Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodum panic_attack a acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo

hamile tayfası ne hissediyosuuzzz kutunuzda kiz mi erkek mi ?

Çözümüne sevindim canım sıcak bişey geçiyor boğazından en azından

Valla bilmiyorum, çarşı karışık. Fallar kız diyor, rüyalar erkek.. His dersen kız olsa daha çok sevinirim ama erkek çıkacak sanki.

Sana ben de %90 erkek yazıyorum, madem sen temizlikten kendini alamıyorsun, sana temizlik yapacak neden veren bir küçük canavar gelir doğa dengesine kavuşur bebeeem

Sonuna kadar sizlerin de hakkı, kuzuya da hayatı boyunca başarı ve mutluluk diliyorum

Arkadaş bir de ben okuyamadım var mı haber diyebileydim
11 sayfa vay başıma geleen bu günleri de mi göreceğdimm

ben hiç bi değerimi bilmiyorum ya.. eğer regl olabilirsem bende yapsam ne olur zararı olabilir mi?
Bence zararı olmaz gibi kuzu çörek otu bal tarçın yani hani ot değil ne bilem.
Oyy oyy kehanetler titreşiyor 38 yaş hadi inşallah canım.
Başarıları daim olsun kuzunun insAllah
Aminn kuzum inşallah..
Valla zihnimizle metibolizmayi mi bozuyoz acep
Aa evet bu çok doğru bence de.

Benim biseyleri bozduğum ortada zati de baksana hala tık yok.
Şu karışımı bi herkese danışırız bakim kim ne dicek hele bi ne olacaksa olsun da

Bu enfeksiyon falan olunca tüplerde ufak yapisikliklar yapıyormuş, belki öyle bir şey varsa belki bunla açılır, bu ay dedigin gibi insAllah bat görmeyiz saglikla ama görürsek asılalım bence de

KEndmle ilgili bi hissiyat yok ama panicin erkek Meryem’in kız gibi geliyor bana

Kizlar bide böyle mi denesek,

Kaç gün yapılacak ki kuzum, ve de arka arkaya mı ilişki günlerinde mi sadece

Benim biseyleri bozduğum ortada zati de baksana hala tık yok.
Şu karışımı bi herkese danışırız bakim kim ne dicek hele bi ne olacaksa olsun da
Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..

An itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mı dedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…