Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Randevular çok güzel geçecek (inşallah)
hangi zaman hayırlısıysa o zamanda başlayacaklar ( adetinle yada sonra)
çok mu çok güzel yumyumların olacak hele ki bi tanesi ( benim yiğenim olur kendileri ) dört dörtlük olup önce transfer olacak sonrada tutunacak sonra sağlıkla büyüyüp doğacak çok güzelde bi ömrü olucak.. (inşallah)
koca spermde sorun yaşamayacak yaşasada çözümü olacak (inşallah)
ve son olarakta evet inşallah allahın izniyle evine bebeğin karnında geleceksin.
bu süreçte illaki aksaklıklar olacak ufak tefek ama hepsinin üstesinden gelinecek (inşallah.).
dualarım bu süreçteki herkes için.. amin ..
olmuşuda olacağıda Rabbim bilir bu kadar inşallah ondan...benimki dua..

oyle de oldu amin, der mühürümu basarim
annem de son kardesime 38 yasinda hamile kalmisti. bu mayista 38 ze girdigim de anam gelmisti aklima, ya allah bismillah insallah ugurlu gelir bana hislerin bana umut oldu enerji oldu cok iyi geldi tesekkur ederim

aaaaaaa gozlerim dolu dolu oldu sona gelene kadar agladim ya kiz ben. öyle de oldu amin diyorum. rabbim kolaylastirsin, sana bana hepimize nasip etsin tez vakit. cok sagol zeynommmmm

Madem 38'sin e mecbur hamile kalacan artık. Bu ara trend böyle. Müstecep doktorun uğurlu ellerinden kaçmaz o bebe. Adam bütün arkadaşlarımı karnı dolu gönderdi. Sıra sende. ÖYLE DE OLDU AMİN.

Ablalar kardesler bisey sormak istiorm. Bu ay dikkt ettim de bende hic ole uzayan akinti olmadi bi kac gundur afedersjnz kokusuz beyaz akinti var sadece. Ama bel agriisi kasik agrisi yasadim . Sizce olmazsa olmaz mi bu saydam uzayan akinti. Yumurtlmadim mi acaba

Bazı bünyelerde akıntı bile olmuyomuş yumurtlama döneminde. Olmazsa olmaz diye bişi yok. Ağrın da olmuş zaten. Yumurtlamışsındır.

şu akıntı mevzusunu ben takip etmeyi beceremedim hiç..

Bazı bünyelerde akıntı bile olmuyomuş yumurtlama döneminde. Olmazsa olmaz diye bişi yok. Ağrın da olmuş zaten. Yumurtlamışsındır.
Ay insllh yaa evet oldu bariz hissettim agrilarimi da korktm bi an herkes ole soleyince. Tsk ederm

iyi bari güzel haber maşallah benim oluyor akıntı olmasınada biraz karışık o durum hep var benim.. bi regl dönemi arkası 5-7 gün olmaz o kadar.

Senin de tedavinin başlamasına az kaldı kendini de listeye yaz canım :) umarım tüp bebek ya da doğal yoldan deneyen hepimiz için güzel bir ay olur yine arka arkaya pozitif haberler alırız..

Bugün 5 . Gün dün test yaptım tırt çıktı moralim bozulmuştu çok erkenmiş tabii bişey de hissetmiyorum yani embriyomuz da kalmadı Dua dua
Beşinci gün embriyosu bile olsa 4. Gün test için çok erken canım. Hiç canını sıkma. En erken 8. Gün yap bence. Test günün de ona yakınsa istersen kan testini bekle sen bilirsin. Kendini nasıl rahat hissedersen.. umarım sonuç pozitif olur.

Benim ki daha kibar, ne zaman yapalım istersin anne diyor, en azından ne zaman yapabileceğimi seçebiliyorum :) :) :)
Yok bizimki direk ödevi bırakıyor. Anne de okuldan karne alacak :) seninki son derece kibarmış.. ödev zor diye yardım istiyor gibi hatta, bizimki ödev hiç onun değilmiş gibi davranıyor. Kendisi okul ile Veli arasında postacı sanırsın :)

Çocuk işi çözmüş

Çocuk işi çözmüş
Ya bu dönem bizim ailenin çocukları bir dalgacı.. 6 yaşında yeğenim, okul kapandığı için oh 3 ay tatil diyor. Anaokulundasın evladım, bütün gün oyun oynuyorsun daha neyin tatilini istiyorsun.. annesi dersten sonra eksiklerine göre telafiye kalacağı bir okula başlatacak birinci sınıfa çok üzgün :)

Benimde günler şaştı kuzum, agrim aşırı olmazdı, yani olurdu ama seninki gibi olmazdi, gecen ay ağrıdan hastanelik olacaktım, bu ay normal ağrıdı, geçen ay kanama normaldi, bu ay azdı miktar,sapitti yani iyice

Madem 38'sin e mecbur hamile kalacan artık. Bu ara trend böyle. Müstecep doktorun uğurlu ellerinden kaçmaz o bebe. Adam bütün arkadaşlarımı karnı dolu gönderdi. Sıra sende. ÖYLE DE OLDU AMİN.
panictooom kız merak ettim ki ben simdi, arkadaslarin kaçıncı denemede başardı ? insallah bana da uğurlu geldi amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…