Çok haklısın, en iyi yaptığımız şey eleştirmek bizim. Anne halsiz olsa suç çünkü şımarıyor, iyi hissedip sürekli bişeyler yapsa yine suç çünkü bebeği düşünmüyor ve kendini yoruyor

Bakış açısı genelde bu. Verdiğin örnek de öyle. İlerde diyelim bebek düşük kilolu olur,ya da sık hastalanır,anne babaya bakamadıklarını ima ederler. Sanki her bebeğin ellerinin yumuk yumuk olması şart? Yeğenim öyleydi hiçbişey yemezdi şuan 16 yaşında ve hala yemiyor. Her bünye ve karakter farklı. Daha dün iki arkadaşımlaydım, birinin bebeği 1.5yaşında ve minyon,öbürü 7 aylık toroman bişey. Biri gitti öbürü de dediki "bak aralarında bi yaş var ama benimkiyle boyu aynı sütüm yaradı herhalde herkes öyle diyor" dedi, ben şok

uyardım, sen de bu bebekten sonra kalıp değiştirdin böyle değildin dedim. O bebeğin ailesi minyon insanlar sen 1.80 kadınsın çocuk kime çekçekti yani,sütle ne ilgisi var. Diğerinin sütü 2.sınıf mı, te allaaam. Öyle işte. Umarım hamilelikte ve sonrasında böyle sinir bozucu yorumlara denk gelmeyiz allah aklımızı korusun :)