• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

kızlar dr dan geldim kesem büyümüş bebek oluşmaya başlamış dedi, doktor 2 hafta sonra gel hem herşey ne olur hemde kalp atışını duyarız dedi işallah öyle olur çok korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun işallah
çok sevindim canım.allah kucağına almayıda nasip eder inş.bak lojmanda canın sıkılmayacak artık arkadaş geldi sana:emir_bebek:

hayırlı olsun aşılaman canım inş. pozitif sonuçlanır.bende aşılama yaptırdım.7.günümdeyim.allahım yüüzmüzü güldürür inşallah...

inşallah rabbım hayırlı haberlerle gıttığımız o hastaneden dönmek nasıp eder benımde bugun 5. günüm beklemek ne kadar zor dılmı ama sonu ıyı olur ınşallah hayırlı haberler paylaşırız bu sıtede

inşallah rabbım hayırlı haberlerle gıttığımız o hastaneden dönmek nasıp eder benımde bugun 5. günüm beklemek ne kadar zor dılmı ama sonu ıyı olur ınşallah hayırlı haberler paylaşırız bu sıtede
yani gerçekten beklemek çoook zor.sonunun olumlu olacağını bilsem 1 ay bile beklerim.ama bu belirsizlik insanı zora sokuyo.ben test zamanım yaklaştıkça karamsar olmaya başladım.bilemiyorum...

kızlaaarrr hamileyiimmmmm :)):lepi:
bugün aşılamadan sonraki 13. günüm adetimi bekleyemedim kan testi yaptırdım.127.6 çıktı.
hemen doktorumu aradım,çok iyi değerin dedi.cuma tekrar test yaptır bana söyle değeri dedi. kızlaar çok mutluyum inşallah herşey yolunda gidiyodur,darısı sizlerin başına

bugün aşılamadan sonraki 13. günüm adetimi bekleyemedim kan testi yaptırdım.127.6 çıktı.
hemen doktorumu aradım,çok iyi değerin dedi.cuma tekrar test yaptır bana söyle değeri dedi. kızlaar çok mutluyum inşallah herşey yolunda gidiyodur,darısı sizlerin başına
canım çooook sevindim.
:nazar::nazar:alkisalkisalkisinş değerin iki katı artar,sağlıklı bi şekilde devam eder.ilk denemenmiydi canım?birde sorun neydi sizdeki?
bu aralar çok kişi hamiş kaldı.inşallah sıra bendedir...hihoyyythihoyyyt:dance::dance:

canım bende pkos var.eşimin değerleri normal.3kez klomen tedavisi gördüm.sadece ilk uygulamada 1adet yumurtam büyüdü,diğerlerinde yumurtam büyümedi.ilk seferinde aşılama yaptık ama tutmadı.bu iğneyle ilk denememizdi.2. aşılamamı olduştum 9 haziranda.inşallah değerim olması gerektiği gibi artar.inşallah büyük allahım seninde yüzünü güldürür en kısa zamanda.:Saruboceq:

yani gerçekten beklemek çoook zor.sonunun olumlu olacağını bilsem 1 ay bile beklerim.ama bu belirsizlik insanı zora sokuyo.ben test zamanım yaklaştıkça karamsar olmaya başladım.bilemiyorum...

aslında ben de karamsarım çünkü daha önce ıkı aşılamam da olumsuz sonuçlandı gercı o aşılamalarla sımdıkı aşılamam aynı düzeyde degıl ama ben olumsuz gıbı düşünüyorum ama olumlu olursada benım için süprız olacak ayrıca eger olumsuz olursa lütfen pes etmeyın bende pes etmeyecegım sonuna kadar ımkanlarım dahılınde elımden gelenı yapacagım gıttıgım tüp bebek merkezınde ınsanların 16 yıllık evlılıklerının sonucu bebek sahıbı olduğunu gördüm 16 yıl ne demek artı o bayan kaç kere aşlama ve tüp bebek yaptırmış bılemezsın ya yaşadıkları yanı bız daha yolun başındayız anlıyormusun kardes olumsuz düşünme ama olumsuzluklara da hazırlıklı olalım ve pes atmeyelım

allah tamamına erdırsın kardesım

senin adına çok sevindim. ilk denemenmiydi. allah sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende 14 haziranda 2.aşılamamı yaptırdım bekliyorum bakalım netice ne olacak

senin adına çok sevindim. ilk denemenmiydi. allah sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende 14 haziranda 2.aşılamamı yaptırdım bekliyorum bakalım netice ne olacak

hayırlısıyla seninde pozitif sonuçlanır inşallah canım,2. aşılamamdı.umudunu hiç kaybetme...

hayırlısıyla seninde pozitif sonuçlanır inşallah canım,2. aşılamamdı.umudunu hiç kaybetme...
kaybetmemeye çalışıyorum ama yinede içimde bir korku var tabiki. sonuçta Rabbim neyi emrederse onu yaşıyoruz. ol derse olacak olma derse olmayacak. annemin de dediği gibi allahtan gelene şükürler olsun diycez

kaybetmemeye çalışıyorum ama yinede içimde bir korku var tabiki. sonuçta Rabbim neyi emrederse onu yaşıyoruz. ol derse olacak olma derse olmayacak. annemin de dediği gibi allahtan gelene şükürler olsun diycez
aynı gün aşılama yaptırmışız.sen ne zaman test yaptıracaksın?beni dr.um bu cumartesi çağırdı.belirtin var mı?ben umutsuzum

aslında ben de karamsarım çünkü daha önce ıkı aşılamam da olumsuz sonuçlandı gercı o aşılamalarla sımdıkı aşılamam aynı düzeyde degıl ama ben olumsuz gıbı düşünüyorum ama olumlu olursada benım için süprız olacak ayrıca eger olumsuz olursa lütfen pes etmeyın bende pes etmeyecegım sonuna kadar ımkanlarım dahılınde elımden gelenı yapacagım gıttıgım tüp bebek merkezınde ınsanların 16 yıllık evlılıklerının sonucu bebek sahıbı olduğunu gördüm 16 yıl ne demek artı o bayan kaç kere aşlama ve tüp bebek yaptırmış bılemezsın ya yaşadıkları yanı bız daha yolun başındayız anlıyormusun kardes olumsuz düşünme ama olumsuzluklara da hazırlıklı olalım ve pes atmeyelım
öylede ama napim kimse bilmio derdimi çevremde.mutlu ayaklarına yatmak yordu artık.yıprandım çok.rabbinm daha çok yıpratmasın isyanda etmiyorum ama kaldıramıyorum artık.benimde yüzüm gülsün artık.bende sevineyimmafoldumben

nezzihe canım inşallah sonuç pozitiftir...ilk yazdığını okuduğumda içime hamilesin die doğdu valla...çoğunlukla içimdeki his tutar....haberlerini bekliyoruz

bu gun 8. gün ve test yaptırmama 6 gün kaldı gercekten içine hamıle olduğum mu doğdu ınan benı bu haber bıle sevındırdı .. kızlarrrrrrrr allah herkesın gönlüne göre versın rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın .... ama benım içime hamıle degılmışım gıbı gelıyo hayırlısı artıkkkkkbilmiyorumkismile

öylede ama napim kimse bilmio derdimi çevremde.mutlu ayaklarına yatmak yordu artık.yıprandım çok.rabbinm daha çok yıpratmasın isyanda etmiyorum ama kaldıramıyorum artık.benimde yüzüm gülsün artık.bende sevineyimmafoldumben

sakın ısyana düşme rabbım herseyın en ıyısını bılır her işte bı hayır vardır bızler için şer gıbı görünen olayların altında bıle hayır gızlıdır bunu bız bılemeyız ayrıca allah başka dert vermesın ya doktorlar ın kesın olarak hamıle kalamazsın dedıklerı bayanların yerınde olsaydık ama öyle demıyorlar dılmı demek şanslıyız öpüyorum

hayırlısı olsun canlarım inşallah beklemede olanların hepsi pozitiftir...iremece çok sevindim canım...alalh kucağına almayın nasi,p etsin...

hihoyyytalkisalkisalkis:dance::teytey: oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topiğimiz uğurlu geldi 1.hamişimiz zehra 2.miz irem ece............................çok mutluyum sizin adınıza canlarım benim

hihoyyytalkisalkisalkis:dance::teytey: oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topiğimiz uğurlu geldi 1.hamişimiz zehra 2.miz irem ece............................çok mutluyum sizin adınıza canlarım benim

canım benim işallah o ugur sana da bulaşır işallah en kısa zamanda sende hamile olursun bende hergün iğne vuruluyorum kollarım mosmor oldu ama bebğim karnımda diye düşününce hepsi geçiyor onu kaybetmekten çok korkuyorum eve doğalgaz döşendi eşim iş yaptırtmadı ama genede bişeyler yaptım kasıklarım ağrıyınca saatlerce ağladım bişey olacak diye işallah bu sefer kucağıma alırım bu aralar öğleden sonra midem çok kötü oluyo ama hepsi geçecek işallah hep duamdası<zın inanın

hayırlısı olsun canlarım inşallah beklemede olanların hepsi pozitiftir...iremece çok sevindim canım...alalh kucağına almayın nasi,p etsin...

sağol canım inşallah senin de bu mutlu günlrin cok yakındır.buarada bugün tam 4 haftalık oldu bebişim.bugün tekrar test yaptırdım beta hcg 512 çıktı. doktorum süper dedi:dance::dance::dance::dance:

Back
X