- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.141
Bu ne yavCankolar selam,yarın olası adet günü. Ovulasyon testim böyle çıktı. Ne dersiniz
Elimde hcg yok yarın sabah yapabilicem
Sağol şekerim. Valla baloncuklar azaldı ama var gıııinsallah canisi aminnnnnnmasallah sana hamile kalacagini hissttirmis evren sana. hamilelik günlüğü ekleseneeee para parayı cekerya belkim bebe bebeyi ceker grupta bi de halannn baloncuk oluyomu kız asdff ?
Hiçbişey kullanmıyorum. Sabah test alıp yapıcam bakalımBu ne yavBenim geçen gebeliğimde adete son 4 gün kala hep böyleydi ovulasyon testler. Hormon dengeni karıştırabilecek bir ilaç falan kullanmıyorsan olur mu olur
Ya koyu görünüyor umarım hamileliktedir. Herhangi bir belirti var mı peki?Cankolar selam,yarın olası adet günü. Ovulasyon testim böyle çıktı. Ne dersiniz
Elimde hcg yok yarın sabah yapabilicem
Sen ne yaptın canım? Doktora gittin mi kan testi yaptırdın mı? Yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma.Sağol şekerim. Valla baloncuklar azaldı ama var gıııbayram geçsin de ben de ekleyeyim inşallah hamilelik günlüğü şeysini heves ettim bak. Ama aslında o kadar az kullanabiliyorum ki siteyi ben bilmiyorum, alıntı falan yapamıyorum, şu sizdeki afilli emojileri de bulamıyorum yaa
4-5 gündür adet ağrısı gibi ağrı var. Kesin adet olcam diyip test bile almadım. Ama sanki bugün bi değşik sancı hissedince evdeki lh testinden yapayım dedim. Ay bilmiyorum kiYa koyu görünüyor umarım hamileliktedir. Herhangi bir belirti var mı peki?
KAFa karıştırma kuzu ücretsiz ön görüşme olabilir hangisi içine sinerse bu adam çok Babacan geliyo bana daaminnnnnbende bunu gordum iste videosahnesi paylasmisti oyle girdim sayfasina gulmek aglamak bi haller. esime geldi sayfayi actim izlettim videolari aglamaya basladi sarildi bana kafam karisti benim randevu alim cem celige onunlada goruseyim diyorum
Yok yazmadım canım. Kan testi yaptırdım cumartesi. 1194 çıktı. Yarın iş çıkışı yetişemiyorum salı günü çıkışta doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm. Eğer onu atlatırsam da bayramdan sonra kalp atışı meselesi.Sen ne yaptın canım? Doktora gittin mi kan testi yaptırdın mı? Yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma.
panic_attack altunzade ki bahcecimiydi senin merkez? doktorun kim? Senella seninkisi hangisiydi ? cem celigi takipcisi degilim videosu şak diye karsima cikti. sayfasina girdim ya hamile kalanlarin sonuclarini videoya almis. o mutluluklari aglamalari yarabbim izle izle aglamaktan onlarla mutlu olmaktan gulmekten heder oldum kafam ceme gitti ?
bende alıntiyi yeni ogrendim kiSağol şekerim. Valla baloncuklar azaldı ama var gıııbayram geçsin de ben de ekleyeyim inşallah hamilelik günlüğü şeysini heves ettim bak. Ama aslında o kadar az kullanabiliyorum ki siteyi ben bilmiyorum, alıntı falan yapamıyorum, şu sizdeki afilli emojileri de bulamıyorum yaa
memoriale semra hm ve yucel beye randevu aldim diger doktorlari hakkinda ne dusunuyosun gunseli berrin ? hep ilk sectigimden vazgectigim de pisman oluyorum.off kafam karisiyor. sen operasyonu nezamana dusunuyosun kafan da ne var ?Tam üstüne bastın
Valla bende o sayfalara kandım. Durumu benden kötü vardı dedim. 0.01 Amh ile. Bana biliyor musun onun 27.denemesiydi dedi. Nerden bileyim onu oraya yazmıyorsunuz dedim.
onlar teledonda ki emojiler canısıBi etiketlemeyi yapabiliyorum zaten. Tamam anladım muhabbet ilerlesin birkaç kişiye bir kerede laf yetiştiririm kız şimdi kime ne diyeyim konu dağılmasınemojiyi de ordan açıyorum da o listede olmayan emojiler koyuyorsunuz bazen burda başka eller birşeyler onu diyorum. Neyse denerim hepsini sağol kuzummmm hararetimi yeterince yansıtamıyordum ayol
Heeeeğğğğ şimdi anladım. Yahu ne eski moda insanım ben be ana olmadan nine olsam yeridir yani. Sağol bebişimonlar teledonda ki emojiler canısı
ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet
Hoşgeldin canım Hep merak ettik seni ,olmayan herşey de bi hayır varmış inşallah doğru zamanda nasip olacaktır.Çok sağol canım bakalım haftaya kısmetse transfer heyecanlıyım bebeleri Almaya gideceğizsende aynen dinlen kafa dağıt sonra tekrar inşallah
Böylelikle bir yola girmiş oldun. Sonunda bebeğini sana getirsin, çabaların karşılığını bulsun canım
Yeni hayat felsefem, işte hayat işte biz.. katılmak isteyen bebeye kapımız sonuna kadar açık :)
Haberli gelmek pek şenlikli oluyor. Bir de gizlisini dene bakalım bu süreçte. Aslında bunların pek de önemi yok, sonuçta senin geliş nedenin belli ve tedavi sürecinde sakin sessiz yaşayacak olman da çok güzel..
Bu arada crinone jelle imtihanım başarılı geçti şükür ,içinde günde bi yazıyor ama Dr sabah akşam didiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?