- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.121
Bana da dondurulmuş embriyo çok daha mantıklı geliyor çünkü opuya kadar çok fazla hormon alıyoruz vücudun dengesi bozuluyor üstüne opu neticede cerrahi bir işlem, benim vücut 3 gün geçmesine rağmen daha toparlayamadı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı bitirdi beniAma estradiol içerikli bir ilaç veriyorlar yine de.. günde 6 mg kullanacağım. sanırım bu yarı doğal gibi bir şey :) her durumda yumurta toplama olmadığı için vücut daha kolay adapte olacaktır. Bir de dondurulup çözülen embriyolar da daha dirençli oluyor galiba. Hepsi bir araya gelir pozitif sonuç alırız umarım :)
Ağrılarım da başladı gelcek gibi az önce lavaboda baktım gelmemiş ama daha erken sanki bu ağrıya.
evlenmeden önce ruya görmüştüm. bir cami önünde peygamber efendimizin kabri vardi bebek battaniyesini sermişim önüne uzerin de diz çökmüş dua ediyordum. uyaninca agladim allahim anne olmam zormu olucak cokmu dua edip yakaricam cokmu aricam neden bebek battaniyesi vardi. diye.aklima geliyor bazen ruyam. geldigimde gidicem gitsem coksem aglasam icimi bosaltsam..hamile kalsaydim keske tedavisiz ve gelmeden. tedaviye gucu olmayan birine vesile olmayi cok diledim olmadi aklim da biri var. surec beni maddi manevi cok yipratmadan bebegime kavustursa yine dilegimi gerceklestiricem. insallah nasibim olur insallah bende, ona vesile olurum.En iyisini yapıyorsun kuzum. Hassas ruh hali olan bir süreçte sadece kendi hayaline odaklanmalısın. İstanbul'un da yalnızlığının da tadını çıkar, muhtemelen bu kadar kendi kendine kalmaya gezinmeye bir daha fırsatın olmayacak yakın gelecekteVaktin olacak mı bilmiyorum ama aralarda kendini yormadan insana ferahlık veren yerlere git dua et hayal kur. Buralara bebeğimle de geleceğim de.
kutu da ne hissediyorsun ona gore karar verelim kiBilmem yapsam mı ki?
ben de aynı hislerle yaptim hamile degilsin dedi buyuk puntolarlaKutu boş hissediyorum
Ne nazlancam bee olmadığını bildiğimden zaar yapmak istemiyom
Heyecan dorukta.. azzzzzz sonraaaaaa :)Bilmem yapsam mı ki?
Bu ay ben de kutuma gidenlerden olacağım iki hafta sonra civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak göreceğiz :)Kutu boş hissediyorum
Ne nazlancam bee olmadığını bildiğimden zaar yapmak istemiyom
Bende de ikinci opuda daha çok şikayet olmuştu transfer zamanı da geçmemişti şikayetler. Düşün transfer olsa bu şekilde yapacaklar. Öyle de tutan var sonuçta ama dondurulmuş ile daha fazla kişi hamile kalıyor galiba.Bana da dondurulmuş embriyo çok daha mantıklı geliyor çünkü opuya kadar çok fazla hormon alıyoruz vücudun dengesi bozuluyor üstüne opu neticede cerrahi bir işlem, benim vücut 3 gün geçmesine rağmen daha toparlayamadı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı bitirdi beni
Kız daha ne rüyası görücenevlenmeden önce ruya görmüştüm. bir cami önünde peygamber efendimizin kabri vardi bebek battaniyesini sermişim önüne uzerin de diz çökmüş dua ediyordum. uyaninca agladim allahim anne olmam zormu olucak cokmu dua edip yakaricam cokmu aricam neden bebek battaniyesi vardi. diye.aklima geliyor bazen ruyam. geldigimde gidicem gitsem coksem aglasam icimi bosaltsam..hamile kalsaydim keske tedavisiz ve gelmeden. tedaviye gucu olmayan birine vesile olmayi cok diledim olmadi aklim da biri var. surec beni maddi manevi cok yipratmadan bebegime kavustursa yine dilegimi gerceklestiricem. insallah nasibim olur insallah bende, ona vesile olurum.
kızz meryem niyeyse sana hep kız meryem diyesim geliyor alaktirigini sevdigimsenin hamilelik nasil gidiyor
Yarın 4 kalmış oluyı fazla da aldıydım ya yaptım çıkmadı bi de sabahtan yapiim.:/Heyecan dorukta.. azzzzzz sonraaaaaa :)
insallah canisi aminnnnnnKız daha ne rüyası görücenne güzelmiş. Senin en dua ettiğin, en ihtiyacın olan zamanda gelecek hem de hayırlı bir yavru gelecek diye yorumlardım ben. Bir nevi Hızır beybi yani. Böyle diyince garip birşey oldu neyse İnşallah yareppim dinimiz amin. Daha kendi dileğin gerçekleşmeden başkasına vesile olmak istemen ne güzel şey ya. Olur inşallah. Sana neresi iyi geliyorsa git valla dök içini.
Valla Meryem adı nerden kaldı biliyormusun benle hiç alakası yok aslında. Nisan ayında eşimle TVde Hz. İsa belgeseline denk geldik öyle bakıyoruz, ben 'aaa bu ay hamile kalsam Aralık ayının son haftası doğuyor Noelde yani len yoksa bende bir Meryem kaderi varsa' diye takıldım eşime, ordan kaldı muska yaptım kendime aslında :)) O ay tutmadı ama çok da bekletmedi. Sizin burda oğlak burcu mu ayyyy yoook dediğiniz şeyde ben ne görüyorum kızlar bakın olumlu düşüncenin tillahına gelinMaksat iyi niyet olsun mesaj yukarı gitsin.
Hamilelik kısmında canım ne olsun, beta hcg baktırdım iyi bir değer çıktı yarın ya da salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüm. O kalp atmadan rahat yok bana o da bayram sonrası haziran ortasını bulur. Buradakilerin güzel haberleriyle birlikte ben de onu bekliyorum takipteyim hepinizi.
panic_attack altunzade ki bahcecimiydi senin merkez? doktorun kim? Senella seninkisi hangisiydi ? cem celigi takipcisi degilim videosu şak diye karsima cikti. sayfasina girdim ya hamile kalanlarin sonuclarini videoya almis. o mutluluklari aglamalari yarabbim izle izle aglamaktan onlarla mutlu olmaktan gulmekten heder oldum kafam ceme gitti ?
Sanırım beceremedim yine Cem Çelik hastası bi kadın 20 yıl sonra hamilesinbide bunu izle çok güzel ya allahım bize de nasip etsin inşallah
aminnnnnbide bunu izle çok güzel ya allahım bize de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?