Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrr, şimdilik güzel haberlerle çıktım 5 yumurcağımda ilk sınavı başarıyla geçmiş, ilaca yanıtları iyi hepsi serpilmiş maşallah, her şey yolunda iğnelere devam Pazartesi tekrar kontrol , dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize minnettarım inanın duygularımız karşılıklı, inşallah hepimiz daha daha güzel haberler verelim 🙏🙏

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 69
Kızlarrrrr, şimdilik güzel haberlerle çıktım 5 yumurcağımda ilk sınavı başarıyla geçmiş, ilaca yanıtları iyi hepsi serpilmiş maşallah, her şey yolunda iğnelere devam Pazartesi tekrar kontrol , dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize minnettarım inanın duygularımız karşılıklı, inşallah hepimiz daha daha güzel haberler verelim 🙏🙏
ayy gözün aydın canım darısı devamına amiiinn :)

canım çok sevindim ya,valla ben bile gerildim burda heyecandan,
hadi bakalım bu yola çıkmış,öyle yada böyle evlat sahibi olmak için çaba sarf eden herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin inşAllah,darısı diğer sınavlara :KK200:

Belirtileriniz nelerdi acaba

Meraba benim bugün 12 günün adet olcakmısım agrılarım var dün idrar testi yaptım ikinci çizgi yoktu bugun tekrar yaptım ve ikinci çizgi silik seklde belli oluyr pzr günü de 14 günm sizce varmıdır ümitlenmekte istemiyorum aslında 5 aylık evliyim
inşallah vardır testini atar mısın bakalım

A
Yumoşların heyecanı canımmm Dr sayacak birazdan bak solda 3-4 sağda 3-4 tane var diyecek inşallah
ahh nerde sağ da gıcık bir kistim var ne olduğu belli değil sağ yumurtalığı yedi bitirdi hala doymadı o yüzden sağda 0-1-2 Loto gibi hep sürpriz, allahtan bu ay sol da 4 sağ da 1 var, buna da şükür

hadi gözün aydın kuzum darısı minik mucizenin haberini vermeye inşallah aminnn :dua: :dua: :dua:

hemen çıktıysa var gibi,yani benim böyle çıktığında vardı,kan verirsen kesin sonuca ulaşırsın canım,hayırlısı hakkında
Hemen cıktı yani 2 dkka içinde dün yapmştm yoktu cnkü ondn önce 8 gün kan yapmştm 6.21 ckmıstı bnde üzülmştm düşüyr deglim sanırım dünde yok cıkınca hatta ümitim gitmişti acaba gec döllenme olabilirmi bugn cıkncada sasırdım

Ah kuzum sen yanlış anladın ben tüp tedavisindeyim, henüz yumurta büyüme aşamasındayım, ama sen hamileymişsin hayırlı olsun, darısı hepimize olsun inşallah
Bn ama olmuyadabilirim çatlatma iğnemin 8 günü kan testtim 6 lı bsy cktı dün yaptm test idrar yoktu cıkmadı bugnde cıknca cok sasrdm gec döllnmemi oldu acaba dyrm ama ümitlenmkte istemyrm üzülyrm snra

Bn ama olmuyadabilirim çatlatma iğnemin 8 günü kan testtim 6 lı bsy cktı dün yaptm test idrar yoktu cıkmadı bugnde cıknca cok sasrdm gec döllnmemi oldu acaba dyrm ama ümitlenmkte istemyrm üzülyrm snra
Yooo gayette zamanın da çıkmış çatlatma iğnesinden 2 gün sonra döllense senin tahlil döllenmenin 6. Gününde öyle çıkmış ki o değer çatlatma iğnesinin değeridir döllenen embriyo Rahime döllenmeden 5 gün sonra yerleşiyor, için rahat olsun hamilesin, keyfini çıkar sağlıkla devam etsin canın

A

ahh nerde sağ da gıcık bir kistim var ne olduğu belli değil sağ yumurtalığı yedi bitirdi hala doymadı o yüzden sağda 0-1-2 Loto gibi hep sürpriz, allahtan bu ay sol da 4 sağ da 1 var, buna da şükür
Yaaa buna şükür boyutlar iyi mi önden giden falan yok umarım

Back
X