- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.221
benimde öyle oluyordu sonra ertesi günü bi bakmışım pik.. sen devam et testeyumurtlamanın 13. Günü ve sonuç terrrtemiz..
tospiğin burda herzaman ki gibi de .. bence o kendisi kasmış sende bi gerginlik yok gibim.. mola iyi gelir biraz öyle takılın.. flx mi dediydi korununca kalan çok zati biz yanlış yolda olabiliruk diye olur mu olur
Amin canım doktor öyle dedi riskli biri ama Allah hayırlısıyla nasip etsin
Ay sen o güzelliği yasa da, biz ekleriz testleri uç uca kuzum ayıpsın, kaç metre istersenSaygıyla egılıyorum karsında :) bı daha kı aya allah kısmet eder de hamıle kalırsam cızgıyı bır kodeden dıger koseye dogru cıkaran test bulup onunla yapcem testı
Ay Yok bu LH değilki.benimde öyle oluyordu sonra ertesi günü bi bakmışım pik.. sen devam et teste
ay kuzum görmemişim pardom ..uçuyorumda ben bugün.. neyin kafasını yaşıyorsam.. :)Ay Yok bu LH değilki.
Nerdeee yarın pik olsun?
kıyamıyor sana seviyor seni bu adam kızzz... :)Kız eğer öyle bir şey varsa, gidip yarın spiral taktırırımBir kürtajım var benim, ondan sonra dağıldıydım bir sene kadar, ondan sebep zaar kocanın bu halleri
sen baya baya belirti yaşıyon senella,ne zamandı bat,bi de erken yumurtlamıştın da o geçen aymıydı,az kaldıysa bi testte sen patlat
Ay bizim de luca, program icin bir yakın gözlüğü şart yanı, karınca gibi yazılar
Evet ofisi var canim
Ay sende mi ayni durumdasın. Uzuuunnn bir protokol hazırladı, asla yapılmayacaklar, arada yapılacaklar
ilk mesaja güncelleme yaptım gençler. eksik bilgilerin düzeltilmesi ve beni de ekle diyenler için müracaat mesaj kutum :)
Vayy arkadaş sende mi brutus :)
Ciddi ciddi benim bat gelmeyeceğine inanmaya başladım. Beni eklemiyorsunuz, hadi north unutur sen beni nasıl unutursun. Kehanetler titresiyor mu?
Bir bat ın bile yok hadi gülümse :)paniğim atakcım gene ben yokum pisikom bozuk didim bide siz vurmayın beni.Listelere bile giremiyom senin batın yok diyeloar. vay ben nerelere gidem... :) özelden attım detayları ..
yok canım kim kime protokal hazırlıyor.. yerim onun protokolünü..fena artisim giderlerim var..Ay sende mi ayni durumdasın. Uzuuunnn bir protokol hazırladı, asla yapılmayacaklar, arada yapılacaklar
En son nerde kaldın acaba ama o önemli :) öyle ciddi bi değişiklik yok bence.. mesela kayıpdünya ikiz bekliyor maşallah onu kaçırmış olabilirsin. ufak kanamalrı vardı ama allahın izniyle atlatacak amin...Selam kızlar
Çok yazmışsınız okuyamadım herkes iyi mi :) var mı yeni hamilemiz. Alıştık arka arkaya pozitif almaya, çok keyifli oluyormuş :)
zaten salak salak sırıtıyorum cümle alem bana bakıyor deli diye adım çıkacak korkuyorum...Bir bat ın bile yok hadi gülümse :)
Amin canım inşallahİnsallah ikisi de gelir güzel annelerine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?