi var mı diye düşünüyorum. Doktor etkilemez dedi ama olmayınca insan hepsini düşünüyor. Benim de ilk aşılamam ücretli özelde oldu ama çok saçma oldu başka bir yerde laboratuvarda verdik sonra hastaneye geldik taşıdık onu bildiğin. Orda yapıldı. Belki de etkisini kaybetti.Bezmialem Vakıf Üniversitesinde oldum canim, ucretli. Senin amh değerin çok iyi
sizce şansım nedir tutarmıBende ayın 23 ünde aşılama yaptırdım %25 şans verdi doktor bence sizinde büyük bi olasılık kiminin%3 le tutuğunu biliyorum ben annemden doğarken %3 şansla doğmuşum
Kaç yıldır istiyorsunuz, sebepsiz infertilite mi sizinki de? Doktorunuz güzel bir olasılık vermiş normalde %15 diyorlar. İnş. tutar ben de 22 Mayısta yaptırdımsizce şansım nedir tutarmı
Bende yok canım. Kullandığımız çatlatma iğnelerinde bhcg hormonu varmış iğneden sonraki ilk günler oldukça yüksek oluyor o hormon vücudumuzda, o sırada test yaptım gerçekten çift çizgi çıkıyor. O dönemdeki belirtilerimle hamile olunca olanlar benzer olur diye düşünüyorum. İlk üç gün ağzımın tadı inanılmaz bozuktu ve göğüs hassasiyeti vardı. Sonralarda tüm belirtiler kayboldu, muhtemelen iğnenin etkisi geçti.Kızlar merhaba aşılamanın 7. Günü bugün. Aşılamanın 5. günü bel boşluğum iki taraflı batma oldu üşütürüz de bıçak gibi batar ya aynen o şekilde. Üşüttüğümden diyemiyorum çünkü çok sıcak bulunduğum yer. birde hala kasıklarım batıyor az az. Ayrıca karnım hafif hafif sızlıyor onu da anlamış değilim.
Sizde bu gibi hisler var mı?
benim herşeyim normalmiş yaşıma göre ama eşimde düşük dedi aşılama yaptıktan sonra 30 milyon dediKaç yıldır istiyorsunuz, sebepsiz infertilite mi sizinki de? Doktorunuz güzel bir olasılık vermiş normalde %15 diyorlar. İnş. tutar ben de 22 Mayısta yaptırdım
Bende yok canım. Kullandığımız çatlatma iğnelerinde bhcg hormonu varmış iğneden sonraki ilk günler oldukça yüksek oluyor o hormon vücudumuzda, o sırada test yaptım gerçekten çift çizgi çıkıyor. O dönemdeki belirtilerimle hamile olunca olanlar benzer olur diye düşünüyorum. İlk üç gün ağzımın tadı inanılmaz bozuktu ve göğüs hassasiyeti vardı. Sonralarda tüm belirtiler kayboldu, muhtemelen iğnenin etkisi geçti.
Şimdi keşke yine ağzımın tadı bozulsa diye bekliyorum :)
Sende iğne sonrası neler hissetmiştin ona bakarak bu ağrılarını değerlendirebilirsin, belki gebelik sende bel ağrısı yapıyordur.
Erkekle ilgili durumlarda aşılama yapılması şansı daha çok artırıyormuş. Pozitif düşün, pozitif olsun inş. canım. Test günün ne zaman?benim herşeyim normalmiş yaşıma göre ama eşimde düşük dedi aşılama yaptıktan sonra 30 milyon dedi
:) ben öyle bir mantık yürüttüm belki saçmadır :) Sen daha önce hamile kalmışsın canım onla kıyasla. Zaten test yapmaya az kaldı, inş tutunmuştur belin ondan ağrıyordur canımDeğişik iğnenin etkisinin böyle olması yaben yapmadım test.
Bende ne göğüs hassasiyeti ne de ağız tadı bozukluğu oldu canım. İlk aşılamamda da olmamıştı bunlar. İğneden sonra da hiç belirtim olmadı aşılama sonrası kasık ağrım oldu sadece. Aşılamanın 4. Gününden beri de gerinin e ağrım oluyor birde iki defa bel boşluğuma ağrı girdi. İnş tutmuştur da ondandır.
Ama kimisi hiç belirti yaşamadan da hamile oluyor aşılama sonrasıağız tadın bozulursa hamile olduğunu öğrenirsin inş
Benim de kasıklarım battı dün gece, göğüslerim de şiş. Ama ben bu belirtileri milyon kere yaşayıp hiç gebe kalmadım :)Saçma değildir inşallah gerçektir kız belli olmaz :) belirti durumu bence kişiye özel. Kendimizi dinlememeye çalışsak daha iyi olacak belki ama elde değil.
Canım hamile kaldığımda da hiçbir belirti yaşamadım ben ama o zamanda sürekli kasıklarım batıyordu test gününe kadar devam etti birde göbeğini şişirirsin ya o halde iken iğne batar gibi bstardı sürekli. en son adet olunca adetten dolayı olduğunu zannetmiştim.
Bazen diyorum tuttu bazen tutmadı psikolojim bozulacak :)) test yapmaya korkuyorum ama mecbur yapılacak.
Benim de 5'i. Hepimiz hayırlı haberler alalım inş..haziran 6 sı inşallah
Benim de kasıklarım battı dün gece, göğüslerim de şiş. Ama ben bu belirtileri milyon kere yaşayıp hiç gebe kalmadım :)
Test günümü heyecanla bekliyorum, olmasa da artık yeni bir tedavinin başlangıcı olacak tüp bebeğe geçeceğim, kendimi öyle teselli ediyorum
Benim de 5'i. Hepimiz hayırlı haberler alalım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?