• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

zehram merak ediyorum seni inşallah olmamışsındır adet...

canım benimaslında hem hamilelik hemde adet belirtilerim var malum psikolojik bugğn doğru düzgün uyuyamadım kalktım namaz kıldım allahım işallah olmam henüz bişey yok ama gelecek sanki şu olmadığım kısacık sürede ne kadar umtlaniyorum bu kısacık sürede bile hamile olabileceğimidüşünmek beni başka bişey yapıyor gerçeği kimbilir nasıl olur içim içime sığmaz herhalde allahım işallah gelmez çok moralim bozuk ne olur bugün benim için elinizi acın ve 1 kere dua edin hamiele olayım hepimiz tabiki hamile kalırsam bütün zamanımı size dua etmeye ayırıcam neyse ben gene hayal dünyasına transfer oldum bakalım bugünde yarında gelmezse dr gidip kan testi yaptırırım kendim test almak istemiyorum çünkü o zaamana kadar bile hamile olduğumu düşünmek güzel:
:(((((((

fromrose hoşgeldin cnm aramıza inşallah sonucun pozitiftir...benimde aşılamam çok sancılı geçti ancak kanamam olmadı...ben zaten iğnelerden çok aşılamadan korkuyorum dr makasla rahmimi gerdirdi ilkinde çok kötüydü..allah yardımcımız olur inşallah...

arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için.umarm hayırlısıyla hepimiz bir an evvel bebişlerimize kavuşuruz.benimde rahim kanalım darmış.o yüzden biraz zor geçti aşılamam.

benimde içm çok darmış ilk aşılamada rahmimi makasla gerdirdi drum...çok canım yandı ...:((

zehracım gelişmeleri mutlaka yaz...vallahi az önce el açıp senin için dua ettim...allahım inşallah dualarımızı kabul eder...öptüm cnm benim...

zehracım gelişmeleri mutlaka yaz...vallahi az önce el açıp senin için dua ettim...allahım inşallah dualarımızı kabul eder...öptüm cnm benim...

canım benim allah razı olsun işallah hepimiz bu ay hamiş oluruz inşallah rabbim aslında biliyormusun yemek bile yiyemedim öyle midem bulandı ki ama tabi malum psikolojikte olabilir ama kendime bile itiraf etmeye korkuyorum hamilemiyim acaba demekten bile korkuyorum ama genede eninde sonunda moralim bozulacak biliyorum bellimi olur belki mucize olmuştur çok canım sıkkın keşeke gelmese ve hamile olsam benim dualarımda seninle canım şimdi akşam namazında senin için dua edicem hepiniz için tabide bu arada adet tarihin ne zaman

zehracım adetim 22 / 23 ü gibi aslında tam tarihi yok düzensiz olduğu için farlutal kullanıyorum adet getirici o bitince 5 gün içinde gelio...yani benim günümün geçme olayı yok...malesef...ssizin kdr şanslı değilim...çok sağol canım benim duan için...öpüyorum seni

canım benimaslında hem hamilelik hemde adet belirtilerim var malum psikolojik bugğn doğru düzgün uyuyamadım kalktım namaz kıldım allahım işallah olmam henüz bişey yok ama gelecek sanki şu olmadığım kısacık sürede ne kadar umtlaniyorum bu kısacık sürede bile hamile olabileceğimidüşünmek beni başka bişey yapıyor gerçeği kimbilir nasıl olur içim içime sığmaz herhalde allahım işallah gelmez çok moralim bozuk ne olur bugün benim için elinizi acın ve 1 kere dua edin hamiele olayım hepimiz tabiki hamile kalırsam bütün zamanımı size dua etmeye ayırıcam neyse ben gene hayal dünyasına transfer oldum bakalım bugünde yarında gelmezse dr gidip kan testi yaptırırım kendim test almak istemiyorum çünkü o zaamana kadar bile hamile olduğumu düşünmek güzel:
:(((((((
merhaba ben çiğdem sadece biraz da olsa sana moral verbilmek için yazıyorum hayat ille bebek değil evet tamam anne olamıyoruz ama ALLAH korusun ya eşimize ya bize bir şey olsa o daha fena 8 sene oldu benim evleneli 4 defa düşük yaptım en sonunda tüp bebek ve en anormal şekilde şiştim vucudum 20 litre su topladı ölümden döndüm ailem kahr oldu benim çektiğim sıkıntı ona ceba bırak ALLAHIM büyük vereceği zamanı bilir istiyoruz evet çok arada ümütsizlik yaşıyor evet ama hiç bir şey bizden daha önemli değil eşin olmazsa o bebek olmaz sen olmasanda olumlu ol o bi gün gelecek

slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum bizim 3.5 senedir olmadı bebegimiz rapor çıkartıyoruz artık aşılama yapılacak ama biraz korku birazda endişe var inş tutar dua edin arkadaşlar doktor istediğiniz bir adet döneminde yaparız diyor ben hemen istiyorum görüşlerinizi bekliyorum aşılama zormu söyleyin

mrb kızlar evet sonuç hamileyim bu kadar umutsuzluğun içinde çok sevinemiyorum 4 haftalık dedi dr ama kese 7mm bi terettüdlü konuştu sanki dış gebelik falan olabilir diye bütün herşey tersine döndü ne kadar sevindim halbuki kan testini alınca 1590 çıktı degerim inanamadım agladım hem de nasıl rabbim ol deyince işey engel olmuyo işallah allah kucagıma almayı nasip eder haftaya gl dedi kan sulandırıcı iğnelerden aldım birsürü ilaç işte ama olsun içim de bi can var bunu bilmekte güzel rabbim işallah onu bana bağışlar işallah herşey iyi gider hepimiz için allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin amiiin

mrb kızlar evet sonuç hamileyim bu kadar umutsuzluğun içinde çok sevinemiyorum 4 haftalık dedi dr ama kese 7mm bi terettüdlü konuştu sanki dış gebelik falan olabilir diye bütün herşey tersine döndü ne kadar sevindim halbuki kan testini alınca 1590 çıktı degerim inanamadım agladım hem de nasıl rabbim ol deyince işey engel olmuyo işallah allah kucagıma almayı nasip eder haftaya gl dedi kan sulandırıcı iğnelerden aldım birsürü ilaç işte ama olsun içim de bi can var bunu bilmekte güzel rabbim işallah onu bana bağışlar işallah herşey iyi gider hepimiz için allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin amiiin
ayyy canım çok sevindim.korkma bi sorun çıkmaz ya.kime gittin sen gebzede bazen gereksiz yere korkutan doktorlar çıkabiliyor.sıkma canını.allah kucağınada almayı nasip eder inş...:nazar:

aşılamamı yaptırdım kızlar.hiç bişey anlamadım çokk kolaymış beklemedeyim 12 gün boyunca :))sağ kasığımda batmalar var normaldir herhalde

zehracım çok sevindim canım benim...zaten içimden hamilesin die geçiyodu...vallahi bak...sen merak etme kucağına alacağın günde gelecek...rabbim yardımcın olsun.sen sıkma canını drlara bakma canım ya sevin doya doya...karnını okşa eşinle o anların tadını çıkarın.benim arkadaşımda defalarca test yaptı hamile çıktı ama kese hiç görünmüyodu.1 hafta geç rahime ekilmiş meğer bebek...seninki öyle bişeydir...öpüyorum seni dua et bana da..

çiğdemcim canım benim drum geldi ama yaz tatili die izmire gitcez die tedaviye başlayamıcam...ağustosta başlıcam.nasipse...sen ne yaptın canım görüşmeyeli...

ayyy canım çok sevindim.korkma bi sorun çıkmaz ya.kime gittin sen gebzede bazen gereksiz yere korkutan doktorlar çıkabiliyor.sıkma canını.allah kucağınada almayı nasip eder inş...:nazar:

yok canım ben pendiğe nene hatun hastanesine gidiyorum aslında daha öncede düşük y<aptığım için belkide herşeye hazırlıklı olmam için böyle konuştu internetten baktım 5 haftalıkken kese 6-7 haftalıkken kalp atışları duyuluyormuş tabi herkeste farklı olurda işallah 12 gün sonra sende bu haberi alırsın tabi isteyen herkes rabbim çok büyük sadece ona sığındım çok şükür işallah kucagıma almakta nasip olur

buarada kızlar bugün adetim kendinden geldi...ilaçsız adet olamazdım..:teytey:

little angel canım hayırlısı olsun inşallah sıradaki 2.hamişimiz sen olursun...topiğimiz uğurlu geldi...

süpper ya ilh hamişimiz zehraaaaaaaaaa..............çok sevindim canım benim.....:sm_cool::dance::dance::dance:

zehracım çok sevindim canım benim...zaten içimden hamilesin die geçiyodu...vallahi bak...sen merak etme kucağına alacağın günde gelecek...rabbim yardımcın olsun.sen sıkma canını drlara bakma canım ya sevin doya doya...karnını okşa eşinle o anların tadını çıkarın.benim arkadaşımda defalarca test yaptı hamile çıktı ama kese hiç görünmüyodu.1 hafta geç rahime ekilmiş meğer bebek...seninki öyle bişeydir...öpüyorum seni dua et bana da..

canım çok tşk ederim iyi dileklerin için en kısa zaman sana da rabbim nasip etsin zaten inanıyorum ki sizin ve dostlarımın duaları sayesinde tabi çok sevinemiyorum haftaya pazartesi gidicem işallah yolunda olur o zamana kadar uyuyamam artık zaten adetim geçtiğinden beri uyuyamıyorum çok şükür sonucunu aldık işallah sizde alacaksınız işallah şu kalp atışalrınıda duyayımda benimde dualarım hep sizinle işallah olacak benim ne kadar umutsuz olduğumu biliyorsun hiç test bile almadım ihtimal vermedim ama rabbim yazmış işte işallah sonuda gelir devamıdaaaa:))))

Back
X