Teşekkür ederim canım Rabbim kabul etsinEderim tabii ki , hatta ettim bile
İnş adet değildir bu kez yanılıyorsundur. Olumlu olur da hep birlikte seviniriz inşallahAğrım sadece sabah vardı zaten hep sabahları adet olurum. Yarın ben de artık evde test yapacam canım. Sen kan sonucunu bize de yaz olur mu ? Kendim kadar heyecanliyim senin için de
Şimdiden hayırlı olsun sizinde. En hayırlı ve en güzel şekilde sonuçlansın inşallahBende cuma aşılama olacam inşallah olumlu sonuclanir ya
Inş dualarım seninleİnş adet değildir bu kez yanılıyorsundur. Olumlu olur da hep birlikte seviniriz inşallahsabah bir olsun hemen gitmeyi düşünüyorum çok merak ediyorum canım bende belli olsun yazarım size de. Sana da bekleyen herkese de umut olur belki
Amin Allah razı olsun cnm Güzel dileklerin için teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsun sizinde. En hayırlı ve en güzel şekilde sonuçlansın inşallah
Benim de öyleydi ama birden tüm ağrılar kayboldu canım idrar testim de negatifbende aşılama yapalı 12 gün aynı gece sabaha kadar ağrılar yaşadım
Çok ağrı oluyor mu peki aşılama yapıldığında cnmBenim de öyleydi ama birden tüm ağrılar kayboldu canım idrar testim de negatif
Yok canım hiç korkma zaten 5 10 dk sürüyor içini ferah tut o kısımlar kolay. Beklemek daha zorÇok ağrı oluyor mu peki aşılama yapıldığında cnm
Ben hem çok korkuyor hem çok utanıyorum düşünmeden edemiyorum yani afedersin afdersin ilişkiye dayanamıyorum bu daha da kötü diyorlar bir kürtaj geçirdim narkoz önce yaptılar baktılar olmuyor narkozlu yaptılar korkum endişem çok cumaya ne kaldiki burdaYok canım hiç korkma zaten 5 10 dk sürüyor içini ferah tut o kısımlar kolay. Beklemek daha zor
Yok gerçekten çok kolay ben de çok korkarım alttan muayene olurken de hep sorun yaşarım ama bu hiç öyle bir işlem değil aşırı rahatBen hem çok korkuyor hem çok utanıyorum düşünmeden edemiyorum yani afedersin afdersin ilişkiye dayanamıyorum bu daha da kötü diyorlar bir kürtaj geçirdim narkoz önce yaptılar baktılar olmuyor narkozlu yaptılar korkum endişem çok cumaya ne kaldiki burda
Ay hadi İnşallah ya morel olsun bana biraz Allah razı olsun cnmYok gerçekten çok kolay ben de çok korkarım alttan muayene olurken de hep sorun yaşarım ama bu hiç öyle bir işlem değil aşırı rahat
5. Gün kontrolünden sonra dr 2 günde bir çağırmıştı beni 12 tane tonal f vurulduktan bir gün sonra dr un söylediği saatte ovitrelle iğne yapıyorsun kendine. Bundan 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Eşinden alınan semeni dr ince bir enjeksiyon gibi bir aletle içine koyuyor. Sonra gün aşırı ilişki öneriyorlar ve progesteron içeren hap veya jel kullaniyorsun. Bundan 14 gün sonra test günü ☺ tedavin hayırlı olsun bebiş getirsinMerhaba arkadaşlar aşılama yaptıranlar Bilgi verebilir mi
Nelere dikkat etmeyiz? Doktorum adetin 3. Günü gonal f iğne verdi her gün aynı saatte vuruluyorum. 5. Gün kontrole istedi. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek? Eşimizle birlikte olmamız bir sorun oluşturur mu doktor sorun olmayacağını söyledi. Bilgi verirsiniz çok sevinirim.
Çok teşekkürler inşallah5. Gün kontrolünden sonra dr 2 günde bir çağırmıştı beni 12 tane tonal f vurulduktan bir gün sonra dr un söylediği saatte ovitrelle iğne yapıyorsun kendine. Bundan 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Eşinden alınan semeni dr ince bir enjeksiyon gibi bir aletle içine koyuyor. Sonra gün aşırı ilişki öneriyorlar ve progesteron içeren hap veya jel kullaniyorsun. Bundan 14 gün sonra test günü ☺ tedavin hayırlı olsun bebiş getirsin
5 haziran 14. Gün bugün idrar negatifti ama kan testine kadar umutluyum. InşallahÇok teşekkürler inşallahSizin sonuçlandı mı peki ? İnşallah pozitiftir ❤
İnşallah kanda negatifi görürsünüz5 haziran 14. Gün bugün idrar negatifti ama kan testine kadar umutluyum. Inşallah
Merhaba umarım güzel sonuçlanır benim de cuma kontrolüm varİyi akşamlar arkadaslar bende bu ay allah nasip ederse aşılama yaptıracagım şuan femara kullanıyorum salı gunu kontrolum var 3 bucuk yıllık evlıyım henuz gebelık yok bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?