Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cilekliturta_33 cilekliturta_33 hadi bakalım şimdi güzel haberlerini alicaz allahin izniyle 😀kardeş kardeş tutunacaklar inşallah senden belirtilerini dinliyecegiz burada 😀
ZincirKirma ZincirKirma hayırli uğurlu olsun değerlerin katlanarak artsın yavrum sıkı sıkı tutunmaya devam etsin inşallah
@Beste78 bestecim canım mr cektirmissin iyi sabretmissin valla ohhh tertemiz çıkmış sonucunda ne güzel. Allahım dan duaciyim insallah İstanbula gerek kalmadan doğal yollardan pozitif haberlerini duyurursun bize. Çok duydum tüp denemesinden sonra dogal yolla suprizzz
E Effective 5. Günü bekliyordun noldu canım? Ben mi kaçırdım ?
panic_attack panic_attack pazartesi dualarım seninle.. gene kaçırırım falan peşin peşin söyleyim. 😀

Kızlar hepinize dua ettim kadir gecesi inşallah Rabbim kabul etsin. .

Teşekkür ederim canım amin 🙏

cilekliturta_33 cilekliturta_33 hadi bakalım şimdi güzel haberlerini alicaz allahin izniyle 😀kardeş kardeş tutunacaklar inşallah senden belirtilerini dinliyecegiz burada 😀
ZincirKirma ZincirKirma hayırli uğurlu olsun değerlerin katlanarak artsın yavrum sıkı sıkı tutunmaya devam etsin inşallah
@Beste78 bestecim canım mr cektirmissin iyi sabretmissin valla ohhh tertemiz çıkmış sonucunda ne güzel. Allahım dan duaciyim insallah İstanbula gerek kalmadan doğal yollardan pozitif haberlerini duyurursun bize. Çok duydum tüp denemesinden sonra dogal yolla suprizzz
E Effective 5. Günü bekliyordun noldu canım? Ben mi kaçırdım ?
panic_attack panic_attack pazartesi dualarım seninle.. gene kaçırırım falan peşin peşin söyleyim. 😀

Kızlar hepinize dua ettim kadir gecesi inşallah Rabbim kabul etsin. .
Daha çözdürmedik canım duruyor

Ben de şimdi çıktım doktordan polip değilmiş tertemiz dedi. Gayet iyi görünüyor dedi geçenkiyle görüntü çok farklı zaten 2 de ilaç verdi sen öner ağrı kesiciyi dedim. Diğeri de kanamayı azaltan ilaçmış. Geçici çözüm olur dedi zarın kalın olduğundan kanaman yoğun dedi bebek düşünmeseydin hormonlu spiral takardık rahat ederdin dedi.. kocam gene vermedi örneğini 😆
Herhangi bir şey olmamasına sevindim canım. Dediğin gibi hormonlu spiral ile çok rahat ediyor kanaması yoğun olanlar ama şu an senin için uygun değil. Önce inatçı bebe gelsin sonra bakarsın artık :)
Aynı mevzuya dönecez gene ama benim çocuum olsa ikincisi için bu kadar cebelleşmem çiçeem yaa. Taktırma bişi ve sal gitsin. Valla gereksiz stres.
Çocuk yapacaz derken yaşlanacaz ha buralarda.
Ben bi tane yapsam çocuğu vitrine koyacam. Kendime de göstermiş olduğum üstün performanstan ötürü plaketi verip bi taraflarıma kilit vuracam :KK70:
gerçekten bizim bebeler tam vitrinlik. Kıymetli bebek statüsünü de geçtiler.. daha da ötesi oldular.. artık gelip dünyayı değiştirmeleri falan lazım bu kadar zaman boşuna beklemiş olamayız :)

Olursa olur mantığıyla bakıp bırakamıyorum işte her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldum dediğim o. taktırırsam rahat edicekmişim hem de kafa rahatlıcak sonuçta. ille olsun diye ölmüyorum ben de ama, var mı yok mu tuttu mu tutmadı meşgul oluyorsun işte böyle en azından net olucaksın. Bilmem ifade edebiliyor muyum.
Her ay aynı döngüyü yaşamak bence de stresli. Zaten takma derken bu kısmını boşver diyor olabiliriz. Sonuçta meşguliyetlerin var, keyif aldığın şeylerle oyalanıp, hayatın, zamanın tadını çıkarıp; yine bekle, ama ısrarsız beklemek gerekir. ( sana diyorum sanma sadece, kendime de diyorum )

@arminch çok acayip kafalar yaşıyo. Testler kaldıysa doktora moktora dalmamıştır inşallah kafa göz. Şu an sınırdışı ediliyo olabilir 😁

Armiiin nerdesin gel annem bizim saatler başladı. 🤣
Yine uykum yok ama sabah dersim var. Hoff...
Neler oluyor çok merak ettim. Geriden geliyorum ama daha göremedim.

dennisgo dennisgo canısı nabersin sen de durumlar ?
Fenalardayım. Koşu bandında bir saat takılacağıma şöyle kısa pratik bir şeyler bulayım dedim iki gün önce .toplam 8 dakika süren 4 hareket vardı. 2 dakika dinlemiyorsun. Tekrar 8 dakika yapıyorsun. Kim 18 dakikada yağ yakar süper olmalı ben bunu yapayım dedim :) bir kere ikinci seti zAten yapamadım nefes nefese ve kan ter içinde kaldım resmen. HAreketler basit aslında. tek tek zAten yaptığım şeyler ama beraber gerçekten çok yordu :) neyse 8 dakika yaptım duş aldım, çıktım dolaştım herşey güzel. Dün bir kalktım yürüyemiyorum :) oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum fenalardaydım. Yattım yuvarlandım ben de tüm gün. Bugün daha iyiyim :) farklı bir 4 dakikalık egzersiz var gözüme onu kestirdim ama ilerleyen saatlerde bakacağım duruma :)

Herhangi bir şey olmamasına sevindim canım. Dediğin gibi hormonlu spiral ile çok rahat ediyor kanaması yoğun olanlar ama şu an senin için uygun değil. Önce inatçı bebe gelsin sonra bakarsın artık :)

gerçekten bizim bebeler tam vitrinlik. Kıymetli bebek statüsünü de geçtiler.. daha da ötesi oldular.. artık gelip dünyayı değiştirmeleri falan lazım bu kadar zaman boşuna beklemiş olamayız :)

Her ay aynı döngüyü yaşamak bence de stresli. Zaten takma derken bu kısmını boşver diyor olabiliriz. Sonuçta meşguliyetlerin var, keyif aldığın şeylerle oyalanıp, hayatın, zamanın tadını çıkarıp; yine bekle, ama ısrarsız beklemek gerekir. ( sana diyorum sanma sadece, kendime de diyorum )
Canım benim teşekkürler güzel düşüncelerin için hayırlısı bakalım hepimiz için.❤

Kızlar transferim yarın saat 17:30'da yapılacakmış.
16:30'da merkezde olacağız. :rolleyes:
Çok heyecanlıı:rolleyes:
On gün kendine çok iyi bak ve sonra süper haberle berabeer ver coşkuyu

Eklentiler

• dusunsenize-hepimiz-ciplagiz-dans-ediyoruz_875074.webp
    dusunsenize-hepimiz-ciplagiz-dans-ediyoruz_875074.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 23
Ayyy çok heyecanlııı ne yapcakmışın ne yapmıcakmışın söylediler demi?

Merkeze gelince 2 bardak su iç didiler, haplara jele devam didiler, başka da bişi dimidiler.

Sabah arabayla yola çıkcez. Öğlen istanbul'da oluruz. Duşumu alırım, gaffaltımı yaparım, parfüm sıkmadan giderim. Transfer sonrası da ölümüne uyurum. :rolleyes:

Sen bu kadar isterken bi örnek vermek ne kadar zor olabilir.:63:
Sonucu ikiniz bileceksiniz yani. Test kötü çıkarsa ilerde ilk tartışmada sus be ileri hareketine bakmadan konuşma filan mı diyceğni hayal ediyo acaba ahahabsn tövbe yav :KK48:
Ileri hareketine bakmadan konusma uleynnn😃😍 hey Allahim

Merkeze gelince 2 bardak su iç didiler, haplara jele devam didiler, başka da bişi dimidiler.

Sabah arabayla yola çıkcez. Öğlen istanbul'da oluruz. Duşumu alırım, gaffaltımı yaparım, parfüm sıkmadan giderim. Transfer sonrası da ölümüne uyurum. :rolleyes:
Hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden inşallahh güzel haberlerini alalıımm❤

Hadi hayırlısı panic'çiğim. İstanbul sana uğurlu gelsin. Mübarek Arife günü bebe yerine en sağlamından yerleşsin.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah transferden sonra geçmeyen saatlerde görüşmek üzere 😢resmen geçmiyor zaman
Neler yapıyorsun canım beklerken.. gün gün saat saat geçmiyor gibi gelebilir ama toplamda zaman çok hızlı geçiyor aslında. Bu aşamada biraz zevk aldığın şeylerle oyalanmak iyi geliyor. İşe devam ediyorsan zaten o da biraz oyalar..

Back
X