Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevabın için bu arada Allah razı olsun :)
rica ederim ne demek inşallah mübarek günün yüzü suyu hürmetine sevindirsin.. Rabbim gönlüne göre versin.
yaptığını da paylaş bakalım:)
resim yüklemede hata varmış başka arkadaşlar da denedik olmadı dediler. senlik değil sanırım:)

rica ederim ne demek inşallah mübarek günün yüzü suyu hürmetine sevindirsin.. Rabbim gönlüne göre versin.
yaptığını da paylaş bakalım:)
resim yüklemede hata varmış başka arkadaşlar da denedik olmadı dediler. senlik değil sanırım:)
İyi bari bende ne beceriksizim heyecandan mı diyordum :) Amin canım inşallah Allah bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet cekicm ztn ay cnm bnm varya herkez erkek dyr ztn duygndn beri ailm arkdslrm akrablarmz baklm hayrlısı olsn eli ayagı dzgn olsn yeter sende erkek dedn bnde artık erkek hisstmye basladm :)
😂😂 alemsin, aynen öyle sağlıklı olsunda kız erkek farketmez, nasılsa tek çocukla kalmazsın 😉😉

Günaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar 😍
öpüyorum hepinizi 😘😘😘
Ne güzel güne geldi inşallah sağlıkla güçle tutunur da gelecekte yavrum senin tohumların kadir gecesi atıldı dersin :KK200::dua:

İyi bari bende ne beceriksizim heyecandan mı diyordum :) Amin canım inşallah Allah bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin inşallah
Sanada hayırlı olsun, sayfamızda gebiş haberleri artıyor, bu haberler beni de umutlandırıyor, heyecanlandırıyor, her gün yeni bir gebiş haberi alalım inşallah 🙏

Sanada hayırlı olsun, sayfamızda gebiş haberleri artıyor, bu haberler beni de umutlandırıyor, heyecanlandırıyor, her gün yeni bir gebiş haberi alalım inşallah 🙏
Amin canım inşallah herkese nasip etsin tabi daha ben emin olamıyorum kandan sonra belli olacak sanırım mutlu olup olmayacağım :D

aa süper o zaman.. sat kaçıydı önceki adetin başlangıcı?
bence tekrar dene teyit etmiş ol. sonra istersen kana gidersin.
Canım profilde alttaki kinci testim markası farklı Acaba kan versem devlette yarına mı çıkar öğleden sonra gidecem

Canım profilde alttaki kinci testim markası farklı Acaba kan versem devlette yarına mı çıkar öğleden sonra gidecem
kuzu imkanın varsa özele git 50 civarı diyorlar devlete gidersen sonuç ne zaman çıkar Allah bilir pazartesi de yoklarsa ama veriyim çıkar yarın netten bakarım diyorsan devlete git.

Günaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar 😍
öpüyorum hepinizi 😘😘😘

9 ay boyunca sana sıkı sıkı tutunsunlar, sağlıkla doğduktan sonra da hayatın boyunca seni hiç yalnız bırakmasınlar kuzum.
Biri kız biri de erkek olursa dadından yinmez bence. 💗💗

Çizgi gayet net, kan testi ile de netleştirirsin ama şimdiden Tebrikler ve sağlıkla kucağına alırsın umarım
Amin canım kan testi ve keseyi göremeden sevinemiyor insan tam ama çok şükür bunada darısı herkesin başına en güzeli olsun inşallah

ilk 5 dakika da çıktı bu çizgi öylece kaldı aslında :)
Öğeleden sonra tekrar yapayım :)
Birde kan versem mi hemen beklesem mi:)

Aha bir gebe daha. :rolleyes:
Burdan bakınca bence gayet hamilesin bacım. Sağlıkla kucağına al inşallah. 😍

kuzu imkanın varsa özele git 50 civarı diyorlar devlete gidersen sonuç ne zaman çıkar Allah bilir pazartesi de yoklarsa ama veriyim çıkar yarın netten bakarım diyorsan devlete git.
Canım gidemedim doktora yarın artık acile gidip öğrenirim inşallah :)

Back
X