Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakk gııı ben de hani 40 kere söyleyince olur mottosundan yola çıkarak oldurucanı söylemiştim.. neyse olsun da artık.. ama sıkı çalışmadık bil istedim :rolleyes::KK48:
Bende çalışamıyorum 😑 millet 1 dane 2 dane ile tutturuyor bizim nemiz eksik giii

Yar
Kızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola🐣
Yarın hayırlı haberler gelicek inş

B
Bu prp ne kızlar şu cahilligimi bi aydinlativerin yaw
Genelde cilt için yaptırıyorlar yüz ve saça şimdi yumurtalık ve Rahime yapıyorlar kanımızı santrifüj den geçirip kandaki faydalı hücreli ayırıp enjekte ediyorlar, yumurtalığı gençleştirdiği ve uyuyan yumurtaları uyandırdığı düşünülüyor ama uygulama daha çok yeni 7 aydır uygulanıyor sonuçları daha net değil yaptırmaya başlayıp iyi sonuç alanda var olumsuz olanda zamanla etkisi pozitif mi netleşecektir.

İlk hafta olur dediler transfer için. Yarın kontrol sonrası belli olacak. :KK53:

E2 ve progesteron değerime de bakılacakmış. Kaç olması lazım acebası. :işsiz:
Değerleri net bilmiyorum canım ama çok yüksek olmaması gerekiyor diye biliyorum

cilekliturta_33 cilekliturta_33 kuzuşlar mı demeliyim. belli oldu mu kaç konacağı canım?
Doktor amca yine ikisini de diyip durdu benimde gönlüm ikiden yanaymış hımm peki ozaman siz nasıl derseniz falan dedim bide Allah korusun negatif olursa tekrar orda denemem diye düşündüm bebelerin hepsini alayım geleyim

Doktor amca yine ikisini de diyip durdu benimde gönlüm ikiden yanaymış hımm peki ozaman siz nasıl derseniz falan dedim bide Allah korusun negatif olursa tekrar orda denemem diye düşündüm bebelerin hepsini alayım geleyim

Ayyy ikizler mi geliyor, çok güzel 😍

Benim bakılmadı :110:

Alla alla, her yer kafasına göre bi denişik işte. Progesteron sözde 1,4'ün altında olmalıymış ama kiminin 1,2 diye iptal edilmiş. En iyisi 1'in altı deyolaa.. @Beste78

Bana da arife günü olacak gibi geliyo. İnşalla güzel güzel kalınlaşır duvarceğzim. :KK14:

Senin şansın çok yüksek kuzum. Hem tse onaylı hem kaliteli hem iki dene. Negzel :KK68::nazar::nazar:

Kızlar merkezden aradılar, benim tek taş kompact olmuş fakat henüz açılıp blast olamamış, 1 gün daha bekliycez dedi doktorum, çok ümitli değilim ocakta da aynı şey olmuştu ama hiç belli olmaz tabi yarın ola hayrola🐣
Son bir atak yapması gerekiyor senin kahraman embriyonun.. hepimiz ona inanıyoruz ve senin için o da biraz çalışacak umarım..

Haydi hayırlı olsun şimdiden kuzuu maviş çok güzel söyledi ağzına sağlık ikizler geliyooorrrr ❤❤💑

Alla alla, her yer kafasına göre bi denişik işte. Progesteron sözde 1,4'ün altında olmalıymış ama kiminin 1,2 diye iptal edilmiş. En iyisi 1'in altı deyolaa.. @Beste78

Bana da arife günü olacak gibi geliyo. İnşalla güzel güzel kalınlaşır duvarceğzim. :KK14:

Senin şansın çok yüksek kuzum. Hem tse onaylı hem kaliteli hem iki dene. Negzel :KK68::nazar::nazar:
Sanırım o dediğin taze transferde oluyor ozaman bakılmıştı benim

@Beste78 kuzum su 5 gün çok yıpratıcı, ne kadar toplasan da bir tarafın dağıliyor. Ama sen neden umutsuzsun, hiç yakışmıyor valla benim besteme bunlar. Bak çalışmış kuzu iste daha ne yapsın annesi, sabaha bitirecek isini insallah. İnanıyoruz biz ona ❤️😍😘

Allah’ın dediği olur Canlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorum 12 günlük süreçte de dikkat ederim olumsuz düşünmüyorum bi faydası yok bana inşallah olur rabbim nasip etmiştir inşallah

Sen çok rahat ol canim, senin süzgeçten geçmiş bomba gibi embriyoların var 🤗 Heyecan hep bunlar, güzel heyecanlar. Sayarız hayırlısıyla 12 gün, biz neler saymadık ki 😘

Bu progesteron işini ben çözemedim bir türlü hem progesteron ilaç kullanıp hem düşük değer istenmesi çok tezat o aşamalara gelemediğim için derinine inemedim, bu konuya oturup çalışayım ben en güzeli 🤔

Back
X