Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

amin canım allah buyuk inşallah rabbım herkesın gönlüne göre verır

bugün sabah biraz lekelenmem gelmiş yokla var arası ama çok korktum ağlamaktan perişan oldum hemen dr gittim normalmiş bu dönemde olabilirmiş orda onun kalbini gördüm içim rahatladı kuzucuğumun kalbi pıt pıt atıyor rabbim herkesin evladını bağışlasın onu görüp kalp atışını duyduktan sonra daha öncede 2 düşük yaptım ama biri 5 haftalık biri 2 haftalıktı çok üzüldüm ama bu çok başka o her an benimle içimde canlandı çok güzel bişey işallah en kısa zamanda isteyen herkese verrir rabbim çok şükür şimdi iyiyim bu sefer daha sıkı tutundu galiba benim tatlım

bugün sabah biraz lekelenmem gelmiş yokla var arası ama çok korktum ağlamaktan perişan oldum hemen dr gittim normalmiş bu dönemde olabilirmiş orda onun kalbini gördüm içim rahatladı kuzucuğumun kalbi pıt pıt atıyor rabbim herkesin evladını bağışlasın onu görüp kalp atışını duyduktan sonra daha öncede 2 düşük yaptım ama biri 5 haftalık biri 2 haftalıktı çok üzüldüm ama bu çok başka o her an benimle içimde canlandı çok güzel bişey işallah en kısa zamanda isteyen herkese verrir rabbim çok şükür şimdi iyiyim bu sefer daha sıkı tutundu galiba benim tatlım
onu zor bulunca nasılda kıymetli oluyor değilmi. stresten uzak durmaya çalış. ve mmkün olduğu kadar balık ye. bu dönemlerde balık bebeğin zihin gelişimine fayda veriyormuş. inşallah hayırlısı ile ve sağlığıyla kucağında seversin canım.

nezihe tebrik ederim canım rabbim kucağımıza almayıda nasip eder işallah bizde 7 haftalık oluyoruz bu hafta işallah kucağımızada almak nasip lur rabbim bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip eder 3. hamile geldi her ay birimiz ne güzel ya hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eder işallah

amın canım rabbım herkese gönlüne göre versın ben ayın 23.de kalp atışını dınlemeye gıdecegım sen ne durumdasın

leklenmem geçti çok şükür herşey iyi ama benim yaramaz beni mahvediyor ne yesem çıkarıyorum hemen 2.3 saatte miğdem kazınıyor gibi oluyo babası gibi obur olacak bu herhalde:) bende 5 gün sonra tekrar gidiyrum dr şimdiden özledim nezihecim işallah hayırlı haberler alırsın inanılmaz bişey o kalp atışlarını duymak harika inanılmaz rabbimiz mucizesi şimdi en güzel zamanlar 6. haftadan sonrz mide bulantıları hat safada oluyor işallah sende olmazda ama olsun bu güzel bunca zamandan sonra bunları hissetmek rabbim herkese nasip etsin işallah kucağımıza almayıda nasipeder işallah ben bu hafta 2 gün sonra 9. haftalık olucam işallah biraz daha büyüdük bakalım bu ay kim hamile kalacak işallah hepiniz hemen hamile kalırsınız öpüyorum

nezzihhe tebrik ederim canım çok sevindim...inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin...

kıslar naber valla aklım sizde ama nete girem,iyorum izmire tatile geldik...yoksa unutmadım sizleri...zehracım korkma sağsalim kucağına alacaksın bebeğini bende nasipse ağustosta başlıyorum kesin tedaviye hepinizi öpüyorum unutmayın bak beni hiç merak etmemişsiniz çok kızdım...:oklava:

canım korkma inşallah bebeışlerımızı kucagımıza alacagız rabbım onları bızden daha ıyı koruyordur emın ol

leklenmem geçti çok şükür herşey iyi ama benim yaramaz beni mahvediyor ne yesem çıkarıyorum hemen 2.3 saatte miğdem kazınıyor gibi oluyo babası gibi obur olacak bu herhalde:) bende 5 gün sonra tekrar gidiyrum dr şimdiden özledim nezihecim işallah hayırlı haberler alırsın inanılmaz bişey o kalp atışlarını duymak harika inanılmaz rabbimiz mucizesi şimdi en güzel zamanlar 6. haftadan sonrz mide bulantıları hat safada oluyor işallah sende olmazda ama olsun bu güzel bunca zamandan sonra bunları hissetmek rabbim herkese nasip etsin işallah kucağımıza almayıda nasipeder işallah ben bu hafta 2 gün sonra 9. haftalık olucam işallah biraz daha büyüdük bakalım bu ay kim hamile kalacak işallah hepiniz hemen hamile kalırsınız öpüyorum

zehracım çok geçmiş olsun canım,inşallah bidaha tekrarlanmaz,benimde gecen gün pembe bi akıntım oldu cok korktum,anlıyorum seni,allaha emanet yavrularımız,inşallah hayırlısıyla ,sağlıklı bi şekilde kucagımıza alacagımız günü nasip eder yüce rabbim.
benim de bulantılarım başladı,2 gündür iyiyim ama gecen hafta sürekli günboyu bulandi.hiç çıkartmadım ama doğru dürüst bişey yiyemiyorum.aynen senin gibi hemen midem kazınıyo,zorluyorum kendimi yemek için.bugün kalp atışlarını duymaya gidicez doktorumuza.inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

zehracım çok geçmiş olsun canım,inşallah bidaha tekrarlanmaz,benimde gecen gün pembe bi akıntım oldu cok korktum,anlıyorum seni,allaha emanet yavrularımız,inşallah hayırlısıyla ,sağlıklı bi şekilde kucagımıza alacagımız günü nasip eder yüce rabbim.
benim de bulantılarım başladı,2 gündür iyiyim ama gecen hafta sürekli günboyu bulandi.hiç çıkartmadım ama doğru dürüst bişey yiyemiyorum.aynen senin gibi hemen midem kazınıyo,zorluyorum kendimi yemek için.bugün kalp atışlarını duymaya gidicez doktorumuza.inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

hadi canım benim umarım iyi haberlerle gelirsin haberleri yaz işallah herşey yolunda gidecek hepimiz için çünkü biz çok çabaladık

kıslar naber valla aklım sizde ama nete girem,iyorum izmire tatile geldik...yoksa unutmadım sizleri...zehracım korkma sağsalim kucağına alacaksın bebeğini bende nasipse ağustosta başlıyorum kesin tedaviye hepinizi öpüyorum unutmayın bak beni hiç merak etmemişsiniz çok kızdım...:oklava:

canım benim merak ettik ama tatildesin ondan biliyoruz yani gelince hemen başla vakit kaybetme biliyorsun ben 3 ay hergün nerdeyse yumurtlama günüme kadar doktordaydım herşeyin hayırlısı işallah ama işallah biran önce sende bebişekavuşursun bana sorarsan berbat halde yatıyorum sadece midem hiç durutmuyor ama bunada şükür hepsine razıyım

merhaba kızlar...pazartesi günü bebişimi gördüm,9 mm olmuş.kalbi atıyodu yavrumun alkisalkisalkis
ilk defa hissettim onu içimde :) bugün de kan vermeye gittim ilk gebelik tahlillerim için.yarın öğlen alıcam sonuçları.hepinize saglıklı ,mutlu, hayırlı günler...

merhaba kızlar...pazartesi günü bebişimi gördüm,9 mm olmuş.kalbi atıyodu yavrumun alkisalkisalkis
ilk defa hissettim onu içimde :) bugün de kan vermeye gittim ilk gebelik tahlillerim için.yarın öğlen alıcam sonuçları.hepinize saglıklı ,mutlu, hayırlı günler...

çok sevindim tatlım işallah hepimiz için herşey yolunda gider kaç haftalıkmış ne güzel demi rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları

canım senın adına çok sevındım rabbım herkese nasıp etsın tahlıl sonuçlarınıda bıldır

kızlar yardım edın bende leke gördüm nolur bırınız bu durum normal desın

canım benim kaç haftalıktı senin ki baka ben 8 haftalık kahverengi leklenmem geldi dr gittim iğne verdi herşey normale döndü çok şükür bazen bu haftalarda bebk yumurtadan pelsentaya geçiş yaparmış o esnada kimi anne adaylarında olurmuş sen stres yapma ayaklarının altına yastık koy bol bol dinlen ama biran önce dr git en azından iğne filan verir progestan kulanıyorsundur herhalde benim tehlike var diye dr günde 3 kere dedi öyle kulanıyorum işallah kötü bişey değildir kendine iyi bak bizi biraz yoracaklar napalım tabi kolay değil herşey yolundadır işallah hep allaha dua et allah yalvarark edilen duayı geri çevirmezmiş bol bol ayetel kürsi ve esmaül hüsnayı oku bu benim fikrim en güzli allah sıgınmak ben hep öyle yapıyorum

kızlar ben 1 hafta 10 gün kadar yokum,izine cıkıyoruz tatili hakettik artık :) kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.allaha emanet olun...

kızlar pc bozuktu ne zamandır gıremıyorum yenı gırdım sıteye ama 38.sayfadan sonrasını göremıyorum ne oluyo anlamadım her neyse ...... gecen hafta dr a gıttım hersey yolunda dedı bebeışın kalp atışlarını gördüm ve dün akşam adet gıbı kanamam geldı çok korktum hala da korkuyorum doktorumu aradım proluton verdı az önce vuruldum bakalım ne olcak herseyın hayırlısı kızlar dua edın

Back
X