- Konu Sahibi panic_attack
- #4.801

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcısı olsun inşallah yazar hemen:)
canım yaa,tüylerim diken diken oldu,ne kadar güzel bir günde transfer olacak,bu akşam yavrun karnında dua edeceksin,Allah bu güzel mübarek gün hürmetine dualarını ve dualarımızı kabul etsin,sana hayırlı,sağlıklı yavru olsunlar inşAllahGünaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar
öpüyorum hepinizi![]()
Tabi ki ederiz canım, Allah ikinizin de yardımcısı olsun, inşallah oğlunu sağlıkla kucağına alıcaksınRahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Bana ve ogluma dua edermisiniz lütfen hanimlar![]()
canim doktor cok umutsuz ama bende inanıyorum inşallah saglikla alicam kucagima oglusumu o annesini birakmazTabi ki ederiz canım, Allah ikinizin de yardımcısı olsun, inşallah oğlunu sağlıkla kucağına alıcaksın![]()
Böyle yapılmayacak bir hata yapıp bi de olumsuz mu konuşuyor, onun lafına bakma çok iyi biliyor olsaydı bu durumunu çok daha önce farkederdi, inşallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla kucağına alıcaksıncanim doktor cok umutsuz ama bende inanıyorum inşallah saglikla alicam kucagima oglusumu o annesini birakmaz![]()
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah kavuşursun sağlıkla oğlunaRahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Bana ve ogluma dua edermisiniz lütfen hanimlar![]()
Cok haklisin canim bunda onun cok sucu var önceden fark edip daha kuccukken dikis atsaydi hicbir sey olmucakti bebegime nerdeyse bebegim çıkmıştı kanamam olunca fark ettiBöyle yapılmayacak bir hata yapıp bi de olumsuz mu konuşuyor, onun lafına bakma çok iyi biliyor olsaydı bu durumunu çok daha önce farkederdi, inşallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla kucağına alıcaksın![]()
Insallah canim sag ol hepimiz saglikla alalim inşallah kucagimizaŞu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah kavuşursun sağlıkla oğluna
ayy canım gözün aydın olsunn çok mutlu oldumm..Kızlar bizzz geldikdualarınız için güzel enerjileriniz için çok teşekkür ederim
Çok şükür iki bebe de transfer oldu -çözülürken bi sıkıntı olurmu kaygısı azıcık vardı -bi saat yattım şimdi yoldayız eve gidiyoruz inşallah hepimiz yavrulara kavuşalım
Mübarek gün hürmetine Allahım seni ve evladını korusun canım,tüm yavruları korusunCok haklisin canim bunda onun cok sucu var önceden fark edip daha kuccukken dikis atsaydi hicbir sey olmucakti bebegime nerdeyse bebegim çıkmıştı kanamam olunca fark ettiyani her seye hazirlikli olun dedi nstde kasılmalarim devam ettigi icin dikis tutmayabilirmis
![]()
aminn aminn insallahMübarek gün hürmetine Allahım seni ve evladını korusun canım,tüm yavruları korusun![]()
Tabi ki onun hatası rahim ağzını ölçmeliydi, bi de progesteron verip bekletmiş te Allah’ım ya sonra biz internetten okuyup bişeyler söyleyip isteyince kızıyorlar, ben bile hamile arkadaşlarıma söylüyorum mutlaka ölçtürün diye, neyse bunları boşver, yukarda Allah var bu kandil gününde dualarımız kabul olsun inşallah, oğluna hiç bir şey olmadan sağlıkla doğacak sen İnan sakin ol yeterCok haklisin canim bunda onun cok sucu var önceden fark edip daha kuccukken dikis atsaydi hicbir sey olmucakti bebegime nerdeyse bebegim çıkmıştı kanamam olunca fark ettiyani her seye hazirlikli olun dedi nstde kasılmalarim devam ettigi icin dikis tutmayabilirmis
![]()
Ah canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, inşallah bu 10 günde çok güzel geçip daha güzel haberler alıcaksın inşallahKızlar bizzz geldikdualarınız için güzel enerjileriniz için çok teşekkür ederim
Çok şükür iki bebe de transfer oldu -çözülürken bi sıkıntı olurmu kaygısı azıcık vardı -bi saat yattım şimdi yoldayız eve gidiyoruz inşallah hepimiz yavrulara kavuşalım
aynen canim bekletti ben dedim agrim akintim var böyle olmucak gelmek istiyorum dedim ultrasona koyar koymaz gözleri açıldı nasil az daha beklesek doğacaktı yavrumTabi ki onun hatası rahim ağzını ölçmeliydi, bi de progesteron verip bekletmiş te Allah’ım ya sonra biz internetten okuyup bişeyler söyleyip isteyince kızıyorlar, ben bile hamile arkadaşlarıma söylüyorum mutlaka ölçtürün diye, neyse bunları boşver, yukarda Allah var bu kandil gününde dualarımız kabul olsun inşallah, oğluna hiç bir şey olmadan sağlıkla doğacak sen İnan sakin ol yeter![]()