Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Eski sayfaları okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır sizler için. Ben bugün negatif olduğunu öğrendim.
cilekliturta_33 cilekliturta_33 insallah güzel sonuç alırsın, başlamış transfer hazırlığı 😍
@Beste78 kuzum altın yumurtan olmuş, insallah 5 günü sağlıkla tamamlar ve gönlündeki güzel yavrun gelir kucagina😍
Armin Armin canim hayırlı olsun Tup bebek heyecanın başlamış ne güzel, sonuna kadar güzellikle ilerlesin ❤
panic_attack panic_attack senin de bir tatlı embriyon olmuş ne güzel, insallah karnında büyüyüp kucagina gelir 😊
can09e can09e kuzumm hadi bakalım kaldı 5 😘
dennisgo dennisgo canim sen ne yaptın, tam okuyamayınca göremedim umarım herşey yolundadır.

Hoş geldin kuzum. Benim tek bebe pek bi umut vaad etmiyo ama şansımızı deneyecez bakalım.
Senin için de hayırlısı buymuş demek ki. O yüzden hafifçe üzülüp hemen toparlıyoruz. Benim sonuç Haziran ortası belli olur. Tutmazsa da vazgeçmek yok. Denemeye devam. 😘

Şimdi aradılar canım dün 2 hücreliydi bugün 6 hücreli olmuş çok parlak bir gelişim göstermiyor ama bu işler belli olmuyor biliyorsun önemli olan 5. Gün blast olması
Aynen sonradan açığı kapatabilir, iyi diyenin gelişimi durabilir. Önemli olan 5. Güne nasıl geldiği.. umarım da gelecektir. Yaşamak çok güzel senin embriyona da şiddetle tavsiye ederim

Şimdi aradılar canım dün 2 hücreliydi bugün 6 hücreli olmuş çok parlak bir gelişim göstermiyor ama bu işler belli olmuyor biliyorsun önemli olan 5. Gün blast olması

Hoff.. O 5 günü beklemek ile test sonucunu beklemek heyecan açısından yarışır yeminle. 6.günü de bekledim bi de ben. Rüyamda bölünen hücreler görüyodum. :KK53:

ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet
Tedavin hayirli olsun canim, çok iyi düşünmüşsün senin psikolojini bozacak kisilerden uzakta bu süreci yürütmeyi, zaten hepimizin hayat felsefesi olmali bu, onlardan uzak kalmak...
Babana çok geçmiş olsun, inşallah birkac ay sonra en büyük moral kaynagina kavuşacak ve bu hastalikta geçip gidecek :dua:

Estrofem yok ama estrodiol içeren 1mg lık progynova diye bir ilaç var. Sabah, akşam 3 er tane kullanacağım. Sadece bu ilaç var zaten. İşte çatlamadan sonra da progestan eklenecek.
Transfer aşamasına gidebilseydim benimde bu şekilde olucaktı transferim doğal siklusta, çok araştırmıştım çok başarılı sonuçları var, her şey normal hamilelik süreci gibi ilerliyor vücudu fazla hormona maruz bırakmıyor

Aynen sonradan açığı kapatabilir, iyi diyenin gelişimi durabilir. Önemli olan 5. Güne nasıl geldiği.. umarım da gelecektir. Yaşamak çok güzel senin embriyona da şiddetle tavsiye ederim
Kesinlikle öyle önemli süreç yarın itibariyle başlıyor, anası gibi mücadelecidir inşallah 🙏

Hoff.. O 5 günü beklemek ile test sonucunu beklemek heyecan açısından yarışır yeminle. 6.günü de bekledim bi de ben. Rüyamda bölünen hücreler görüyodum. :KK53:
Düşün ben o süreci 5. Kez yaşıyorum, ama artık daha sakinim ilk dördünde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu, ben de bütün gece rüyalarımı çalan telefon ve embriyo gelişim konuşmalıyla geçiriyordum, allahım bu nasıl bir heyecan adrenalin diyordum, Allahım bu yaşadıklarımızın mükafatını hepimize versin.

:KK70: hamile degilsin dedi 😎
FBAD4D86-C62D-4E5C-B9D6-0102F32D1EDC.webp

Transfer aşamasına gidebilseydim benimde bu şekilde olucaktı transferim doğal siklusta, çok araştırmıştım çok başarılı sonuçları var, her şey normal hamilelik süreci gibi ilerliyor vücudu fazla hormona maruz bırakmıyor
Ama estradiol içerikli bir ilaç veriyorlar yine de.. günde 6 mg kullanacağım. sanırım bu yarı doğal gibi bir şey :) her durumda yumurta toplama olmadığı için vücut daha kolay adapte olacaktır. Bir de dondurulup çözülen embriyolar da daha dirençli oluyor galiba. Hepsi bir araya gelir pozitif sonuç alırız umarım :)

beste can, akapuntur hakkin da ne düşünüyorsun ? transferden önce gidiyorlar ya sen hic bide öyle denemeyi dusundun mü ?

ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet
En iyisini yapıyorsun kuzum. Hassas ruh hali olan bir süreçte sadece kendi hayaline odaklanmalısın. İstanbul'un da yalnızlığının da tadını çıkar, muhtemelen bu kadar kendi kendine kalmaya gezinmeye bir daha fırsatın olmayacak yakın gelecekte :dua: Vaktin olacak mı bilmiyorum ama aralarda kendini yormadan insana ferahlık veren yerlere git dua et hayal kur. Buralara bebeğimle de geleceğim de.

Back
X