Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
5 haziran ama dayanamayıp 3ünde evde test yaparım. Senin ne zamandı?
12 gün sonra dedi canım benim doktor. Aşılama günü dahil yarın 12 oluyor ama ben yarın evde test yapayım çarşamba da sağlık ocağına giderim diyorum evime çok yakın olduğu için

Sabah kötü bir karın ağrısıyla uyandım yapmak istemedim geliyor gibi adetim
Canım o ağrı bendede var hatta ardından az az leke falan oluyor ama peçeteye geliyor. kan testi yapmadan içimiz rahat etmeyecek sanırım. Ben yarın direkt kan vermeyi düşünüyorum. İstersen sende kan ver direkt aklında kalmasın

5'ine kadar adet olmazsam doğrudan doktoruma gideceğim canım. Sonuç negatif de olsa tüp bebeğe başlayacağız o gün testler falan yapılır ilaçları alırım

5'ine kadar adet olmazsam doğrudan doktoruma gideceğim canım. Sonuç negatif de olsa tüp bebeğe başlayacağız o gün testler falan yapılır ilaçları alırım
İnş pozitif olur da tüp bebeğe gerek kalmaz canım. Benim negatif çıkarsa izne çıkacağız ağustosa kalır tüp bebek başlangıcı.

Amin inş. Sen negatifi hiç düşünme bence hamilesin :) Leke gelmeye devam ediyor mu?
Kendimi umutlandırmak istemiyorum canım ama ilk hamileliğide de adet görmeme rağmen hamile çıkmıştım. Beta görmeden emin olamıyorum artık
Evet peçeteye sildikçe kahve leke geliyor. Birde bel boşluğumda batma oluyor yine arada.
Senin ağrın geçti mi sen ne durumdasın?

Konuyu görünce yazmak istedim kizlar, Mart ayında asilama yaptirdim, ilk aşılamam ve tuttu çok şükür. inşaallah Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin
Oncelikle hayırlı olsun Canım sağlıkla al kucagina kaç yumurtan oluşmuştu hatirliyormusun cnm

Konuyu görünce yazmak istedim kizlar, Mart ayında asilama yaptirdim, ilk aşılamam ve tuttu çok şükür. inşaallah Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin
Bebeğinizi hayırla sağlıkla sıhhatle hayırlı bir hamilelik sonrası kucağınıza alın inşallah
22 mayısta bende aşılama oldum bugün test yaptım silik çıktı ama lekelenmem var önce pembe sonra kahveye döndü. Bunun dışında bel boşluğum batıyor bugün. Siz kaçıncı gün hamileliğinizi öğrendiniz birde lekelenme yada başka bir belirti falan yaşadınız mı acaba?

Amin canım çok teşekkür ederim. Bana bu sevinci yaşamak 7 sene sonra nasip oldu. Rabbim.isteyen herkese yaşatsın inşaallah.
Ben aşılamadan 13 gün sonra evde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik olmasa da çok koyu da değildi ama hemen belli oldu yani gorunuyordu. Ertesi gün de kan verdim, doktoruma yazdim sonucu. 2 günde bir kan ver artışa bakalım dedi.
Lekelenme olmadı hic. Bende belirti olarak Göğüs hassasiyeti, kasıklarda batma çok oluyordu.

Amin canım benimde 3 yıl oldu hatta geçti bile nasip olmadı daha. Aşılama gününü sayarsak benim bugün 12.gün. Bugün lekelenmem başladı kasık ağrısı ve bel boşluğu sürekli ağrıyor. Bir düşüğüm var düşük yaptığım da hamile iken adet olmuştum. Bu seferde öyledir belki diye dua ediyorum. Yarın kan testi için gideceğim inşallah.

Silik çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir canım. Kan ver bakalım Allah'ın izniyle hayirlisyla güzel haber alirisn inşallah

Silik çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir canım. Kan ver bakalım Allah'ın izniyle hayirlisyla güzel haber alirisn inşallah
Ya inş dua edin bana da lütfen sizin duanız kabul olur gebe olduğunuz için. Duaya çok ihtiyacım var

Ağrım sadece sabah vardı zaten hep sabahları adet olurum. Yarın ben de artık evde test yapacam canım. Sen kan sonucunu bize de yaz olur mu ? Kendim kadar heyecanliyim senin için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…