Ilk daha e defter yollayacağım, ama ne yapmalıyım aşamaları hiç bilmiyorum. Bir yevmiye numaralandirdim. Bir kac videosunu izledim. E defter luca diye bdp tarzı bir program indiriliyor. Indirdim giriş şifreleri çıktı giremiyorum. Sonra da mali mühür mu yapicam ne yapicam. Hiç bilgim yok. Lucanin destek hattı 5 gündür dönmüyor. Çağrı merkezini arıyorum 36 kişi sirada hadi bekliyim dedim 1 saat bekledim 6 kişiye düştü bu seferde hat kapandı al baştan arasam gene kapanacak aramadım. Gelen kurulumu yapan adamı aradım, siz dönerler çağrı merkezi dedi yardımcı bile olmadi.
Bir de bu program bizim birliğin programı. Bize yardımcı olması gereken odamız.

şayet logo mikro vs. Bir program alsaydım adamlar kendileri bağlanır gönderirdi. Bin pişman oldum lucadan. Destek sıfır
Aynen olmazsa ikinci deneme bakariz diyorlar. Bugün aramadılar mi? Sen yarın aradıklarında muhakkak söyle bakalım ne diyecekler. Bu sefer söylemediniz talebiniz olmadi derler. Şayet aramazlarsa da bekleme sen ara. Bütün ücreti aldılar 'di mi? Inşallah yarın güzel haberler alırsın.
Yukarıda cana yazdim sıkıntıyı. Hiç fikrim yok ve videolarla da ilerleyemiyorum.