Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
VAR sistemi neymiş yahuu

Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk 😌
Var sistemi çıktı mertlik bozuldu zuzu boşver girme orlara sen 😂😀 geçmiş olsun tatlım. Uzan biraz bide bi eve geçip test yapiver yaa vardır sende yedek yarına kadar beklemeyelim😀

Pooffff bak uydum gene sizee akşam akşam 🙈 bakalım bişey göreceniz mi 😆 20190529_202801.webp

Kızlar bişi sorucem. Bu crinone jeli sıktıktan sonra 10-15 dk uzanın demiş bi video. Asistan da yürüyün dedi bana. Mantıken uzanmak lazım.
Acaba biraz uzandıktan sonra mı yürüyeceğiz? En doğrusu o gibi.
Help meeee!
Kaderdaş şuan yatma kısmındayım en azından bi on dakika yatıp en az 20-30 dk yürüyorum emilim olsun diye bol şans pztesi transfer herşey yolunda gitsin inşallah bu arada jeli devlet ödüyor kadın Doğuma yazdır beybisi

Kaderdaş şuan yatma kısmındayım en azından bi on dakika yatıp en az 20-30 dk yürüyorum emilim olsun diye bol şans pztesi transfer herşey yolunda gitsin inşallah bu arada jeli devlet ödüyor kadın Doğuma yazdır beybisi

Selam kaderdaş, an itibariyle ben de yatma kısmının 5.dakikasındayım :D
Sonrasında ben de 20 dk.yürüyeceğim. Aklın yolu bir demek ki. :))
Hepimizin herbi şeyi yolunda gitsin inşallah.
Aldım geçtim ben, aklıma bile gelmedi yazdırmak emaan battı balık zaten :)

Amaan lambada mı yapıyoz ki. Neyse ya hayırlısı kuzu
E yapın işte sen bilirsin işini :KK48: erkeklere bu yumurtlama, takvim, gün vs. işlerini unutturmak gerekiyor onların gazını kaçırıyor bu askeri disiplin. Sen takip et de koyvermiş gibi yap hadi canım benim. Salmak yok :rapci: Tabi tüm bu fesat senaryolar bu ay yoksa diye. Ama belli olmaz daha günü geçecek de sonra bakıciiz.

Senin de çok az kaldı canım.. Heyecan dorukta olmalı.. Orada donuk donuk bekliyor senin bebeler, gerçek yuvalarına yerleşsinler mutlu mesut yaşayın bir an önce :KK66:
Canimcim benim donmuşum yok ki, ama ben bu yazının az kaldı kısmını üzerime aliniyorum :)) doğalindan sağlıcakla bu ay yuvasina yerleşsin insAllah :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

yarın hz isanın, göğe yükseldiği gün dolayısıyla heryer kapalı tatilmiş meğer . randevu almaya karar verene kadar kqpanmisti. sabahtan giderim diye düşünmüştüm ki🤦🏻‍♀️ acilsa da ogleden sonra. bi ihtimal. ogleden sonra alsalar lmaz mi ?

Canimcim benim donmuşum yok ki, ama ben bu yazının az kaldı kısmını üzerime aliniyorum :)) doğalindan sağlıcakla bu ay yuvasina yerleşsin insAllah :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:
Canım karıştırmış olabilirim ama dondurulmuş, doğal hiç fark etmez önemli olan pozitif sonuç almak.. Mesajın az kaldı kısmı senin için geçerli olur umarım :)

yarın hz isanın, göğe yükseldiği gün dolayısıyla heryer kapalı tatilmiş meğer . randevu almaya karar verene kadar kqpanmisti. sabahtan giderim diye düşünmüştüm ki🤦🏻‍♀️ acilsa da ogleden sonra. bi ihtimal. ogleden sonra alsalar lmaz mi ?
Doğru ya biz de tatilin yarın diğer gün gitsen sorun olmaz değil mi

Aç olculmesi gereken değer var mi ki yaptıracakların içinde

Back
X