Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de diyetteyim ya gözümde tatlılar dondurmalar uçuşuyor şu an, kiraz yiyim bareee de bastırsın isteklerimi
12 kiraz bir porsiyon meyve ediyor. O yüzden ben kiraz sevmiyorum ya.. 12 kirazla kim doyar :) bir arkadaşım vardı o geldi bak aklıma. Eriyen şeyin kalorisi olmaz diye dondurma yerdi :) sen de böyle düşünüp pastaların yerine dondurma ye bence :)

Saracoglunu dinleee, biseycik olmaz, ne varsa doğada var cancan
Fsh de stresle oynaşan bir hormonmuş ama biz hep sitresliyiz 15.97 çıktı 10dan yüksek istenmiyo sanırsam. Ayrıca folekül görülüyo ya amh için de endişem yok. Bilemedim kuzucum napsam..

Hahaha Valla süper bir mantık eriyen şeyin niye kalorisi olsun ki, arkadaşının diyete bakış açısı tam benlikmiş hemen bir dondurma gömeyim

Aynen bak bu saate kadar gayet iyiydi.şu an uyumak istiyorum içimdeki canavarı bastırmak için :)
Ben çıkardım bile, eve girdigimden beri yiyorum, uyuyana kadar yiyecegim anlaşılan, hicbir konuda yemek gibi istikrarli olmadim denisgoooo

Fsh de stresle oynaşan bir hormonmuş ama biz hep sitresliyiz 15.97 çıktı 10dan yüksek istenmiyo sanırsam. Ayrıca folekül görülüyo ya amh için de endişem yok. Bilemedim kuzucum napsam..
Ota çöpe çok güvenemiyorum ama incir di, çörek otu bal tarçın dı abrrmadıktan sonra faydası olacaktır, benim gebelikler hep yaz sonu oldu,taze inciri çok yemiştim o dönemler,hep acaba ondan mı derim

Yani ben içerim, hayıt mantığı onuda içtim, adetim gecikti civanpercemi içtim, fsh yuksekligi sayfasi vardi, orda kullananlara sorabiliriz,

Ota çöpe çok güvenemiyorum ama incir di, çörek otu bal tarçın dı abrrmadıktan sonra faydası olacaktır, benim gebelikler hep yaz sonu oldu,taze inciri çok yemiştim o dönemler,hep acaba ondan mı derim
Aynı düşünüyorum kuzum. Testereyi aldımdı içemedim korkumdan ama saraçoğluna güvensem mi diyorum.

Yeter artık kan falan verme kanın artık bebeğine lazım, çocuğun rızkını tüketme tatlım

Normalde test günüm bugündü kıız ondan Bahçeci istedi. Dosyaya koycaklar zaar.
Diğer doktorum da kese randevusu için istediydi. Kan çok bende sorun yoğğ.. Vermem artık zaten.

Ben saracoglunun sayfasinda canli yardim oluyor ya incir kürünü oraya sordum, hocamiz kisti olanlara önermiyor dedi, ona da dikkat etmek lazım, bu ay kist olmaması diger ay olmayacagi anlamina gelmiyor, o da beni korkuttu kuzu

Kesildi derken bitti mi yani iyi bişiy bence bittiyse kanayıp durmaktansa 7 8 gün.
Yani 4.günde bitti. Normalde 7 gün sürerdi. Bende şaşırdım ona bağladım. Ama adetliyjen
Kesildi derken bitti mi yani iyi bişiy bence bittiyse kanayıp durmaktansa 7 8 gün.
Evet 7 gün 4 e düştü. Ben adetliyken başladım nette yazana göre ama adet bittikten sonra başlamak daha mantıklı. Yada sadece beni etkiledi bilemiyorum. Yok normal sürede olması herzaman daha iyi hormonlar şaşırıyor ondan sonra

Ben de bukadar sabırlı dirayetli oldugumu bilmezdim ki,belki de vicdan yüküm yoktu, gunahim yoktu,bana tas atanlara attigim ciceklerin, beddua yerine ettigim dualarımın hurmetiydiAminnn insallah bende guleyim artık☺ bulusuyormuyuz mu oluyor bu onu soyle? ne getireyim bacima?

Bu kardesin ankarada mi, yani sen burda degilsin, isterse ben ona gardaş olurum
Pasta delisiyim, özellikle kestaneli pasta ve her ay servet ödüyorum burda pastaya

Dolabı bi açtım kavunu gördüm hemen vazgeçtim dondurmadan şu an kavun peynir yapıyorum, bi rakım eksik
Ohh yarasın:) e o da olaydıı dolaptaki de bana bakiiyy ama kötü etkilemeyim diye tutuyom valla kendimi.. amaan aslında olacağı da yok içsem gitse demi
Annem de Esinin karnesini takdirini gönder yazacağına kardeşinin yazmış sonra düzeltti ben de olsun Allah söyletmiş olsun dedimm☺ inşallah olur olur Allah büyük dedi ❤

Yazın da güzel gidiyor serin serin.. ama diyorum gelsin bu bebe, 9 ay ayran da içerim :) çorba zaten sevmem, yazın sanki hiç olmaz gibi kuzum ya :)
11.günden bildiriyorum.
B-Hcg: 770
gayet iyi gidiyor senin miskin bebe :) sadece 5. Gün biraz tembellik ediyordu, yoksa gayet sağlıklı ve dirençli kendisi.
Kizlar bide böyle mi denesek,
ay çok güldüm. Bir de olursa şok geçiririm herhalde. :)) benim tüp bebeleri tutunamasın böyle hamile kalayım şok geçiririm herhalde :)

Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..
Evet insan kullanılırken çekiniyor haklısın. Ama değerler yüksekse gözü karartabilirsin belki. Normalken kullananlar oluyor onlar daha cesur geliyor bana nedense :)

Ahaha süpe

En güççüğü 36 en büyüğü 39 idi. Hepsi sebepsiz. Amh 1-1,5 arası. Birinin eşinde hareket ve sayı azlığı vardı. İkizlere hamile olanın 5 yıldır olmuyordu, 83'lü o.

Aynı düşünüyorum kuzum. Testereyi aldımdı içemedim korkumdan ama saraçoğluna güvensem mi diyorum.
Hahaha ben de almıştım 2 paket yapmaya korktum çöpe attım çünkü fsh ım şimdiye kadar 9 u hiç geçmedi, ama şu an agnucaston kullanıyorum 3. Kutuya başladım içeriği hayıt zaten meme ağrım çok oluyor prolaktin sınıra çok yakın çıktı diye başlamıştım, acayip rahatladım 1 haftadır evet dedim aynen zamanında çalıştığım gibi 3 kutu kullanılması şartmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…