Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen zeynepçim Dr ikisini koyalım diyor benimde gönlüm ikiden yana kaç gündür düşünüp duruyorum allah kısmet ederse olmazları oldurur inşallah 🤲🏻🤲🏻 Sende Elini çabuk tut lambadaları sıklaştır korunmayı bıraktığının 6.aya kadar olmazsa mutlaka Dr gidin inşallah gerek kalmaz ve hamile kalırsın 🤲🏻🤲🏻
İnşallah canim ağzın dualı olsun. Yok bu sefer şu kırmızılar bi bitsin sıkı tutucam işi çok kızdım kendime geçen ay zaten 2 lambada yapıp öyle umutlanilmaz diye. 😀

Sanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.
tam bilmesem de çatlatma iğnesi hesabını,çatladığı gün yumurtlama günüyse bata 3 gün kalmadı,varsa çıkar,yoksada hala çıkma ihtimali vardır,denemeye değer bence

Oturdum bekliyorum sıramı 🙄
Canım merkezde yaşıyorum ben sen neresindesin Antalya nın? Ben kaçırmışım senin burada yaşadığın kısmını istanbul dasin saniyodum yoksa yazmam mı 😀
Ben kemerdeyim canım
Çok Tatlısın 🌷sağol canım ya evet bi silkelenip kendime gelmem gerek evet ya çok şükür herşey yolunda gidiyor inşallah sonuna kadar da öyle olur yaaa galiba ikisini de istiyorum kaç gündür belki de bunu düşünüyorum hayırlsı allahtan nasibimizden ötesi olmayacak ya ben hergün yürürdüm aslımda ama Ramazan dolayısıyla bide çok sıcak burası eşim oruç açınca hiç hali kalmıyor 😞ama ben yürüyeyim en iyisi teşekkür ederim motiven için 🦋💐💕
[/QUOTE
Ramazan’da iftar sonrası yatmak çok tehlikeliymiş mutlaka 1 saat yürüyüş yapılmalıymış diye kaldır onu da beraber kolkola yürüyün birer de dondurma alın elinize ohhh misss şu adamların rahatlığı beni gıcık ediyor valla 😠
ceyda düvenci de 2.yi doğurmuş gıı benim yeni haberim oldu:) 39 yaşında hamile kalmış.. 40ında da doğurmuştur muhtemelen..
Tabi canın o da doğurdu kocaman oldu, biz de doğurcaz 🙏
Güzel haberlerini bekliyoruz Beste
Sağol canım 🙏
güzel haberlerle gel @Beste78 :dua: :dua: :dua:
İnşallah canım 🙏
ayyy keşke olabilsek birbirimizin yanında, can09e can09e biz ikimiz bu konuda şanslıyız bence,kolkola girer gideriz bebiş kontrollerine @Efembahya da yakın sayılır atlar gelir ankaraya, :KK36:
evet kuzuum biz şanslıyız..görüşürüz beraber gideriz kısmetsee :KK50: @Efembahya neredeydin şehir konuştuk mu hatırlayamadım kuzu
1 uçak biletine bakar atlar gelirim valla nispet yapmayın sabah gelir sizi görür akşam dönerim, hiç üşenmem 💃💃

Üşenmeyenlere ne var canım nolcak ki diyenlere hayranım kuzuum maşallahh gel valla hatta sora çocukla da gelirsin hep beraber minik bebelerimizle buluşuruzz😍
İş yok ya aylaklıkdan hep, çalışırken iş dışında kimse koltuktan kaldıramazdı beni, şimdi öyle mi gezcek kapı arıyorum

Şehir efsanesi onlar:KK70::olamaz::KK47: diyerek teselli buluyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz 😀
ahhh ahhh,bu konu daha öncede gündeme geldi,tek ilişkiyle tek gecede kalanları geçtim,bir de korunurken kalanlar var,benim bile iki arkadaşım öyle kaldı:KK57:

gecikme olduğu için şimdi bile yapsan çıkar
Meraba benim bugün 12 günün adet olcakmısım agrılarım var dün idrar testi yaptım ikinci çizgi yoktu bugun tekrar yaptım ve ikinci çizgi silik seklde belli oluyr pzr günü de 14 günm sizce varmıdır ümitlenmekte istemiyorum aslında 5 aylık evliyim

Meraba benim bugün 12 günün adet olcakmısım agrılarım var dün idrar testi yaptım ikinci çizgi yoktu bugun tekrar yaptım ve ikinci çizgi silik seklde belli oluyr pzr günü de 14 günm sizce varmıdır ümitlenmekte istemiyorum aslında 5 aylık evliyim
Gebelikte testi mi ? Yükleyebilir misin

Back
X