Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tospiğin burda herzaman ki gibi de .. bence o kendisi kasmış sende bi gerginlik yok gibim.. mola iyi gelir biraz öyle takılın.. flx mi dediydi korununca kalan çok zati biz yanlış yolda olabiliruk diye olur mu olur

Kız eğer öyle bir şey varsa, gidip yarın spiral taktırırım Bir kürtajım var benim, ondan sonra dağıldıydım bir sene kadar, ondan sebep zaar kocanın bu halleri

Saygıyla egılıyorum karsında :) bı daha kı aya allah kısmet eder de hamıle kalırsam cızgıyı bır kodeden dıger koseye dogru cıkaran test bulup onunla yapcem testı
Ay sen o güzelliği yasa da, biz ekleriz testleri uç uca kuzum ayıpsın, kaç metre istersen

Kız eğer öyle bir şey varsa, gidip yarın spiral taktırırım Bir kürtajım var benim, ondan sonra dağıldıydım bir sene kadar, ondan sebep zaar kocanın bu halleri
kıyamıyor sana seviyor seni bu adam kızzz... :)

sen baya baya belirti yaşıyon senella,ne zamandı bat,bi de erken yumurtlamıştın da o geçen aymıydı,az kaldıysa bi testte sen patlat

Yok geçen aylardaydı. Arife pikti bayramda çatlamıştır:) daha 5 gün var, yapicam bakalım ama sabaha kadar çok lavaboya gidiyorum. Sabaha beklemiş kalmıyor ki. Hem baloncuk görmedim :) dur bi pet bardak deneyeyim.

Ay bizim de luca, program icin bir yakın gözlüğü şart yanı, karınca gibi yazılar

Aynen ben uzak gözlüğü takıyorum normalde kullanmam ama beter bir program ofislerden irak.

Evet ofisi var canim

Haydaa ben mali musavir bayanların çocuğu olmuyor biliyordum. Demek erkekte varmış

Son gittiğim prof işi bırak ne kadar muhasebeci hastam varsa çocuğu olmuyor demişti. Bu meslek yaşlandirdi arkadaş, köprüden önce son çıkış yok mu?

Ay sende mi ayni durumdasın. Uzuuunnn bir protokol hazırladı, asla yapılmayacaklar, arada yapılacaklar

Himm ne ki..

Madde 1: beyanname zamanı masamin yanına gelip aaa bunu nasıl yapıyorduk diye göğüs dekolteli elbiseyle egilinmiycek. :)

Madde 2: sgk yaparken karşımda pipetle soğuk gazoz icilmiycek.

Madde 3: geçici vergi dönemlerinde ofiste mini etek giyilmiycek. :)

ilk mesaja güncelleme yaptım gençler. eksik bilgilerin düzeltilmesi ve beni de ekle diyenler için müracaat mesaj kutum :)

Vayy arkadaş sende mi brutus :)
Ciddi ciddi benim bat gelmeyeceğine inanmaya başladım. Beni eklemiyorsunuz, hadi north unutur sen beni nasıl unutursun. Kehanetler titresiyor mu?

Vayy arkadaş sende mi brutus :)
Ciddi ciddi benim bat gelmeyeceğine inanmaya başladım. Beni eklemiyorsunuz, hadi north unutur sen beni nasıl unutursun. Kehanetler titresiyor mu?

Gız unutmadım. Komple bilgi bekliyorum. Kiminin yaşını bilmiyom kiminin şehrini ondan sildim yazıp yazıp

Ay sende mi ayni durumdasın. Uzuuunnn bir protokol hazırladı, asla yapılmayacaklar, arada yapılacaklar
yok canım kim kime protokal hazırlıyor.. yerim onun protokolünü..fena artisim giderlerim var.. Ama yess aynı yerde çalıştığımız doğrudur. Amma velakim bi yerde bi kural konulacaksa ben koyarım.. :) savulun ulen karaların zeyno geliyor....

Selam kızlar
Çok yazmışsınız okuyamadım herkes iyi mi :) var mı yeni hamilemiz. Alıştık arka arkaya pozitif almaya, çok keyifli oluyormuş :)
En son nerde kaldın acaba ama o önemli :) öyle ciddi bi değişiklik yok bence.. mesela kayıpdünya ikiz bekliyor maşallah onu kaçırmış olabilirsin. ufak kanamalrı vardı ama allahın izniyle atlatacak amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…