Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama tarihinden kesin emin misin bilmiyorum ama belki geç döllenme oldu. Bir de vücutta gelişen bu değişiklikler çoğu zaman normal kabul ediliyor. Benim döngüm genelde 27 gündür. Eskiden 25 gündü mesela. Ne oldu da 27 oldu bir fikrim yok. Öte yandan 29 güne kadar Regl olduğumu da gördüm.. konu vücudumuz olunca 2x2 her zaman dört etmiyor galiba :)
yumurtalama durumuda karıştı benim bu sefer reglden sonraki hafta içinde bi yaptım anam pik şaşırdım hatta.. daha 1 hafta vardı ovu gününe. yanlış alarma dedim takip edeyim ramazan telaşı onuda takip edemedim. :( normal gününde gene pik yaptımı onuda bilmiyorum. 30. günüm bugün(hala regl ağrısı yok bu arada) az önce baktım son 15 regilim 25 (4 kere)-26(3 kere)-27 (7kere) günde bir sadece bir kere 29 günü görmüşüm oda geçen sene ramazandan sonraki 2.reglim . dedim heralde bu ramazan etkiledi beni. öyle teselli ediyorum kendimi. bu sabah ovu testi vardı elimde yaw bi bakim dedim herkes görüyo bundan da 2.çizgi silik çıktı ovu testinde de. yani bence gebelik yok 3.gün gecikmeyle ovuda kopkoyu çıkardı heralde. bekliyorum artık napim pazartesi hala gelen giden olmazsa doktor yolu gözüktü bana..

aynen incir sütü kaşındırır çok, bi de çıkmaz yapiş yapış, avakadoyu ben de sevmedim ya bilmiyorum belki bana lezzetlisi denk gelmedi
Olgunlaşmamışı hiç yenmiyor zAten de olgununu da sevmedim ben. Tatsız tuzsuz bir şey. Avokado deyince aklıma bir tat gelmiyor ;)

kızlar eczaneye gidemedim hala gelen giden olmayıncada dayanamadım ovu testi yaptım gecikme ortalamaya bakarsak 3 gün. ovu testi C den açık bi T cizgisi . yani bence gebelik yok ciddi bi gecikme var pazartesiye kadar geldi geldi gelmedi doktor yolları göründü neymiş derdi de gelmiyor bi baksınlar.. daraldım biraz endişeliyim.

ben ılıktan biraz daha sıcak sevıyorum dusu, okudugum kadarıyla hep hamıle kalmak ısteyenlere tavsıyelerde ılıskı sonrası sıcak dus almayın dıye yazmıslar, ben de o kadarını bılıyorum kuzum, spermler ölüyormuş ya sıcakta, garıbanlar yazık beee
Benim doktor hiç öyle bir öneride bulunmadı mesela. Bu konuda da görüşler farklı sanırım. Hatta sauna bile sorun değil diyen vardı galiba. O sorun değilse duş hiç sorun değildir. Ben yaz kış sıcak duş alırım, soğuk su pek sevmiyorum.

laboya eczanelerde hıc denk gelmedım ama ınternette hem uygun hem de en ıyı test bence
bol alıp ovuyuda adam gibi takip yapmak lazım sanırım..baksana şu düştüğüm duruma..bu sefer ole yapıcam moralerim altüst oldu be..

yok karın agrısı deme bence, mıdem bulanıyor basım donuyor de, o zaman sorar vertıgı falan var mı dersın yokkk ne alakası var, der hamılelık rıskınız var mı dersın vaaaaaarrr, patlatır sana bı test gulum
ay gene kriz geldi bana siz beni güldürdünüz allah ta sizi güldürsün.. kendimi oralarda yalan söylemeye çalışırken gülme krizine girmiş hayal edip kopuyorum.. yeminlen hastane stand up show a döner.. katarım orayı birbirine...

yalnız hatırlatırım benım de testım negatıf cıkmıstı hamıle kaldıgımda, hatta bat gunu de bı kanama gelmıstı, sonra cıddıye almadım regl de az geldı hamıle de dgılım dıye bı baktık 8 haftalık hamıle hadı bakalım
kaçıncı gündü senin negatif test zuzu.. ?

Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar 🙏🏻 Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar 🙏🏻 kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım

Eklentiler

• D0B857E7-291D-4C3C-8522-D649495BA9F3.webp
    D0B857E7-291D-4C3C-8522-D649495BA9F3.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 59
Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar 🙏🏻 Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar 🙏🏻 kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım

Erken gebelik testi mi bu ah canım hamilesin korkma ne olur sabırla bekle herşey çok güzel olacak karamsarlığı at üstünden felak nas oku 🙏

15.günden bildiriyorum kan sonucu 1140 çıktı çok şükür bugünleri gösteren rabbime bakalım merkezden arayacaklar kese için 🤩🥳
oohhhh maşşallahh subhanallah.. ay kese için ne zaman bakılacak acaba yaa.. görelim artıkın dimi...çok mutluyum adına canım.. :KK200:

Back
X