- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.541
Dimi bencede masum gibi. Ama senin testlerde olana göre bi kür de dikkate alinabilir. Bu saraçoğlu baya övülüyor bu konuda.Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..
oldu ya kuzumEvet kuzum 2.denemem
MasAllah, saglikla kat artsin insAllah,2 güne kese görünür artik, sonra bebek, sonra pıt pıt minik kalp11.günden bildiriyorum.
B-Hcg: 770
Ben onu kullanınca 1 hafta olan adet 4 günde kesildi2.günü başlıyosun yumurtlama gelince bırakıyorsun öyle biliyorum kuzu...Senella
benim de aklımda valla inşallahh olmayız da gerek kalmaz :)
Olsunda tup olsun1'i ikizlere hamile 3 tane 36 yaşında hamile arkadaşım var şu an. Ama hepsi de tüp :)
Kuzenim de 36 yaşında, onun kimyasal oldu. Çalışmalara devam ediyor.
Saracoglunu dinleee, biseycik olmaz, ne varsa doğada var cancanŞimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..
meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodumpanic_attack a acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo
hamile tayfası ne hissediyosuuzzz kutunuzda kiz mi erkek mi ?
Bence de bir tanecik teste bu kadar güvenme, o gün ovu testi yaptım pik degildi ama ağrım bana öyle demiyordu hemen tekrarladim pik cikti.icimde ki ses hala zeyno hamile diyorAn itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mıdedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam
Bi ordan bi burdan okurken bende gördüm senin yazıyı aynı şeyi düşündüm hatta yaziyodum üşendimKafa ayni yönde çalışıyor senle, senin yazını okumadan denesek mi yazmışım
gerçek olamaz var mı bööle biri gerçekten ????? :) :) :)
Kızlar progesteron akıntı yapıyor muydu ?akıntı Normal mi yoksa enfeksiyon mu oldum yav?
son 6 gunkaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al ben valiz kismini sevmiyorum tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor
Hepsinin ilk denemesiydi. :)
MasAllah, saglikla kat artsin insAllah,2 güne kese görünür artik, sonra bebek, sonra pıt pıt minik kalp
sana hemen simdi kitap sayfasindan yolluyorumKaç gün yapılacak ki kuzum, ve de arka arkaya mı ilişki günlerinde mi sadece
An itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mıdedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam
MasAllah de uleynnnn bebeme deseydinİnşallah kuzum. Doktoruma yazdım "aabi çok iyi yhaa" yazdı.Pazartesi boşluk olursa çağıracak kese için.
Canını yerim kuzummm, kalktın buldun da yolladınmı, insAllah işe yarar, bir de ben yakı yapıştırıyorlarmis onu da okudum, aslinda mantık sıcaklıksa ayni kapıya çıkar, evet evet iyice aklima yatmaya basladi bu issana hemen simdi kitap sayfasindan yolluyorum
Aynen bak bu saate kadar gayet iyiydi.şu an uyumak istiyorum içimdeki canavarı bastırmak için :)Bende de aksam çıkıyor o canavar, gündüz sağlıklı beslenme akşam ne bulursam, : (
Yeter artık kan falan verme kanın artık bebeğine lazım, çocuğun rızkını tüketme tatlım11.günden bildiriyorum.
B-Hcg: 770
Ben de diyetteyim ya gözümde tatlılar dondurmalar uçuşuyor şu an, kiraz yiyim bareee de bastırsın isteklerimiAynen bak bu saate kadar gayet iyiydi.şu an uyumak istiyorum içimdeki canavarı bastırmak için :)
Ailede bir pastacı olması süper bir şey.. çok emek istiyor, özellikle konsept pastaların tasarlaması ayrı dert yapması ayrı dert bence. ben sadece tedarikçi benim işim kolay.. her sene Doğum günü pastamdan ruh halimi anlayabilirsin.. daha buradan yola çıkmadan siparişlerimi veriyorum ben de, eşim de döneceğim zaman isteklerini bildiriyor. Benim kardeş bir kaç ay içinde iki posta seri üretim yapıyor bize :)Ne yazikki canım haklısın marketten tane bile alsan 2 EÜ yu geçer. . Kardeşin pastaci demek çok güzel bir meslek ama müthiş bi yetenek gerektiriyor... kardeşin senden yana şanslı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?