nezzihe cnm test sonucu öğrenir öğrenmez yaz bizlere inşallah topiğimizin 3.hamilesi sen olursun...inşallah hayırlı haberler yazarsın bizlere
test sonucumu bu gun aldım hamıleyımmmmmmturkbayragi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nezzihe cnm test sonucu öğrenir öğrenmez yaz bizlere inşallah topiğimizin 3.hamilesi sen olursun...inşallah hayırlı haberler yazarsın bizlere
canım ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. inşallah sağlıkla kucağınada almak nasip olurtest sonucumu bu gun aldım hamıleyımmmmmmturkbayragi
bu kaçıncı aşılamandı tatlım ben 2 kere yaptırdım tutmadı umudum kesildiallah herkesın gönlüne göre versın kızlar üzülmeyın eger bu aşılamam da tutmazsa tabıkı üzülmeyecegım desem de üzülecegım bunu bılıyorum ama bu her seyın sonu degıl degılmı pes etmek yok yola devam
canım ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. inşallah sağlıkla kucağınada almak nasip olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu kaçıncı aşılamandı tatlım ben 2 kere yaptırdım tutmadı umudum kesildi
canım benim senin adına gerçekten çok sevindim. ilk 2 aşılamam neden tecrübesizce yapılmıştı iki, aşılama arasındaki farkı söyleyebilirmisin bana. ben şimdiki doktoruma güveniyorum ama olmuyor işte. anlamadımki bir şey.sakın ama sakın umudunu yıtırme bu benım 3. aşılamam dı gercı ılk ıksını olmamıs yapılmamış sayıyorum bu durumda bu ılk aşılamam oluyo bunu doktoruma da söyledım ılk ıkı aşılamamı olmamıs sayıyorum çünkü bılınçsızce yapılmışlardı ardından hemen doktorumu degıstırdım tabı doktor degılsın kı herseyı anlayamıyorsun allah tan karsı komsum bu konularda tecrübeli 3 aşılma 4 tüp bebek ten sonra bı anne olmuş şimdi dünyalar güzeli 3 yaşında kızı var allah tan komsum varda bana yol gösterdı hemen doktorumu degıstırdım ve hamıleyım sormak ıstedığınız ne varsa sorabılırsınız elımden geldığınce yardımcı olurum hamıle olmam sızden ayrılacagım anlamına gelmez ALLAH HERKESIN GÖNLÜNE GÖRE VERSINturkbayragi
canım benim senin adına gerçekten çok sevindim. Ilk 2 aşılamam neden tecrübesizce yapılmıştı iki, aşılama arasındaki farkı söyleyebilirmisin bana. Ben şimdiki doktoruma güveniyorum ama olmuyor işte. Anlamadımki bir şey.
Ilkinde de ikincisinde de hastaneye gittik eşimde sperm aldılar yıkadılar hazırladılar 3-4 saat filan sonra ben gittim önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığından tekrar emin olmak için vajinal ultrasyon ile bakıldı daha sonra ince bir hortum aracılığıyla spermler çatlayan yumurtanın yanına bir yere bırakıldı. Ilk seferinde 2 gün işyerinden izin aldım evdeydim. Günlük işlerimi filan yaptım. Ikincisinde aşılama yaptırdığımda izin alamadım aşılama yapıldı 1 saat hastanede kalkmadım yattım sonra işe geldim. Hepsi bu bendeki işlemin
Insallah hersey yolunda gider. ve bebegine saglikli bir sekilde kavusursun. Cok uzun zaman beklemissin, cok zor olmustur eminim. Sonunda Allah yuzune gulmus, sana evlat bagislamis. Ben nerdeyse 3 yildir evliyim ilk yil dogum kontrol hapi kulladim. sonra hapi biraktim nerdeyse 2 yil olucak korumasiz bebek calismlari yaptik olmadi mayis ayinda gonal f igneleri ile asilama yaptidim tutmadi bu ayda ilacla yaptirdik bekliyorum ama adet olucak gibi karnim agriyor, morelim bozuldu. Esimde internetten okumus asilamanin 3.cu ve 4.cu defasinda tuttugunu ogrenmis. Bu ayda tutmazsa obur ay tekrar yaptiricaz dahada yaptiramayiz epey masrafli oluyor, eldeki parada biyiyor. Ramazanda geliyor. Senin adina cok sevindim.
EVET KESİNLİKLE FARKLI OLMUŞ HERİKİ DOKTORUN YÖNTEMİ. NEYSE HAYIRLISI DİYELİM ARTIK. SEN MELEĞİNE ŞİMDİLİK KAVUŞTUN İNŞALLAH KUCAĞINADA ALIRSIN. SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM. TEKRAR TEBRİK EDERİMcanım ılk aşılamalarım da doktor adetın 3. Gunu gel dedı muaneden sonra yumurta gelıstırıcı igne verdı yaklaşık bır hafta falan sonra yanı iğne bıtınce gel dedı gıttım muane ettı ve çatlatıcı iğne verdı bunu ertesı gun vurulmamı ıstedı söyle anlatayım cuma gunu kontrole gıttım mesela cumartesı iğnenı vurun pazartesı gel dedı pazartesı gıttığımızde aşılama yaptı dedığın gıbı eşimden sperm alıp 1 saat sonra da bana transver yaptı fazla yatmadım ve bu işlem o doktorda ıkı kez yapıldı bana ıkıncısıde tutmayınca bana demez mı senın mıyomun var alınması lazım rahımde alınmazsa olmaz dıye bı de açık amelıyatla ben ürktüm komsumun doktoruna gıttım dr. Evet mıyomun var alınması lazım ama açık amelıyat olursan rahımde zedelenır belkı bebegın olmaz dedı ve kapalı ameıyat la tam 3 kerede mıyomu temızledı amelıyatlardan sonra da 3 ay bekledım ve aşılama yaptı tamamen farklı : önce kan tahlılı yaptı sonra adetın 3. Gunu muane ve ığne verdı kullandım ama kullanırken benı ıkı gune bı kontrole çagırdı son zamanlar gunde çagırdı ardından çatlatıcı iğne verdı çatlatıcı iğnenın vurulma saatını bıle dr söyledıgece 1 de vuruldum aşılama ıyı bı gun sonra yaptı ve sonuç ortada sencede farklı dılmı
nezihecim hayırlı olsun cok sevindim canım,allah hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.önce zehra,sonra ben şimdi de sen :))
inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguları yaşar.
biz de dün doktora gittik,gebelik kesesini gördük.bugün itibariyle 5 hafta+2 günlük olduk.
10-12 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicez.
zehracım senin tam olarak ne kadarlık oldu?nekadar var aramızda?kalp atışlarını duymaya yarın mı gideceksin?
gözün aydın canım allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağınada alırsınkızlar drgeldim bebğim 7+5 günlükmüş 13.9mm byümüş ilk defa gördüm onu ve kalbi atıyordu dr gösterdi inanılmaz bişey rabbim çok büyük gerçekten anlatılamaz bişey içimde bişey var ve onunda kalbi atıyor çok şükür rabbim işaallah kucağımızada almayı nasip eder rabbim ,isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin kalp atışını ilk duyduğumda ilk söyle diğim şey çok şükür ve isteyenlerede ver rabbim oldu işallah dualarım kabul olur hepinizi öptüm
kızlar drgeldim bebğim 7+5 günlükmüş 13.9mm byümüş ilk defa gördüm onu ve kalbi atıyordu dr gösterdi inanılmaz bişey rabbim çok büyük gerçekten anlatılamaz bişey içimde bişey var ve onunda kalbi atıyor çok şükür rabbim işaallah kucağımızada almayı nasip eder rabbim ,isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin kalp atışını ilk duyduğumda ilk söyle diğim şey çok şükür ve isteyenlerede ver rabbim oldu işallah dualarım kabul olur hepinizi öptüm
evet kesinlikle farklı olmuş heriki doktorun yöntemi. Neyse hayırlısı diyelim artık. Sen meleğine şimdilik kavuştun inşallah kucağınada alırsın. Senin adına çok sevindim. Tekrar tebrik ederim![]()
![]()
![]()
nezihecim hayırlı olsun cok sevindim canım,allah hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.önce zehra,sonra ben şimdi de sen :))
inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguları yaşar.
Biz de dün doktora gittik,gebelik kesesini gördük.bugün itibariyle 5 hafta+2 günlük olduk.
10-12 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicez.
Zehracım senin tam olarak ne kadarlık oldu?nekadar var aramızda?kalp atışlarını duymaya yarın mı gideceksin?
nezihe tebrik ederim canım rabbim kucağımıza almayıda nasip eder işallah bizde 7 haftalık oluyoruz bu hafta işallah kucağımızada almak nasip lur rabbim bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip eder 3. Hamile geldi her ay birimiz ne güzel ya hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eder işallah