- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.541
Ne sen sor ne ben söyleyeyim; beta hcg kaç olmuş diye dün kan verdim, sonra reglim de başladı rahatladım her şey yolundadır diye. ama beta hcg tekrar yükselişe geçmiş, öğleden sonra gittim iğne vurdular. Haftaya Salı ve Cuma tekrar kan vereceğim.
Daha tüpler yok ki neyin iğnesini vurdular bunlar. Belki de bebek doğru yerdeydi en baştan beri. Şu olayın hayırlısı ile sonuçlansın, sonra lütfen gel istanbulda detaylı iyi bir doktorlara gözük. Senin de arminin de doktorları gerçekten tecrübesiz mi hasta az pratik az mi neyse tam teşhis edemiyorlar.

ne yalan soylim ki icim cok yandi cok uzuldum arkadaşım   hic gelmek istemiyorum gelip konusasim gelmiyor  ama, sagligin dirayetin sabrin  sende oldugu surece  hersey mümkün
 ne yalan soylim ki icim cok yandi cok uzuldum arkadaşım   hic gelmek istemiyorum gelip konusasim gelmiyor  ama, sagligin dirayetin sabrin  sende oldugu surece  hersey mümkün  bunada cok sukur sen daha iyide olucaksin ve yeniden  duyucam senin mujdeni  kalbim duam seninle
bunada cok sukur sen daha iyide olucaksin ve yeniden  duyucam senin mujdeni  kalbim duam seninle
 sen .ben seniin haberlerine kardesim ablam  gibi icin icin sevindim hüznünde de canim yandi  yanar tabi biz dostuz birak benim transfer heycani zamani degil simdi ben senden onemli degil suan hic bi konu sen toparlan  iyles aramizda ol
 sen .ben seniin haberlerine kardesim ablam  gibi icin icin sevindim hüznünde de canim yandi  yanar tabi biz dostuz birak benim transfer heycani zamani degil simdi ben senden onemli degil suan hic bi konu sen toparlan  iyles aramizda ol