Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynisini doktorda dedi, bunlarda ölçü oluyor, millet salatasina çorbasına bile koyuyor dedi, bende 1 tatli kasigini 1 kupaya demledigimi soyledim, tamam dedi yaptigim ölçü ye, ama dedigin hapi iki doktor da önerdi, ben ilaç içmeyi sevmiyorum belki ondan, dogal deselerde hap yutuyorum ya ilaç gibi geliyor, benim o zaman yani bana verdiğin de 15 civarı çıkmıştı, bende sadece agri var diye içmek istemedim, senin haif yuksekse iyi yapmissin içmekle

Diyorum yarın min 3 max 4 gün oluyor ya gecikmem akşama kadar geldi geldi gelmedi test yapim. Hangi marka alayım tavsiye pls tabi akşama kadar gelmezse
Ben hep laboquick ovü testleriyle gelenleri kullanmadım canın hiç hata vermedi 1 kez prediktor kullandım hatalı pozitif verdi, eczanede satılan diğer testleri çok bilmiyorum inan, bilen arkadaşlar yazar mutlaka

İlk baş lazer var.. sonra koltukaltı dolgusu o merak ettiriyor sanırım botox o da.
Cilt ve saç bakımı düzenli olarak onu istiyorum.. pof

Yakı konusunda da aklıma takılan şu arminim, hani spermler sıcağı sevmez derler ya, acaba katliama neden olurmu spermlerde

Merhaba canım iyidir burdayım ben de iş güç uğraşıyoruz sen nasılsın oğullar nasıllar?

Bende iyiyim canım büyük karne aldı teşekkür getirdi
Küçük diş çıkardı salyali ne bulsa ağzına sokuyor

Yani bencede hep denmiyor mu zati kaç gün surdugunden çok miktarı önemli diye çok kısa sürmedigi sürece
Aynen bence de öyle kuzu.. test sormuşsun frely kuzu maşallah yoksa yok işte şekil a bende görüldüğü üzre lakin 2 test kaldı onlarda pozitifi görüyorruz

İşte ben de 3 yıldır dikkat etmediğim şey kalmadı, yaptığım bütün keyifli şeyleri bırakmıştım, yeter dedim artık, sen öyle yapma tabi şu an tedaviye başlayacaksın en doğalından yaşa kuzum doğumdan sonra herşeyin dibine vurursun

Bende iyiyim canım büyük karne aldı teşekkür getirdi
Küçük diş çıkardı salyali ne bulsa ağzına sokuyor
Hayırlı olsun tebrik ederim kuzuyu miniği de yerim kıyamamm..hafif atlatsın inşallah Esinden hatırlıyorum titrerdi arada dişini sürterken.. ücretsiz izne ayrılcaktın en son izinde misin?

@Beste78 Armin ben de bu kafaya takma, mevcut hayatını köreltme mevzusunu farklı şekilde yaşamıştım sonra atlattım neyse ki. İlk bebek fikri ortaya çıkınca, hem heveslenmiş hem de 'e ya şimdi de isteyip olmazsa' diye korkmuştum çünkü konu açılmıştı bir kez, beklenti oluşmuştu. O zaman mevcut hayatım bana sıkıcı gelmişti bir anda, 'yaa yıllardır sahi nasıl böyle yaşamışız' durumuna gelmiştim. Sabırsızlaşmıştım, asla günü yaşayamıyordum. Eşimin kaderciliği gözüme batıyordu. Denemeler 6.ayı bulunca artık sömestr tatilinde sanki kadere rest çeker gibi zorla masraflı bir seyahat ayarladım. Yeter, koyverecem dedim, hop hamile olduğum ortaya çıktı. Tatile yine gittik ama içim rahatsız, çok yorulmamaya çalışarak, portakal suyu içip peynirli pizza yiyerek geçirdim tatili. Sonra da düşük oldu üstelik. Çok üzüldüm ama aklım da başıma geldi. Gül gibi hayatım var ya neden tüm motivasyonum bu oldu ki dedim. Bence iyi dedim. Neden diyorum bunları, yani hani dendiği gibi bu konuyu düşünmemek mümkün değil ama hayatımızın geri kalanındaki keyiflere de yine hakkını verirsek bu konunun stres etme payı azalıyor. O yüzden rahat bırakın kendinizi bence de.

Son düzenleme:
Kız bi tekte onu atıver tekin teki nolcek
Bişey olacağından değil bi sevemedim içki olayını ortam gereği 1 tane söylerim bütün gece zar zor bitiririm zaten 2 den sonra uykum gelir 3 ten sonra istifra başlar, bi sevdiremedi kendini bana yoksa şu an günde 1 şişe içicek kafadayım ama bünye kabul etmiyor

Bence bunun bir kaçamak olduğuna beynimizi inandirip, ev dışında tatilde falan mesela, ay dur yapma, evlenmeden olmaz falan diyerek deneyelim, olur mu olur, dedim ya denemedigim kalmayacak insAllah
Benimki inanç falan bırakmaz iyice kafayı yedin sen evliyiz ya bu nasıl bi fantezi yahu der kalırız ortada

Diyorum yarın min 3 max 4 gün oluyor ya gecikmem akşama kadar geldi geldi gelmedi test yapim. Hangi marka alayım tavsiye pls tabi akşama kadar gelmezse
Yav ne testi daha, acile git karnıımmmm diye at kendini ordan oraya yarim saate testin elinde kesin sonuç

Gamsız bu erkekler gamsızzz :)

Ne diyorsun gecenin o saatinde taze taze sufle yapim diyen biri rüya gibi yaaaa

Öyle valla sakınan göze çöp batar misali

Hayırlı olsun tebrik ederim kuzuyu miniği de yerim kıyamamm..hafif atlatsın inşallah Esinden hatırlıyorum titrerdi arada dişini sürterken.. ücretsiz izne ayrılcaktın en son izinde misin?

Ayrıldım canım iki yıl ev hanımı modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…