- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.421
Umarım bu bizim yaşama tutunacak bebedir. Derin uykularda aklını başına toplamıştır :) bazen tedavi olduğum yerin yakınında bir dondurmacı var oraya gidiyoruz, bizim bebeler de burada uyuyorlar diye takılıyorum :)sende o sıra Allahın izniyle boşuna koyulmadı o bebe dondurucuya herşeyin bi vakti saati var ..olsun Allahım ya rabbim lütfen...dualarım seninle.
zeynoom gec döllenme olabilir belkim ondan testler de cikmiyor. heyecanlıhe yaa heee gebeyim ama saklanıyo kereta...Son durum bildiriyorum memitolar davul.. sanki regl olmuşumda 3.gün deyim ağrı kesicilerin etkisi nedeniyle halsiz kütük gibiyim.. gazum var gerçi o klasik herşeyuden nem kapar benim ki çok gazlıyımdır .baş ağrım var oda bence sıcaktan bugun burlar çok sıcak yaww.. aslında bunlarda dinlediğimden var normal bi zaman olsa çok yorgunum dinlenmem lazım der geçerim.. stop..
İlaca başladım canım. İlk kontrolüm Pazartesi günü. Haftaya rahimin durumuna göre transfer tarihi netleşir diye düşünüyorumtransfer hazirligi basladimi denizim ?
Daha iyiyim şeker
harikaaaaaaaa,cok sevindim dularim seninleİlaca başladım canım. İlk kontrolüm Pazartesi günü. Haftaya rahimin durumuna göre transfer tarihi netleşir diye düşünüyorum
hadi canımmmmmmmDaha iyiyim şekerakşam hafif koyu lekelenme olmuş korktum regl mi geliyo diye oluyor ya bazen öyle neyse arkası gelmedi Nasip artık
Benim kuzenimin oğlu okuldan gelince, anne bu haftaki ödevin bu diyerek veriyor o proje ödevlerini annesine..tesekkurler kuzum, aynen proje odevlerı velıler ıcın zaten, cocuklara cok agır onlar. of of yollarda getır gotur ısten ızın al faalıyetıne katıl zor oldu ama ınsallah ılerısı daha da guzel olur
Saol canım. Sınavlarda bitti kafam rahat keyif yapa yapa bir tedavi süreci olacak bakalım. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor ? En sevdiğim zamanlar bu zamanlar benim, gitmeden önce alış veriş kısmı :) bir de benim kardeşim pastası yurtdışından alacağı ürünler bana geliyor ben götürüyorum. Bu tarihler kargo bekleme tarihlerim oluyor :)harikaaaaaaaa,cok sevindim dularim seninle
Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim canım. Okusunlar, geleceğin gençleritesekkurler kuzum, aynen proje odevlerı velıler ıcın zaten, cocuklara cok agır onlar. of of yollarda getır gotur ısten ızın al faalıyetıne katıl zor oldu ama ınsallah ılerısı daha da guzel olur
Transfer oldu mu canım? Kaçıncı gün bugün ?Daha iyiyim şekerakşam hafif koyu lekelenme olmuş korktum regl mi geliyo diye oluyor ya bazen öyle neyse arkası gelmedi Nasip artık
Gizli gebesin sen.
Hahahhaha sesli guldum. Formda gizli gebelik var bende surtunmeden gebe kaldim diye gezen bi manyak vardi. O geldi aklima
Bugün 5 . Gün dün test yaptım tırt çıktı moralim bozulmuştu çok erkenmiş tabii bişey de hissetmiyorum yani embriyomuz da kalmadıTransfer oldu mu canım? Kaçıncı gün bugün ?
Benim kuzenimin oğlu okuldan gelince, anne bu haftaki ödevin bu diyerek veriyor o proje ödevlerini annesine..
Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim canım. Okusunlar, geleceğin gençleri
Hahahhaha sesli guldum. Formda gizli gebelik var bende surtunmeden gebe kaldim diye gezen bi manyak vardi. O geldi aklima
Üzerine 3 kere adet olup, 10 kere kan testi verip, ultrasona da girip hala hamile miyim acaba diyen kişi mi?
Üzerine 3 kere adet olup, 10 kere kan testi verip, ultrasona da girip hala hamile miyim acaba diyen kişi mi?
canım seninkinede kahraman diyelim uğurlu geldi.. :)Sağol canım haftaya Pazartesi keyifli bir telaşımız başlat umarım. Dondurulmuş tedavi bana da iyi gelir ve sonuç pozitif olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?