Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demek kı o uzayan cızgının anlamı, "bıraz beklemen gerek hemen sonucu goremezsın" demekmıs gııı, pıknık alanı 200 mt ılerde gıbı, neyse 500 mt gerıde demesınden ıyıdır yav
beni buldu bu ilginç durum diyosun yani.. :) yani en azından geride değil geçmemişiz... :)

Hayırlı olsun Felixciğim nice cüppeler giymesine inşallah.

Oğluşumda takdir aldı 7.sınıfa geçti. Allah kolaylık versin kuzularımıza bahtları açık, şansları bol, sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah.
Herkesler tatsın bu duyguları. Allahım tüm bebiş isteyenlerin göbüşlerini şişir:anneadayı: kilolarını arttır inşallah.Aminnnnn.......
oğluşunada maşallah...
Amin..

Saka gibi dimi. Yalan soylemiyim bende kolay gebe kalicagimi dusunmustum ama o isler oyle olmuyomus. Bayaaaaa lambada yapmak gerekiyo. Hihihihi

surtunme kısmını bıraz yanlıs anlamıssa arkadas, ya da nasıl kandırdıysa karsısındakı uyanık, ne nerede ne kadar surtunecek kafa karısmıstır tabee, töööbe tööööbeee

Saol canım. Sınavlarda bitti kafam rahat keyif yapa yapa bir tedavi süreci olacak bakalım. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor ? En sevdiğim zamanlar bu zamanlar benim, gitmeden önce alış veriş kısmı :) bir de benim kardeşim pastası yurtdışından alacağı ürünler bana geliyor ben götürüyorum. Bu tarihler kargo bekleme tarihlerim oluyor :)
son 6 gun :rolleyes: kaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim😂 inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim😀 cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al 😁 ben valiz kismini sevmiyorum🤣 tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken🙄 yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor😅

tesekkurler kuzum, aynen proje odevlerı velıler ıcın zaten, cocuklara cok agır onlar. of of yollarda getır gotur ısten ızın al faalıyetıne katıl zor oldu ama ınsallah ılerısı daha da guzel olur
sen yetiştiriyorsun hiç şüphem yok ilerisinin daha güzel olacağından.. ;) bende ödev zorlukları için ironi yapmıştım zaten yanlış anlamadın inşallah cnm.. bazen yazı şekliyle anlatım yanlış ifadelendirilebiliyor.
edit: . ''bazen yazı şekliyle anlatım yanlış ifadelendirilebiliyor.'' ne demekse işte neyse anlamışındır sen onu.. :)

2.günü başlıyosun yumurtlama gelince bırakıyorsun öyle biliyorum kuzu... @Senella
benim de aklımda valla inşallahh olmayız da gerek kalmaz :)
ben hiç bi değerimi bilmiyorum ya.. eğer regl olabilirsem bende yapsam ne olur zararı olabilir mi?

zeynoom gec döllenme olabilir belkim ondan testler de cikmiyor. heyecanlı 😀
başlıcam heyecanına bu işin stop..
psikoya bağladım stop
ne olacaksa olsun stop
kafamda deli sorular istop.:kızgın::KK17::KK71::rolleyes::KK12::lülülü::KK53: ahanda gün içinde hissettiklerim bu emojiler benim :) :D

surtunme kısmını bıraz yanlıs anlamıssa arkadas, ya da nasıl kandırdıysa karsısındakı uyanık, ne nerede ne kadar surtunecek kafa karısmıstır tabee, töööbe tööööbeee
ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demisti 🙄 bende oyle hayretle dinliyorum. doktor olamaz oyle bisey dedi guldu. sonra ultrasonla bakti vee ekran da bebeeee. alttan bakicam dedi bu sefer ve dedi evet bakiresin ve hic deforme zorlanma yok, dedigin gibi olmuş. sonra nişanlısiyla dusunup aldirdilar. evlendiler bir yil sonra yeniden hamile kaldi falan🙄

sen yetiştiriyorsun hiç şüphem yok ilerisinin daha güzel olacağından.. :KK66: bende ödev zorlukları için ironi yapmıştım zaten yanlış anlamadın inşallah cnm.. bazen yazı şekliyle anlatım yanlış ifadelendirilebiliyor.
edit: . ''bazen yazı şekliyle anlatım yanlış ifadelendirilebiliyor.'' ne demekse işte neyse anlamışındır sen onu.. :)

deli misin gıı nıye yanlıs anlıycam, askolsun sana, ben hep kendı yazdıgım kafayla okudugım ıcın yazılanları su ana kadar sayfada yanlıs anladıgım bı konusma olmadı, cok tatlı sayfa sakınlerımız var allaha sukur

ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demisti 🙄 bende oyle hayretle dinliyorum. doktor olamaz oyle bisey dedi guldu. sonra ultrasonla bakti vee ekran da bebeeee. alttan bakicam dedi bu sefer ve dedi evet bakiresin ve hic deforme zorlanma yok, dedigin gibi olmuş. sonra nişanlısiyla dusunup aldirdilar. evlendiler bir yil sonra yeniden hamile kaldi falan🙄

surtunme yanlıs yerde olmus o kadar kolay hamıle kalabıldıyse demek, korunamamıs. ıste ıstemedıgın zaman daha kolay gelıyor bazı seyler ınsana, neyse kı evlendıkten sonra da hamıle kalabılmıs, yoksa cok uzulurdu sanırım.

Hahahhaha sesli guldum. Formda gizli gebelik var bende surtunmeden gebe kaldim diye gezen bi manyak vardi. O geldi aklima :KK45::KK6::rolleyes:
Yaw ben harbi kafayı yicem biri korunur kalır biri sürtünür kalır.. bak denerim girmeyin benim aklıma.. :) :D

Üzerine 3 kere adet olup, 10 kere kan testi verip, ultrasona da girip hala hamile miyim acaba diyen kişi mi? 😂
ahh canımmm yok artık o yanlış hastaneye gidiyomuş bence .. acabasımı kalmış şizoya bağlamış ya o... yanlış hastane yanlış branşlarda dolanmış yazık... :KK53:
ben bi tane testle umudu niye kesmiyom diye kızarken kendime millete bak.. :D

bende var o kitap. okumus almıştım otlarını ve sut maydonoz raki kurunu de yapmistim. yalniz o ilk kaynatigin buhar ciksin oyle otur ustune. hani yaniyorum diye oturup kalkmayacagin sicakliktayken otur. 2 sene onceydi hatirlamiyorum tam, ozaman kurleri yapanlari arastirirken, tupleri miydi rahmimiydi yumurtaliklarimiydi biri yazmisti, cok sicakken yapmis büzüşme olmus o saydiklarimdan birin de. yani dikkatli yapmali.
amaninnn armin,korktum mu ne yapmaktan şimdi

Back
X