- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #4.401
Bende çalışamıyorumbakk gııı ben de hani 40 kere söyleyince olur mottosundan yola çıkarak oldurucanı söylemiştim.. neyse olsun da artık.. ama sıkı çalışmadık bil istedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çalışamıyorumbakk gııı ben de hani 40 kere söyleyince olur mottosundan yola çıkarak oldurucanı söylemiştim.. neyse olsun da artık.. ama sıkı çalışmadık bil istedim![]()
Yarın hayırlı haberler gelicek inşKızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola![]()
Genelde cilt için yaptırıyorlar yüz ve saça şimdi yumurtalık ve Rahime yapıyorlar kanımızı santrifüj den geçirip kandaki faydalı hücreli ayırıp enjekte ediyorlar, yumurtalığı gençleştirdiği ve uyuyan yumurtaları uyandırdığı düşünülüyor ama uygulama daha çok yeni 7 aydır uygulanıyor sonuçları daha net değil yaptırmaya başlayıp iyi sonuç alanda var olumsuz olanda zamanla etkisi pozitif mi netleşecektir.B
Bu prp ne kızlar şu cahilligimi bi aydinlativerin yaw
Değerleri net bilmiyorum canım ama çok yüksek olmaması gerekiyor diye biliyorumİlk hafta olur dediler transfer için. Yarın kontrol sonrası belli olacak.
E2 ve progesteron değerime de bakılacakmış. Kaç olması lazım acebası.![]()
Doktor amca yine ikisini de diyip durdu benimde gönlüm ikiden yanaymış hımm peki ozaman siz nasıl derseniz falan dedim bide Allah korusun negatif olursa tekrar orda denemem diye düşündüm bebelerin hepsini alayım geleyimcilekliturta_33 kuzuşlar mı demeliyim. belli oldu mu kaç konacağı canım?
Benim bakılmadıİlk hafta olur dediler transfer için. Yarın kontrol sonrası belli olacak.
Senin transfer Arife günü olur gibiİlk hafta olur dediler transfer için. Yarın kontrol sonrası belli olacak.
Doktor amca yine ikisini de diyip durdu benimde gönlüm ikiden yanaymış hımm peki ozaman siz nasıl derseniz falan dedim bide Allah korusun negatif olursa tekrar orda denemem diye düşündüm bebelerin hepsini alayım geleyim
Ayyy ikizler mi geliyor, çok güzel![]()
Benim bakılmadı![]()
Son bir atak yapması gerekiyor senin kahraman embriyonun.. hepimiz ona inanıyoruz ve senin için o da biraz çalışacak umarım..Kızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola![]()
Haydi hayırlı olsun şimdiden kuzuu maviş çok güzel söyledi ağzına sağlık ikizler geliyooorrrr ❤❤Doktor amca yine ikisini de diyip durdu benimde gönlüm ikiden yanaymış hımm peki ozaman siz nasıl derseniz falan dedim bide Allah korusun negatif olursa tekrar orda denemem diye düşündüm bebelerin hepsini alayım geleyim
e
Ayyy durr bakalım hayırlısı mavitosbikim
Sanırım o dediğin taze transferde oluyor ozaman bakılmıştı benimAlla alla, her yer kafasına göre bi denişik işte. Progesteron sözde 1,4'ün altında olmalıymış ama kiminin 1,2 diye iptal edilmiş. En iyisi 1'in altı deyolaa.. @Beste78
Bana da arife günü olacak gibi geliyo. İnşalla güzel güzel kalınlaşır duvarceğzim.
Senin şansın çok yüksek kuzum. Hem tse onaylı hem kaliteli hem iki dene. Negzel![]()
Allah’ın dediği olur Canlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorum 12 günlük süreçte de dikkat ederim olumsuz düşünmüyorum bi faydası yok bana inşallah olur rabbim nasip etmiştir inşallah
İnşallah ikisi de sağlıkla annelerine tutunsunlar, iki kız diyesim geldi nedensee
Ayyy durr bakalım hayırlısı mavitosbikim
Bu progesteron işini ben çözemedim bir türlü hem progesteron ilaç kullanıp hem düşük değer istenmesi çok tezat o aşamalara gelemediğim için derinine inemedim, bu konuya oturup çalışayım ben en güzeliAlla alla, her yer kafasına göre bi denişik işte. Progesteron sözde 1,4'ün altında olmalıymış ama kiminin 1,2 diye iptal edilmiş. En iyisi 1'in altı deyolaa.. @Beste78
Bana da arife günü olacak gibi geliyo. İnşalla güzel güzel kalınlaşır duvarceğzim.
Senin şansın çok yüksek kuzum. Hem tse onaylı hem kaliteli hem iki dene. Negzel![]()