- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.581
Bence bunun bir kaçamak olduğuna beynimizi inandirip, ev dışında tatilde falan mesela, ay dur yapma, evlenmeden olmaz falan diyerek deneyelim, olur mu olur, dedim ya denemedigim kalmayacak insAllahYazın da güzel gidiyor serin serin.. ama diyorum gelsin bu bebe, 9 ay ayran da içerim :) çorba zaten sevmem, yazın sanki hiç olmaz gibi kuzum ya :)
gayet iyi gidiyor senin miskin bebe :) sadece 5. Gün biraz tembellik ediyordu, yoksa gayet sağlıklı ve dirençli kendisi.
ay çok güldüm. Bir de olursa şok geçiririm herhalde. :)) benim tüp bebeleri tutunamasın böyle hamile kalayım şok geçiririm herhalde :)
Evet insan kullanılırken çekiniyor haklısın. Ama değerler yüksekse gözü karartabilirsin belki. Normalken kullananlar oluyor onlar daha cesur geliyor bana nedense :)
Ahaha süpe
Kesinlikle taze mi eski mi bilmem ne mi sıkıntılı işler.. ama son gittiğim toktor birşey işte eşin versin onu bi eleyelim sonra duruma bakalım dedi. Hayırlısı bakalımEvet insan kullanılırken çekiniyor haklısın. Ama değerler yüksekse gözü karartabilirsin belki. Normalken kullananlar oluyor onlar daha cesur geliyor bana nedense :)
Yapma be cancan, senle bulusup liva da kestaneli yemeyecekmiyiz, liva sayemde zincir oldu, şubeler açtı, o servet yapti bende göbekAa en sevmediğim pasta kestaneliii
Bennde limonlu yerimYapma be cancan, senle bulusup liva da kestaneli yemeyecekmiyiz, liva sayemde zincir oldu, şubeler açtı, o servet yapti bende göbek
yok anacım aramadımCanını yerim kuzummm, kalktın buldun da yolladınmı, insAllah işe yarar, bir de ben yakı yapıştırıyorlarmis onu da okudum, aslinda mantık sıcaklıksa ayni kapıya çıkar, evet evet iyice aklima yatmaya basladi bu is
Aaaa bestecan doktorun verdigi ilac bu işte@can09eHahaha ben de almıştım 2 paket yapmaya korktum çöpe attım çünkü fsh ım şimdiye kadar 9 u hiç geçmedi, ama şu an agnucaston kullanıyorum 3. Kutuya başladım içeriği hayıt zaten meme ağrım çok oluyor prolaktin sınıra çok yakın çıktı diye başlamıştım, acayip rahatladım 1 haftadır evet dedim aynen zamanında çalıştığım gibi 3 kutu kullanılması şartmış.
İstanbul’da canım ya.. ben de bir pastacıya gözü kapalı kardeş olurum. Damak zevkimiz benzer ama benim tercihim kestaneli değil, mat fıstıklı çikolatalı pasta.. bazen oturuyoruz, geceBu kardesin ankarada mi, yani sen burda degilsin, isterse ben ona gardaş olurum
Pasta delisiyim, özellikle kestaneli pasta ve her ay servet ödüyorum burda pastaya
Ben de gömebilirim bir dondurma ama dünkü suçlarım büyük bugün bir ara vereyim diyorum :) Anlamadığım bütün güzel yiyecekler neden kalorili :)Hahaha Valla süper bir mantık eriyen şeyin niye kalorisi olsun ki, arkadaşının diyete bakış açısı tam benlikmişhemen bir dondurma gömeyim
Kesinlikle taze mi eski mi bilmem ne mi sıkıntılı işler.. ama son gittiğim toktor birşey işte eşin versin onu bi eleyelim sonra duruma bakalım dedi. Hayırlısı bakalım
Ben de bu konuda çok istikrarlıyımdır. Düşünüyorum da, hiç bir dert hiç bir keder beni yemekten kesemez.. yemeği yer yine dertlenirim. Yemek başka dert başka. Hiç süzülmem sorunlu dönemlerimde :)Ben çıkardım bile, eve girdigimden beri yiyorum, uyuyana kadar yiyecegim anlaşılan, hicbir konuda yemek gibi istikrarli olmadim denisgoooo
Eleyelimi elleyelim okudum, şekerim yukseldi sanırımay koptum gülmekten
Yum.geçmedi zaar
Hayır zaten ne yazmışım yaaaEleyelimi elleyelim okudum, şekerim yukseldi sanırımay koptum gülmekten
Evet evet o kürü hiç yapmadım o yüzden, onda kaynatıp suyunu içiyorsun prolaktini de yükseltiyormuş o yüzden yapmadım, ama taze inciri sağlam yemiştim birinde Ağustos diğerinde eylülde hamile olduğumu öğrenmiştim.Ben saracoglunun sayfasinda canli yardim oluyor ya incir kürünü oraya sordum, hocamiz kisti olanlara önermiyor dedi, ona da dikkat etmek lazım, bu ay kist olmaması diger ay olmayacagi anlamina gelmiyor, o da beni korkuttu kuzu
Ben de cheescake hiç sevmezdim eskiden.. şimdi bayılıyorum. malzemeden sanırım bazen yağ kokuyor gibi geliyor.Aa en sevmediğim pasta kestaneliii
Geçmemiş geçmemiş ha gayret bugün de benceDaha yeni geçti biliyorsun, dün midem bulandi 14 gun kala bulanirmi ki dedim, yuhh dedim sonra yaaa kendime :)))
Aa evet önceden sevmezdim ben de yağdan olabilir her şey her yerde yenmiyo yerini bulucazzBen de cheescake hiç sevmezdim eskiden.. şimdi bayılıyorum. malzemeden sanırım bazen yağ kokuyor gibi geliyor.
Tazesi yapmaz bence zaten, kür olayı belki ama, digeri meyve, zaten incirdeki yüksek şekerden dolayı , şeker kistleri besliyor diye onermiyormus, ee biz incire gelene kadar bir sürü şekerli şey tüketiyoruzEvet evet o kürü hiç yapmadım o yüzden, onda kaynatıp suyunu içiyorsun prolaktini de yükseltiyormuş o yüzden yapmadım, ama taze inciri sağlam yemiştim birinde Ağustos diğerinde eylülde hamile olduğumu öğrenmiştim.
İçebilsem içerim inan ama beni çok çarpıyor 24 saat istifra ettiğimi bilirim,Ohh yarasın:) e o da olaydııdolaptaki de bana bakiiyy ama kötü etkilemeyim diye tutuyom valla kendimi.. amaan aslında olacağı da yok içsem gitse demi
Annem de Esinin karnesini takdirini gönder yazacağına kardeşinin yazmış sonra düzeltti ben de olsun Allah söyletmiş olsun dedimm☺ inşallah olur olur Allah büyük dedi ❤
Oyy kuzum valla haklısın.. burda şey aklıma geldi rakı içen öldü de su içen ölmedi miİçebilsem içerim inan ama beni çok çarpıyor 24 saat istifra ettiğimi bilirim,o sağlıklı yaşam modundan çıktım artık yeter valla çok kastı beni 3 yıldır sabah kahvaltı yapmadan kahve içmedim son 15 gündür gözümü açıyorum kahvemi yapıyorum yanına da bir tane zıkkım ohhhh misss yaşam felsefem değişti artık, baksana millet sürtünerek hamile kalmış, 3 yıldır camdan bebek gibi baktım kendime olmadı belki böyle olur
Hayıt çok güzel bir bitki ama mg çok önemli ot şeklinde alınıp yapılanlarda mg ayarlaması zor, bitkisel ilaç eğitiminde bunun önemini çok anlattılar o yüzden dışardan alınıp kaynatılarak kullanılan otlara güveneniyorum, gerektiğinden fazla ya da az kullanılması ciddi yan etkiler yaratabilir, agnucaston onun ayarlanmış tablet hali zamanında çok çalışmıştım doktorlara çok da duydum kullanıp hamile kalanları, tabi asıl etki prolaktin üstüne onu düzene sokunca diğer hormonlarda düzeliyor tabi ve hamile kalınabiliyor, Dr da söylediyse al kullan zararı yok ben bildiğim için doktor söylemeden kendim kullanmaya başladım prolaktin 29 çıktı meme ağrım çok oluyordu, zaten etkisini hafif prolaktinemide gösteriyor yani 30 lu değerlerde, daha yüksekse dostinex kullanmak gerekebilir.Aaaa bana
Aaaa bestecan doktorun verdigi ilac bu işte@can09eSenella
ama adam ictin mi dedi diger kontrolde yok dedim, hayıt içtim dedim, bu da Hayıt zaten iyi yapmışsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?