- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.561
Kesildi derken bitti mi yani iyi bişiy bence bittiyse kanayıp durmaktansa 7 8 gün.Ben onu kullanınca 1 hafta olan adet 4 günde kesildi
12 kiraz bir porsiyon meyve ediyor. O yüzden ben kiraz sevmiyorum ya.. 12 kirazla kim doyar :) bir arkadaşım vardı o geldi bak aklıma. Eriyen şeyin kalorisi olmaz diye dondurma yerdi :) sen de böyle düşünüp pastaların yerine dondurma ye bence :)Ben de diyetteyim ya gözümde tatlılar dondurmalar uçuşuyor şu an, kiraz yiyim bareee de bastırsın isteklerimi
Fsh de stresle oynaşan bir hormonmuş ama biz hep sitresliyiz 15.97 çıktı 10dan yüksek istenmiyo sanırsam. Ayrıca folekül görülüyo ya amh için de endişem yok. Bilemedim kuzucum napsam..Saracoglunu dinleee, biseycik olmaz, ne varsa doğada var cancan
Hahaha Valla süper bir mantık eriyen şeyin niye kalorisi olsun ki, arkadaşının diyete bakış açısı tam benlikmiş12 kiraz bir porsiyon meyve ediyor. O yüzden ben kiraz sevmiyorum ya.. 12 kirazla kim doyar :) bir arkadaşım vardı o geldi bak aklıma. Eriyen şeyin kalorisi olmaz diye dondurma yerdi :) sen de böyle düşünüp pastaların yerine dondurma ye bence :)
Ben çıkardım bile, eve girdigimden beri yiyorum, uyuyana kadar yiyecegim anlaşılan, hicbir konuda yemek gibi istikrarli olmadim denisgooooAynen bak bu saate kadar gayet iyiydi.şu an uyumak istiyorum içimdeki canavarı bastırmak için :)
Ota çöpe çok güvenemiyorum ama incir di, çörek otu bal tarçın dı abrrmadıktan sonra faydası olacaktır, benim gebelikler hep yaz sonu oldu,taze inciri çok yemiştim o dönemler,hep acaba ondan mı derimFsh de stresle oynaşan bir hormonmuş ama biz hep sitresliyiz 15.97 çıktı 10dan yüksek istenmiyo sanırsam. Ayrıca folekül görülüyo ya amh için de endişem yok. Bilemedim kuzucum napsam..
Afiyet olsun bebişimeeBen çıkardım bile, eve girdigimden beri yiyorum, uyuyana kadar yiyecegim anlaşılan, hicbir konuda yemek gibi istikrarli olmadim denisgoooo
Yani ben içerim, hayıt mantığı onuda içtim, adetim gecikti civanpercemi içtim, fsh yuksekligi sayfasi vardi, orda kullananlara sorabiliriz,Fsh de stresle oynaşan bir hormonmuş ama biz hep sitresliyiz 15.97 çıktı 10dan yüksek istenmiyo sanırsam. Ayrıca folekül görülüyo ya amh için de endişem yok. Bilemedim kuzucum napsam..
Aynı düşünüyorum kuzum. Testereyi aldımdı içemedim korkumdan ama saraçoğluna güvensem mi diyorum.Ota çöpe çok güvenemiyorum ama incir di, çörek otu bal tarçın dı abrrmadıktan sonra faydası olacaktır, benim gebelikler hep yaz sonu oldu,taze inciri çok yemiştim o dönemler,hep acaba ondan mı derim
Yeter artık kan falan verme kanın artık bebeğine lazım, çocuğun rızkını tüketme tatlım
Ota çöpe çok güvenemiyorum ama incir di, çörek otu bal tarçın dı abrrmadıktan sonra faydası olacaktır, benim gebelikler hep yaz sonu oldu,taze inciri çok yemiştim o dönemler,hep acaba ondan mı derim
Yani 4.günde bitti. Normalde 7 gün sürerdi. Bende şaşırdım ona bağladım. Ama adetliyjenKesildi derken bitti mi yani iyi bişiy bence bittiyse kanayıp durmaktansa 7 8 gün.
Evet 7 gün 4 e düştü. Ben adetliyken başladım nette yazana göre ama adet bittikten sonra başlamak daha mantıklı. Yada sadece beni etkiledi bilemiyorum. Yok normal sürede olması herzaman daha iyi hormonlar şaşırıyor ondan sonraKesildi derken bitti mi yani iyi bişiy bence bittiyse kanayıp durmaktansa 7 8 gün.
Ben de bukadar sabırlı dirayetli oldugumu bilmezdim ki,belki de vicdan yüküm yoktu, gunahim yoktu,bana tas atanlara attigim ciceklerin, beddua yerine ettigim dualarımın hurmetiydiVardı bi zamanlar bir derdim var basligindamiydi, sonra bizim başlığa mi gelip sormuştu sanki.
Yapıyor
Eee bana ne getiriyorsun caniko , bir çanta daha çıkar valizinden :)
Hadi bakalım güzel günler geliyor, ve sen bunu sonuna kadar hakkettin. Çok mücadele ettin çok şeyle. Sadece bir tanesinde bile ben çoktan havlu atardım ama sen peşini bırakmadın. Şimdi mutlu olma zamanı, şimdi evli mutlu çocuklu olma zamanı :)
Olmama sebepleri neydi peki, erkek faktör? Yaş rezerv?
Dolabı bi açtım kavunu gördüm hemen vazgeçtim dondurmadan şu an kavun peynir yapıyorum, bi rakım eksik
Bu kardesin ankarada mi, yani sen burda degilsin, isterse ben ona gardaş olurumAilede bir pastacı olması süper bir şey.. çok emek istiyor, özellikle konsept pastaların tasarlaması ayrı dert yapması ayrı dert bence. ben sadece tedarikçi benim işim kolay.. her sene Doğum günü pastamdan ruh halimi anlayabilirsin.. daha buradan yola çıkmadan siparişlerimi veriyorum ben de, eşim de döneceğim zaman isteklerini bildiriyor. Benim kardeş bir kaç ay içinde iki posta seri üretim yapıyor bize :)
Ohh yarasın:) e o da olaydııDolabı bi açtım kavunu gördüm hemen vazgeçtim dondurmadan şu an kavun peynir yapıyorum, bi rakım eksik
Yazın da güzel gidiyor serin serin.. ama diyorum gelsin bu bebe, 9 ay ayran da içerim :) çorba zaten sevmem, yazın sanki hiç olmaz gibi kuzum ya :)Kızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.
Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabilir yok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek sen de çorba içiceeeeen sendeeee
@Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.
gayet iyi gidiyor senin miskin bebe :) sadece 5. Gün biraz tembellik ediyordu, yoksa gayet sağlıklı ve dirençli kendisi.11.günden bildiriyorum.
B-Hcg: 770
ay çok güldüm. Bir de olursa şok geçiririm herhalde. :)) benim tüp bebeleri tutunamasın böyle hamile kalayım şok geçiririm herhalde :)Kizlar bide böyle mi denesek,
Evet insan kullanılırken çekiniyor haklısın. Ama değerler yüksekse gözü karartabilirsin belki. Normalken kullananlar oluyor onlar daha cesur geliyor bana nedense :)Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..
Ahaha süpeAn itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mıdedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam
Vardı bi zamanlar bir derdim var basligindamiydi, sonra bizim başlığa mi gelip sormuştu sanki.
Yapıyor
Eee bana ne getiriyorsun caniko , bir çanta daha çıkar valizinden :)
Hadi bakalım güzel günler geliyor, ve sen bunu sonuna kadar hakkettin. Çok mücadele ettin çok şeyle. Sadece bir tanesinde bile ben çoktan havlu atardım ama sen peşini bırakmadın. Şimdi mutlu olma zamanı, şimdi evli mutlu çocuklu olma zamanı :)
Olmama sebepleri neydi peki, erkek faktör? Yaş rezerv?
Aa en sevmediğim pasta kestaneliiiBu kardesin ankarada mi, yani sen burda degilsin, isterse ben ona gardaş olurum
Pasta delisiyim, özellikle kestaneli pasta ve her ay servet ödüyorum burda pastaya
Hahaha ben de almıştım 2 paket yapmaya korktum çöpe attım çünkü fsh ım şimdiye kadar 9 u hiç geçmedi, ama şu an agnucaston kullanıyorum 3. Kutuya başladım içeriği hayıt zaten meme ağrım çok oluyor prolaktin sınıra çok yakın çıktı diye başlamıştım, acayip rahatladım 1 haftadır evet dedim aynen zamanında çalıştığım gibi 3 kutu kullanılması şartmış.Aynı düşünüyorum kuzum. Testereyi aldımdı içemedim korkumdan ama saraçoğluna güvensem mi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?