• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kehanetler titreşiyor a dostlaar. :rolleyes:

Otobanda giderken alçak mesafeden leylek geçti önümüzden, çarpacaz sandık o kadar yakındı. Ağzında da bişi vardı neydi göremedik. Ayy resmen sırlar dünyası ahahshsjs
Aaa leylekler getirdinin vücut bulmuş halii 😆 hayır olsun inşallahh çiçeem bir de bu sene epey bir gezecen derlerr 😁

Heee ben evde her daim mini etek uzun topuk gezerim koca ondan ayda 4le yetiniyo :rolleyes:onların çoğu da yum.dışında oluyo😜

😂 deli yaa. Ayda 4'ü bulamayan evli çocuklu çok insan vardır, şükretsin. Ama zamanlama önemli tabi 😁
Kafayı çarpmadıysan sorun yok çiçeem. :rolleyes:

Alarmı kaldırmayı unutmuşum bu saatte uyandım tabeee 🙈
Neyse sağlık olsun.. sağlık olsun deyince dün düştüm bileğim acıyo bi de diz kapağımın altı. Verilmiş sadakam varmış kırılmadı:)

@Armin kuzumm nik güzel olmuş :) duam da tam olmuş o zaman ❤ kesin işe yaradı o kullanılanlar. Hadi bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
@Zeyneppp83 kuzu benim daha bayramdan sonra başlar yum.dönemi. senin az kalmış inşallah yarım yamalaklar tutmuştur hayırlısıyla❤
Genede bi baktirsaydin doktora canım sıcağıyla anlamazsın sonra çekme 🤔tutarsa yarım yamalak kalacak benimkinin adı 😝😛😀

Valla 6.günü bir çalıştık orda kaldı, sonra kadir gecesi olmaz, yola gitcez olmaz, yol yorgunuyuz olmaz, dün piki gördüm ama benim pil bitik sızmışım beni uyandır dedim kocise o da uyumuş 3 de kaldırdı, hadi kalk sahur hazirla :) Bugün 11.gün oldu. Takvimim bugünü ovulasyon gösteriyor. Cuma günü 14 mm yumurtam vardı. Ne aşamada bilmiyorum.

Valla kaynattık gene bakalım bu gece yapabilirsek kar :)
Aynen valla hep bi yoğunluk yorgunluk şu işi istikrarlı düzenli yapanı valla ayakta alkışlıyorum hele ramazanda👏👏👏 bu günü bari değerlendirmeye çalış 😉

Otobanda giderken alçak mesafeden leylek geçti önümüzden, çarpacaz sandık o kadar yakındı. Ağzında da bişi vardı neydi göremedik. Ayy resmen sırlar dünyası ahahshsjs
İyi yolculuklar canım hadi bakalım hayırlısıyla gidin güzel güzel sonuçlarla dönün Allahın izniyle. .🙏

Evet cnm 9 gün var takvime göre valla yalap şap çalıştık ovu test bile yapamadım doğru durust ve sanırsam tam yumyum günü oldu bi çalışma tabi emin değilim 😀 12 haziran a kitlenmiş durumdayım bakalım 😉
Hadi insAllah, geri sayim baslasinnn

Sanırım, bebeğine kavuşmaya gidiyorsun diye evren sana bir takım mesajlar yolluyor :)

Back
X