- 14 Haziran 2019
- 165
- 577
- 53
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.441
Bugün 5 . Gün dün test yaptım tırt çıktı moralim bozulmuştu çok erkenmiş tabii bişey de hissetmiyorum yani embriyomuz da kalmadıDua dua
beni buldu bu ilginç durum diyosun yani.. :) yani en azından geride değil geçmemişiz... :)demek kı o uzayan cızgının anlamı, "bıraz beklemen gerek hemen sonucu goremezsın" demekmıs gııı, pıknık alanı 200 mt ılerde gıbı, neyse 500 mt gerıde demesınden ıyıdır yav
surtunme degıldır o bea, ceket atmıstır adam ustune oyle kalmıstır :) surtunme olsa duramazdı :) :)
Hahahhajsfmcbsns evet evet oo hatta bidaha yapmicam pismanim diyip ortaligi ayaga kaldiran psikopatsonra yine surtunmustu birilerine Allahim akil ver
oğluşunada maşallah...Hayırlı olsun Felixciğim nice cüppeler giymesine inşallah.
Oğluşumda takdir aldı 7.sınıfa geçti. Allah kolaylık versin kuzularımıza bahtları açık, şansları bol, sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah.
Herkesler tatsın bu duyguları. Allahım tüm bebiş isteyenlerin göbüşlerini şişirkilolarını arttır inşallah.Aminnnnn.......
Saka gibi dimi. Yalan soylemiyim bende kolay gebe kalicagimi dusunmustum ama o isler oyle olmuyomus. Bayaaaaa lambada yapmak gerekiyo. Hihihihi
son 6 gunSaol canım. Sınavlarda bitti kafam rahat keyif yapa yapa bir tedavi süreci olacak bakalım. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor ? En sevdiğim zamanlar bu zamanlar benim, gitmeden önce alış veriş kısmı :) bir de benim kardeşim pastası yurtdışından alacağı ürünler bana geliyor ben götürüyorum. Bu tarihler kargo bekleme tarihlerim oluyor :)
sen yetiştiriyorsun hiç şüphem yok ilerisinin daha güzel olacağından..tesekkurler kuzum, aynen proje odevlerı velıler ıcın zaten, cocuklara cok agır onlar. of of yollarda getır gotur ısten ızın al faalıyetıne katıl zor oldu ama ınsallah ılerısı daha da guzel olur
ben hiç bi değerimi bilmiyorum ya.. eğer regl olabilirsem bende yapsam ne olur zararı olabilir mi?2.günü başlıyosun yumurtlama gelince bırakıyorsun öyle biliyorum kuzu... @Senella
benim de aklımda valla inşallahh olmayız da gerek kalmaz :)
başlıcam heyecanına bu işin stop..zeynoom gec döllenme olabilir belkim ondan testler de cikmiyor. heyecanlı
ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demistisurtunme kısmını bıraz yanlıs anlamıssa arkadas, ya da nasıl kandırdıysa karsısındakı uyanık, ne nerede ne kadar surtunecek kafa karısmıstır tabee, töööbe tööööbeee
sen yetiştiriyorsun hiç şüphem yok ilerisinin daha güzel olacağından..bende ödev zorlukları için ironi yapmıştım zaten yanlış anlamadın inşallah cnm.. bazen yazı şekliyle anlatım yanlış ifadelendirilebiliyor.
edit: . ''bazen yazı şekliyle anlatım yanlış ifadelendirilebiliyor.'' ne demekse işte neyse anlamışındır sen onu.. :)
başlıcam heyecanına bu işin stop..
psikoya bağladım stop
ne olacaksa olsun stop
kafamda deli sorular istop.ahanda gün içinde hissettiklerim bu emojiler benim :)
AMİNhadi canımmmmmmmyerlesme lekesidir o kesin oylede oldu amin.
ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demistibende oyle hayretle dinliyorum. doktor olamaz oyle bisey dedi guldu. sonra ultrasonla bakti vee ekran da bebeeee. alttan bakicam dedi bu sefer ve dedi evet bakiresin ve hic deforme zorlanma yok, dedigin gibi olmuş. sonra nişanlısiyla dusunup aldirdilar. evlendiler bir yil sonra yeniden hamile kaldi falan
Yaw ben harbi kafayı yicem biri korunur kalır biri sürtünür kalır.. bak denerim girmeyin benim aklıma.. :)Hahahhaha sesli guldum. Formda gizli gebelik var bende surtunmeden gebe kaldim diye gezen bi manyak vardi. O geldi aklima
ahh canımmm yok artık o yanlış hastaneye gidiyomuş bence .. acabasımı kalmış şizoya bağlamış ya o... yanlış hastane yanlış branşlarda dolanmış yazık...Üzerine 3 kere adet olup, 10 kere kan testi verip, ultrasona da girip hala hamile miyim acaba diyen kişi mi?
amaninnn armin,korktum mu ne yapmaktan şimdibende var o kitap. okumus almıştım otlarını ve sut maydonoz raki kurunu de yapmistim. yalniz o ilk kaynatigin buhar ciksin oyle otur ustune. hani yaniyorum diye oturup kalkmayacagin sicakliktayken otur. 2 sene onceydi hatirlamiyorum tam, ozaman kurleri yapanlari arastirirken, tupleri miydi rahmimiydi yumurtaliklarimiydi biri yazmisti, cok sicakken yapmis büzüşme olmus o saydiklarimdan birin de. yani dikkatli yapmali.
Yaw ben harbi kafayı yicem biri korunur kalır biri sürtünür kalır.. bak denerim girmeyin benim aklıma.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?