Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sende o sıra Allahın izniyle boşuna koyulmadı o bebe dondurucuya herşeyin bi vakti saati var ..olsun Allahım ya rabbim lütfen...dualarım seninle.
Umarım bu bizim yaşama tutunacak bebedir. Derin uykularda aklını başına toplamıştır :) bazen tedavi olduğum yerin yakınında bir dondurmacı var oraya gidiyoruz, bizim bebeler de burada uyuyorlar diye takılıyorum :)

zeynoom gec döllenme olabilir belkim ondan testler de cikmiyor. heyecanlı

tesekkurler kuzum, aynen proje odevlerı velıler ıcın zaten, cocuklara cok agır onlar. of of yollarda getır gotur ısten ızın al faalıyetıne katıl zor oldu ama ınsallah ılerısı daha da guzel olur
Benim kuzenimin oğlu okuldan gelince, anne bu haftaki ödevin bu diyerek veriyor o proje ödevlerini annesine..

harikaaaaaaaa,cok sevindim dularim seninle
Saol canım. Sınavlarda bitti kafam rahat keyif yapa yapa bir tedavi süreci olacak bakalım. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor ? En sevdiğim zamanlar bu zamanlar benim, gitmeden önce alış veriş kısmı :) bir de benim kardeşim pastası yurtdışından alacağı ürünler bana geliyor ben götürüyorum. Bu tarihler kargo bekleme tarihlerim oluyor :)

tesekkurler kuzum, aynen proje odevlerı velıler ıcın zaten, cocuklara cok agır onlar. of of yollarda getır gotur ısten ızın al faalıyetıne katıl zor oldu ama ınsallah ılerısı daha da guzel olur
Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim canım. Okusunlar, geleceğin gençleri

evettttt tupculer den iki kisi kaldi tedavi de yalnis hatirlamiyorum degil mi? E Effective dun transfer oldu 5 günlük bebesiyle. dennisgo transfer hazirligina basladi effective test sonucundan pozitif haber alıcaz, ardindan denisgonun tes gunlerini sayicaz, bir pozitifte denizden gelicek anamm burasi hamilelerle dolucak.

organik bebe yapanlardan da supriz ataklar bekliyorum

Üzerine 3 kere adet olup, 10 kere kan testi verip, ultrasona da girip hala hamile miyim acaba diyen kişi mi?

Hahahhajsfmcbsns evet evet oo hatta bidaha yapmicam pismanim diyip ortaligi ayaga kaldiran psikopat sonra yine surtunmustu birilerine Allahim akil ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…