- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.101
Herkese merhaba. Eski sayfaları okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır sizler için. Ben bugün negatif olduğunu öğrendim.
cilekliturta_33 insallah güzel sonuç alırsın, başlamış transfer hazırlığı
@Beste78 kuzum altın yumurtan olmuş, insallah 5 günü sağlıkla tamamlar ve gönlündeki güzel yavrun gelir kucagina
Armin canim hayırlı olsun Tup bebek heyecanın başlamış ne güzel, sonuna kadar güzellikle ilerlesin ❤
panic_attack senin de bir tatlı embriyon olmuş ne güzel, insallah karnında büyüyüp kucagina gelir
can09e kuzumm hadi bakalım kaldı 5
dennisgo canim sen ne yaptın, tam okuyamayınca göremedim umarım herşey yolundadır.
Aynen sonradan açığı kapatabilir, iyi diyenin gelişimi durabilir. Önemli olan 5. Güne nasıl geldiği.. umarım da gelecektir. Yaşamak çok güzel senin embriyona da şiddetle tavsiye ederimŞimdi aradılar canım dün 2 hücreliydi bugün 6 hücreli olmuş çok parlak bir gelişim göstermiyor ama bu işler belli olmuyor biliyorsun önemli olan 5. Gün blast olması
Bu arada crinone jelle imtihanım başarılı geçti şükür ,içinde günde bi yazıyor ama Dr sabah akşam didiiii
Şimdi aradılar canım dün 2 hücreliydi bugün 6 hücreli olmuş çok parlak bir gelişim göstermiyor ama bu işler belli olmuyor biliyorsun önemli olan 5. Gün blast olması
Anladım canımEstrofem yok ama estrodiol içeren 1mg lık progynova diye bir ilaç var. Sabah, akşam 3 er tane kullanacağım. Sadece bu ilaç var zaten. İşte çatlamadan sonra da progestan eklenecek.
Tedavin hayirli olsun canim, çok iyi düşünmüşsün senin psikolojini bozacak kisilerden uzakta bu süreci yürütmeyi, zaten hepimizin hayat felsefesi olmali bu, onlardan uzak kalmak...ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet
Daha iki hafta var başlamasına ama evet yeni tedavi yeni heyecanlar. Umarım bu kez pozitif olur da yüzümüz güler :)Anladım canımyeni tedavi yeni heyecanlar
İnşallah canım,yaşam mücadelesi devam ediyor tek taşımınAma şükür ki yola devam ediyor evet inşallah Blast olur
Transfer aşamasına gidebilseydim benimde bu şekilde olucaktı transferim doğal siklusta, çok araştırmıştım çok başarılı sonuçları var, her şey normal hamilelik süreci gibi ilerliyor vücudu fazla hormona maruz bırakmıyorEstrofem yok ama estrodiol içeren 1mg lık progynova diye bir ilaç var. Sabah, akşam 3 er tane kullanacağım. Sadece bu ilaç var zaten. İşte çatlamadan sonra da progestan eklenecek.
Kesinlikle öyle önemli süreç yarın itibariyle başlıyor, anası gibi mücadelecidir inşallahAynen sonradan açığı kapatabilir, iyi diyenin gelişimi durabilir. Önemli olan 5. Güne nasıl geldiği.. umarım da gelecektir. Yaşamak çok güzel senin embriyona da şiddetle tavsiye ederim
Düşün ben o süreci 5. Kez yaşıyorum, ama artık daha sakinim ilk dördünde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu, ben de bütün gece rüyalarımı çalan telefon ve embriyo gelişim konuşmalıyla geçiriyordum, allahım bu nasıl bir heyecan adrenalin diyordum, Allahım bu yaşadıklarımızın mükafatını hepimize versin.Hoff.. O 5 günü beklemek ile test sonucunu beklemek heyecan açısından yarışır yeminle. 6.günü de bekledim bi de ben. Rüyamda bölünen hücreler görüyodum.
Ama estradiol içerikli bir ilaç veriyorlar yine de.. günde 6 mg kullanacağım. sanırım bu yarı doğal gibi bir şey :) her durumda yumurta toplama olmadığı için vücut daha kolay adapte olacaktır. Bir de dondurulup çözülen embriyolar da daha dirençli oluyor galiba. Hepsi bir araya gelir pozitif sonuç alırız umarım :)Transfer aşamasına gidebilseydim benimde bu şekilde olucaktı transferim doğal siklusta, çok araştırmıştım çok başarılı sonuçları var, her şey normal hamilelik süreci gibi ilerliyor vücudu fazla hormona maruz bırakmıyor
Geçen gün sen hep rüyalar görüyorsun ben görmüyorum diyordum ya. Hamilelik testi yapmıştım rüyamda 3 çizgi vardı. Sanırım double hamileydim :)
benim cizgi yamuktu bideGeçen gün sen hep rüyalar görüyorsun ben görmüyorum diyordum ya. Hamilelik testi yapmıştım rüyamda 3 çizgi vardı. Sanırım double hamileydim :)
beste can, akapuntur hakkin da ne düşünüyorsun ? transferden önce gidiyorlar ya sen hic bide öyle denemeyi dusundun mü ?Transfer aşamasına gidebilseydim benimde bu şekilde olucaktı transferim doğal siklusta, çok araştırmıştım çok başarılı sonuçları var, her şey normal hamilelik süreci gibi ilerliyor vücudu fazla hormona maruz bırakmıyor
aminnnnnnnnnUmarım bu hayalini ve çok daha fazlasını yaşayacak güzel zamanlarınız olur önünüzde.
kızzzz caneee test yapcakmsin ?Benim öbür aya kalmıcak canım ayy 5 gün gün kaldı :)
En iyisini yapıyorsun kuzum. Hassas ruh hali olan bir süreçte sadece kendi hayaline odaklanmalısın. İstanbul'un da yalnızlığının da tadını çıkar, muhtemelen bu kadar kendi kendine kalmaya gezinmeye bir daha fırsatın olmayacak yakın gelecekteben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet
Bilmem yapsam mı ki?kızzzz caneee test yapcakmsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?