- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.241
Açılın uleeeyynyok canım kim kime protokal hazırlıyor.. yerim onun protokolünü..fena artisim giderlerim var..Ama yess aynı yerde çalıştığımız doğrudur. Amma velakim bi yerde bi kural konulacaksa ben koyarım.. :) savulun ulen karaların zeyno geliyor....
AA süper haber bak bunu bilmiyordum öğrendim :) en son iki gün öncesinde kaldım :)En son nerde kaldın acaba ama o önemli :) öyle ciddi bi değişiklik yok bence.. mesela kayıpdünya ikiz bekliyor maşallah onu kaçırmış olabilirsin. ufak kanamalrı vardı ama allahın izniyle atlatacak amin...
tebrikler ikiz geliyormuş :) sağlıkla kucağına alırsın umarım.Amin canım inşallah
Yok geçen aylardaydı. Arife pikti bayramda çatlamıştır:) daha 5 gün var, yapicam bakalım ama sabaha kadar çok lavaboya gidiyorum. Sabaha beklemiş kalmıyor ki. Hem baloncuk görmedim :) dur bi pet bardak deneyeyim.
Aynen ben uzak gözlüğü takıyorum normalde kullanmam ama beter bir program ofislerden irak.
Haydaa ben mali musavir bayanların çocuğu olmuyor biliyordum. Demek erkekte varmış
Son gittiğim prof işi bırak ne kadar muhasebeci hastam varsa çocuğu olmuyor demişti. Bu meslek yaşlandirdi arkadaş, köprüden önce son çıkış yok mu?
Himm ne ki..
Madde 1: beyanname zamanı masamin yanına gelip aaa bunu nasıl yapıyorduk diye göğüs dekolteli elbiseyle egilinmiycek. :)
Madde 2: sgk yaparken karşımda pipetle soğuk gazoz icilmiycek.
Madde 3: geçici vergi dönemlerinde ofiste mini etek giyilmiycek. :)
afiyet şeker olsun zuzummm...Dışardayım, rakıya uzaktan bakıp meze tıkınıyorum. Sirkeli suyla yıkanmış semiz otu salatası yaptırdım :)))
Şarjım azalıyeah, akşam eklemeleri yapıciim. Öptüm okkibbye.
Evet işte bu ya, ver taktikleri zeynebimyok canım kim kime protokal hazırlıyor.. yerim onun protokolünü..fena artisim giderlerim var..Ama yess aynı yerde çalıştığımız doğrudur. Amma velakim bi yerde bi kural konulacaksa ben koyarım.. :) savulun ulen karaların zeyno geliyor....
Histeroskopiyi Tonguç bey mi yapmıştı?Yapıldı canım histeroskopi antalyadayız biz mlsf
Yaa hayırlı olsun çok sevindim. 5AA en iyisi mi oluyor, bana böyle söylenmedi o yüzden bilmiyorum ama inşallah bu sefer olacak inanıyorumKızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü
Ye panic'im ye bulantın yokken. Afiyet olsun.Dışardayım, rakıya uzaktan bakıp meze tıkınıyorum. Sirkeli suyla yıkanmış semiz otu salatası yaptırdım :)))
Afiyet olsunDışardayım, rakıya uzaktan bakıp meze tıkınıyorum. Sirkeli suyla yıkanmış semiz otu salatası yaptırdım :)))
Besteeemm kıyamam kuzuumm rabbim nasip etti inşallahh.. ne kadar kaldı bata?Aboooo ne çok şey yazılmış inşallah arada hamile haberi de vardır, benim yeğenin anaokul mezuniyeti vardı bugün pek bi yoğundum şimdimde yemek var gece okurum artık, aklım sizde seviyorum sizi Kızlar, minikleri izledim bi özendim bi özendim allahım kendi çocuğumu böyle izlemeyi nasip et dedim, göz yaşlarımı zor tuttum
Evet canım, nasılsın bu arada?Histeroskopiyi Tonguç bey mi yapmıştı?
Ben de inanmak istiyorum ama işte geçen seferde iyilerdi olmadı amaYaa hayırlı olsun çok sevindim. 5AA en iyisi mi oluyor, bana böyle söylenmedi o yüzden bilmiyorum ama inşallah bu sefer olacak inanıyorum
Onların kalitesi nasıldı AA vs demişler miydi?Ben de inanmak istiyorum ama işte geçen seferde iyilerdi olmadı ama
Onlar 3. Gündü 4. Gün gibi olmuşlardı çok hücreli fln öyle...Onların kalitesi nasıldı AA vs demişler miydi?
Ben lambada gunlerinde gece bekleyeceksem, sıvı alımına dikkat ediyorum, tankeri iyice bosaltiyorumYok geçen aylardaydı. Arife pikti bayramda çatlamıştır:) daha 5 gün var, yapicam bakalım ama sabaha kadar çok lavaboya gidiyorum. Sabaha beklemiş kalmıyor ki. Hem baloncuk görmedim :) dur bi pet bardak deneyeyim.
Aynen ben uzak gözlüğü takıyorum normalde kullanmam ama beter bir program ofislerden irak.
Haydaa ben mali musavir bayanların çocuğu olmuyor biliyordum. Demek erkekte varmış
Son gittiğim prof işi bırak ne kadar muhasebeci hastam varsa çocuğu olmuyor demişti. Bu meslek yaşlandirdi arkadaş, köprüden önce son çıkış yok mu?
Himm ne ki..
Madde 1: beyanname zamanı masamin yanına gelip aaa bunu nasıl yapıyorduk diye göğüs dekolteli elbiseyle egilinmiycek. :)
Madde 2: sgk yaparken karşımda pipetle soğuk gazoz icilmiycek.
Madde 3: geçici vergi dönemlerinde ofiste mini etek giyilmiycek. :)
Hayırlısı inşallah ama bana olacak gibi geliyor bu sefer.. İnancını tam tutOnlar 3. Gündü 4. Gün gibi olmuşlardı çok hücreli fln öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?