- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #3.961
Tabiiki! Tedavisi kolay merak etme. Sen de bu eziyetten kurtulursun.giderek artıyor yıllardır böyleyim. evlenmeden once de isten gelir gelmez evle ugrasirdim annemin cok cicegi vardi tek tek yapraklarina kadar silerdirm zirt pirt. evde herkezin arkasini beklerdim banyodan ciksa da toplasam yatsalar da tozlari alsam duzeltsem. bunlari herkez yapiyordur ama, ben surekli derin temizlik modundayim. bazen agliyorum yapma diyorum ustunden zaman cok gecmedi ki. komsularima sakız olmusum diye gece cam siliyorum cogunluklayine mi demesinler diye utancimdan. ne camasirim bitiyor ne utum. hergun evi supuruyorum ve her 2 de bir ev supurup siliyorum. supuruyorum siliyorum sonra tekrar supuruyorum iki kere toz aliyorum biktim kendimden
selozy bir turk psikolok bulup gitmem gerekiyor. ben annemi suçluyorum annem öyleydi, biyeri ellemeye korkardik. esim ya çocuğumuz olunca napicaksin diyor daha erken kalkar daha gec yatarim heral de diyorum. cozum bulmam lazım tükendim.
Senella bence de kicimin ustune oturmadigimdan hamile kalamıyorum. cok uzuluyorum kendime ama, yapsam da uyuyamiyorum
belki bebegim olsa uslanirim.
Annem bana hamile kaldığında yerleşme kanaması adet gününde olmuş. Beni 2.ayda farketmiş. O sırada da evde tadilat varmış annem de cengaver kadındır,tavan filan bile boyamış. Nasıl canhıraş ovalamalar parlatmalar filan.. sen nasıl inatçıymışsan tutunmuşsun der