Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınn canım evet yoktun fark edildi yokluğun.. 3 gün kalmışş ne gelmek bilmez günmüş :))
sağol kuzu yaa.. Allah şiddetlisinden zarar vereninden korusun...

sizin evvde depremler yaşandığından zaar :KK48:
günaydınn canım evet yoktun fark edildi yokluğun.. 3 gün kalmışş ne gelmek bilmez günmüş :))
sağol kuzu yaa.. Allah şiddetlisinden zarar vereninden korusun...

sizin evvde depremler yaşandığından zaar :KK48:
amin canım Allah göstermesin. . Sorma eve giristim şimdi mecbur işi salladım. Temizlik zamanı. . 3 güncuk sonra inşallah güzel bi haber gelir hadi bakalım. :)

aman iyi ol da sen hadi bakalım yum dönemin verimli geçmiştir umarım 👫
Tatlım cuma günü transfer heyecan dorukta
Henüz yumyumlamadim ama öncesinde çalışın diyor ya millet lafta çalışıyım dedim ama ehh işte . Takvime göre yarın yum günü ama biz takvime pek yetişemiyoruz sanırsam güya sıkı tutacaktim ipin ucunu 1 hafta kala dedim 2 günde bir lambada nerdeeee.. ramazan misafir iş güç derken gene yalan oldu ve olacak gibi :( :) ağlasam mı gülsem mi bilemedim kendime. Anammmm hadi bakalım mübarek günün hatırına Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin kadir gecesi cuma ramazan bol bol dua edelim. Olucak inşallah 😍

sorma ya okumayı bıtırecem dıye gozlerımı bıtırdım gııı, can09e can09e de benle dalga gecıyo nerdeyse dogumdan sonra gebelık tebrıgı yazacam dıye :olamaz: ama azımle okudum hepsını, bende durumlarda bısey yok yumurtlama donemındeyım ama nedense oyle hırsla sarılmadım olaya sakın sakın beklıyorum ovu testı yapıyorum, bır kere yakınlasma oldu daha esın calısma saatlerı nedenıyle :) Tembel ogrencıler gıbı hıssedıyorum kendımı bu ay , sınıfta kalıcam sanırım :)
Valla hiç belli olmuyo o işler umudu kesince geliveriyor güzel haber 😉akışına birak olur mu olur. .

İyiyim canım çok sağol, net sonuç gelince nasıl olurum bilmiyorum 🙏🙏
Güzel haberler gelicek inşallah canım gelmessede sıkıntı yok saglikliyiz allah in izniyle doğal yollardan oluverir. Olumsuz düşünme lütfen 😘

B
İçimin rahatlığı biraz da ondan sanırım ben elimden gelen her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştım, gerisi Allah’ın takdiri, prp düşündüm ama daha çok yeni bir uygulama, tıp ta yeni uygulamaların sonuçları iyi de olabilir çok kötü sonuçlarda doğurabilir, ilk uygulananlardan olmak istemem sonuçları belli olsun, faydalıysa tabi ki yaptırırım canım
Bu prp ne kızlar şu cahilligimi bi aydinlativerin yaw

İlk hafta olur dediler transfer için. Yarın kontrol sonrası belli olacak. :KK53:

E2 ve progesteron değerime de bakılacakmış. Kaç olması lazım acebası. :işsiz:
senin için de büyük günleerr :) hayırlı haberle gel inşallahhh... beste çilekli bilir kuzuu..

Benim smear de temizmiş.. aradılar.. adet gelince randevu alıcam 2.3.gününe aa ama bayramm nolacakk şimdi yazarken aklıma geldii
Yahu taktın sende adet gelinceymiş randevuymus bizim yiğen gelecek regl değil sende kontrol için randevu alcan inşallah. 🙃

Yok onu ben yapamamda 😀artık eşinle sana güveniyorum 😂Allahımdan da dualar yardım istiyorum 😀
bakk gııı ben de hani 40 kere söyleyince olur mottosundan yola çıkarak oldurucanı söylemiştim.. neyse olsun da artık.. ama sıkı çalışmadık bil istedim :rolleyes::KK48:

Boş ver nasıl istiyorsan hangisi iyi olacaksa onda karar verirsin inşallahh..
ama ilgiliydi yahu ☺
Bende iznimi aldım ama tatili adetli geçirmesem bari :)
Çağırma şu regl ya. .. o adet gelmeyecek 😆

Back
X