Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ağrım sadece sabah vardı zaten hep sabahları adet olurum. Yarın ben de artık evde test yapacam canım. Sen kan sonucunu bize de yaz olur mu ? Kendim kadar heyecanliyim senin için de
İnş adet değildir bu kez yanılıyorsundur. Olumlu olur da hep birlikte seviniriz inşallah sabah bir olsun hemen gitmeyi düşünüyorum çok merak ediyorum canım bende belli olsun yazarım size de. Sana da bekleyen herkese de umut olur belki

Inş dualarım seninle

Yok canım hiç korkma zaten 5 10 dk sürüyor içini ferah tut o kısımlar kolay. Beklemek daha zor
Ben hem çok korkuyor hem çok utanıyorum düşünmeden edemiyorum yani afedersin afdersin ilişkiye dayanamıyorum bu daha da kötü diyorlar bir kürtaj geçirdim narkoz önce yaptılar baktılar olmuyor narkozlu yaptılar korkum endişem çok cumaya ne kaldiki burda

Yok gerçekten çok kolay ben de çok korkarım alttan muayene olurken de hep sorun yaşarım ama bu hiç öyle bir işlem değil aşırı rahat

Merhaba arkadaşlar aşılama yaptıranlar Bilgi verebilir mi
Nelere dikkat etmeyiz? Doktorum adetin 3. Günü gonal f iğne verdi her gün aynı saatte vuruluyorum. 5. Gün kontrole istedi. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek? Eşimizle birlikte olmamız bir sorun oluşturur mu doktor sorun olmayacağını söyledi. Bilgi verirsiniz çok sevinirim.

5. Gün kontrolünden sonra dr 2 günde bir çağırmıştı beni 12 tane tonal f vurulduktan bir gün sonra dr un söylediği saatte ovitrelle iğne yapıyorsun kendine. Bundan 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Eşinden alınan semeni dr ince bir enjeksiyon gibi bir aletle içine koyuyor. Sonra gün aşırı ilişki öneriyorlar ve progesteron içeren hap veya jel kullaniyorsun. Bundan 14 gün sonra test günü ☺ tedavin hayırlı olsun bebiş getirsin

Çok teşekkürler inşallah Sizin sonuçlandı mı peki ? İnşallah pozitiftir

İyi akşamlar arkadaslar bende bu ay allah nasip ederse aşılama yaptıracagım şuan femara kullanıyorum salı gunu kontrolum var 3 bucuk yıllık evlıyım henuz gebelık yok bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…