- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #1.901
inşallah canım...milimlik şeylere uzun oluyor o alan iştee :)) inşallah karşılaşsınlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım...milimlik şeylere uzun oluyor o alan iştee :)) inşallah karşılaşsınlar..
aşksız olmaz zati..:)belki de bir aşk başlaaarr ! :)
Hosbuldum canim. Emine ben.38 yaşındayım 21 ve 18 yaşlarında iki kizim var. . Daha önce bu pitpitlari hissetmemistim yaklaşık 4.. 5 gündür sağ kasıkta ara ara sancim oluyor. BAT 8 Mayıs. Yeni evli gibi istiyor ve heyecanliyimBen oldum pıtpıtlara rağmen sen olma inşallah:) hoş geldin çocuk var mı kaç yaşındasın tanıtmak ister misin? ☺
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar. Ovülasyontesti aldım bugun geliyor çalışmalara basladık. Bu ovülasyontesti ni sabah aksam mı yapmam gerekiyor. Aynı saatte. Daha önce düzenli yapmamıştım bu sefer teste göre lambadayıı ayarlayın diyorum. Resimde yüklemeyi beceremiyorum burda kac kez denedim. Bu arada cano üzülme bu ay hepimize ugur getirsin inşallah mübarek günler cifte bayram yasayalım...
Maşallah Allah bağışlasın... evet ilk gibi aynı heyecan.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla.. sen de epey ara vermişsin. Yeni mi geldi istek ☺Hosbuldum canim. Emine ben.38 yaşındayım 21 ve 18 yaşlarında iki kizim var. . Daha önce bu pitpitlari hissetmemistim yaklaşık 4.. 5 gündür sağ kasıkta ara ara sancim oluyor. BAT 8 Mayıs. Yeni evli gibi istiyor ve heyecanliyim![]()
![]()
Boşuna demiyorlar çok düşünenin çok derdi olur diye. Galiba hepimize biraz öylesi lazım.
Zeynepharikalardiyarında diye bir YouTube hesabı var ya, bu kaza kurşunu için süper yorumu var.. iki çocuk olmuş, ikisi de kaza kurşunu, ne yaptılar eve taramalı ile mi girdiler diyor :)
Onumuzdeki ay siparis vermene gerek kalmayacak gibi dusun lutfenmanyaga baglamama gerek yok cunku oyleyim
![]()
Haklısın zırt pırt gitmeye ben de karşıyım ama en az onun kadar üç ay gitmemeye de karşıyım ya.. kese, kalk görüneceği zaman bir gitmek herşey yolunda mı diye bakmak isterim. Ne bileyim belki kan değerlerinde eksik bir şeyler var ve yerine konması lazım.. bunlar için de kontrol önemli..
2004 den beri isdiom eşim isdemiodu. Hep bahane buluyordu. Zorla ikna ettim. Minyon bit yapim var bekar saniolarMaşallah Allah bağışlasın... evet ilk gibi aynı heyecan.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla.. sen de epey ara vermişsin. Yeni mi geldi istek ☺
en fazla 20 alirim hic denemedigim icin regl bitince baslarim diye dusundum. Stoksuz olmak en guzeli, hiccc erken gebelik vb bi sey de yapmicam... sakin sakin beklemek en guzeli![]()
bu arada ovu testi hamileliği de gösteriyor,test ettim,onayladım,geçen hamilelikte çift çizgi çıktı,bu ay elimdeki 1 adet gebelik testini harcamamak için bol bol ovu yaptım adete yakın,o manyak benim yanive ikinci çizgi yoktu,elinizde varsa kullanın kızlar
olsun sonradan pişman olmaktansa varsın kendinden küçüğe amca teyze desiin :)) yaşın da genç daha olur elbette. doktora gittin mi.. ne zamandır ikna oldu eşin? :)2004 den beri isdiom eşim isdemiodu. Hep bahane buluyordu. Zorla ikna ettim. Minyon bit yapim var bekar saniolargörüntü acısından sıkıntı yok. Kızım dio ki Anne ben evlenirsem 2 üç yıl sonra benim çocuğum olacak diyo
![]()
2004 den beri isdiom eşim isdemiodu. Hep bahane buluyordu. Zorla ikna ettim. Minyon bit yapim var bekar saniolargörüntü acısından sıkıntı yok. Kızım dio ki Anne ben evlenirsem 2 üç yıl sonra benim çocuğum olacak diyo
![]()
selam canım.. ben de 4 5 ay kullandım sonrasında gerek görmedim tekrar sipariş vermedim.. akşam eve gelince yapıyordum ben, sıvı alımına dikkat ediliyor o kadar.. karmaşık bişiy değil.. çok koyu göremedim o da rezerv azlığıyla mı ilgili bilmiyorum.. ama en koyusuyla bat günüm uyumluydu.. inşallah senin işine yarasın:)Günaydın hanımlar hayırlı cumalar. Ovülasyontesti aldım bugun geliyor çalışmalara basladık. Bu ovülasyontesti ni sabah aksam mı yapmam gerekiyor. Aynı saatte. Daha önce düzenli yapmamıştım bu sefer teste göre lambadayıı ayarlayın diyorum. Resimde yüklemeyi beceremiyorum burda kac kez denedim. Bu arada cano üzülme bu ay hepimize ugur getirsin inşallah mübarek günler cifte bayram yasayalım...
sıvıya dikkat ediyomusun? son testlerin var mı lh fsh amh vs. bakıldı mı ?Ben hiç LH testlerinde çift çizgi falan göremiyorum hala. Çok moralim bozuk. Sanırım artık hiç yumurtam yok.
gittim ekim gibi .. OVULASYON DÖNEMİNDE GİTTİM. GAYET İYİ DEDİ.olsun sonradan pişman olmaktansa varsın kendinden küçüğe amca teyze desiin :)) yaşın da genç daha olur elbette. doktora gittin mi.. ne zamandır ikna oldu eşin? :)