• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun sonradan pişman olmaktansa varsın kendinden küçüğe amca teyze desiin :)) yaşın da genç daha olur elbette. doktora gittin mi.. ne zamandır ikna oldu eşin? :)
SİGARAYI BIRAKMA KOŞULU İLE İKNA OLDU. BIRAKCAN DEDİ YOKSA YOK DEDİ

bıraktın yanii bravoo başarılarının devamını dilerim canım..
sitede hepsi büyük harf kullanılmıyor canım yeni üyesin hatırlatmak isterim :)
ya cancan,bizim programda hep açıklamaları büyük harf yazıyoruz,o yüzden hep caps lock açık oluyo,bende cevapla deyip ekrana bakmadan yazarsam,tam gönder diyeceğim anda farkediyorum,bigün bakmadan şıftıracak elimden büyük harfli yazılar,:KK48:
bu arada sahi neden kullanılmıyor

ya cancan,bizim programda hep açıklamaları büyük harf yazıyoruz,o yüzden hep caps lock açık oluyo,bende cevapla deyip ekrana bakmadan yazarsam,tam gönder diyeceğim anda farkediyorum,bigün bakmadan şıftıracak elimden büyük harfli yazılar,:KK48:

aynen ya bende de programa hep buyuk harf gırıs yapıyorum, o hızla buraya yazıyorum bı bakıyorum buyuk, hayda gerı gel sıl kucuk yaz, sonra yazdıgımı unuttugum da oluyo :KK49:

panic_attack panic_attack nasılsın, yolunda mı her şey.

5 yumurtanın 2'si olgunmuş. Diğerleri hammış :)) İki olgunun ikisi de gayet güzel döllendi dedi embriyolog. Şu an her şey yolunda görünüyor dedi. Yarın veya yarından sonra yine arayacağız dedi. Yarın ararsa bi sakatlık var demek olacak bence. :işsiz:

5 yumurtanın 2'si olgunmuş. Diğerleri hammış :)) İki olgunun ikisi de gayet güzel döllendi dedi embriyolog. Şu an her şey yolunda görünüyor dedi. Yarın veya yarından sonra yine arayacağız dedi. Yarın ararsa bi sakatlık var demek olacak bence. :işsiz:
sil aklından sakatlığı makatlığı hiçbir aksilik olmayacak allahın izniyle.. bak nedemiz embriyolog gayet güzel döllendi bu olumlu güzel cümlelere odaklanıyoruz..:KK200:

Çok güzel haber.
Aramazlar böyle devam eder. Aklına bile getirme zaten olumsuz şeyler. :KK76::nazar:

Çok iyi canım 2 tanesinin kaliteli olması, hiç biri kaliteli de olmayabilirdi. Güzel düşünüyoruz, peki ikisini mi yerleştirecekler

bağırmak, hakaret vs olarak algılandığı için kuzu ama ban yeme sebebi midir onu bilmiyorum :p
word de büyük küçük harf değiştir var ya kopyala yapıştır yapıverin silip tekrar yazmaktansa.. bazen bağzı kelimeler büyük olabiliyor mesela YAŞASIN yumuşlar :))

merhabalar guzelliklerr💐 panic_attack panic_attack ne guzel haber gelmiş cok şükür öyle sakatlık filan olumsuzu çağırıyorsun be canım. iki tane aslanlar gibi bebeler hazir sapa sağlam devam edicekler insallah.

eve alışveriş yaptim hastane ceyizim de hazır yoruldummm yayıldım koltuga kaldım. temizlik icin ilham bekliyorum gelmiyorrrr :rolleyes:

merhabalar guzelliklerr💐 panic_attack panic_attack ne guzel haber gelmiş cok şükür öyle sakatlık filan olumsuzu çağırıyorsun be canım. iki tane aslanlar gibi bebeler hazir sapa sağlam devam edicekler insallah.

eve alışveriş yaptim hastane ceyizim de hazır yoruldummm yayıldım koltuga kaldım. temizlik icin ilham bekliyorum gelmiyorrrr :rolleyes:

Gelmez o. Şahsen bana hiç gelmişliği yok o ilhamın. :))

Olumsuzluğu çağırmıyorum ben yav. Temkinli oluyorum, hazırlıklı oluyorum. :)

Back
X