- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.761
ben bu mesaja atlamayı nasıl başarıp sana cevap vermişim bi çözebilsem1,5 saat uzak değil de ne zaman gelceeaanız onu de? Malum bizim İstanbul seferleri bitmiyo :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu mesaja atlamayı nasıl başarıp sana cevap vermişim bi çözebilsem1,5 saat uzak değil de ne zaman gelceeaanız onu de? Malum bizim İstanbul seferleri bitmiyo :))
Ben bu sene kilolarca avokado yedim sanırım faydası oluyor diye, ama erkeğe mi yariyor kadına mi bilmiyorumBen de sevemedim. Tadi yok yavan bişi.
Amaan benim bebeler de avokadoyla buyumeyiversin. Daha lezzetli sebzeler meyveler var
Ama brokoliyle limonlu bi salatasini yapiyorum bazen avocadonun o zaman bi gideri oluyo kesinlikle. Size yazayim bi ara tarifini![]()
Çünkü sen de görüşmek istiyorsunn üstüne aldın.. ❤ben bu mesaja atlamayı nasıl başarıp sana cevap vermişim bi çözebilsem![]()
artık nasıl ihtiyacım varsa o kadar sazanlaştım yani anlaÇünkü sen de görüşmek istiyorsunn üstüne aldın.. ❤
Kemere gelseydim beste sen ve bir kişi daha mı vardı sizle görüşmek isterdiiimm![]()
Kuzum bende beklerim sağol:)artık nasıl ihtiyacım varsa o kadar sazanlaştım yani anla
antalyaya her zaman beklerim canooommm..![]()
![]()
![]()
bende sevmezdim ama şimdi bayılıyorum avakado candır. meğerse yemeyi bilmiyormuşum.. :)Ben de sevemedim. Tadi yok yavan bişi.
Amaan benim bebeler de avokadoyla buyumeyiversin. Daha lezzetli sebzeler meyveler var
Ama brokoliyle limonlu bi salatasini yapiyorum bazen avocadonun o zaman bi gideri oluyo kesinlikle. Size yazayim bi ara tarifini![]()
Oh iyi yapmışsın, ben de kasmıyorum artık çok yormuş beni sürekli pimpirik olmakAgnucuston mu adı. Ben otunu aldım ama hala içmedim. Bu ilaç daha mantıklı.
Bir ağustos hamileliği de bende de var, incir yemekten ama fazla yememek lazım. Günde 2 tane 4-5 gün yeter bence.
Şeker yemeyin deniyor zaten. Ben şekerli şeylere bayılırdım. Yumurta kalitemi belk8de şekerli tüketmek bozdu. Reçel çok severim ama şimdi yiyemiyorum. Çikolata falan yok. Şimdi ağzıma çikolata alsam bayıyor beni ağır geliyor sanki. Hatta bazıları seker ilacı kullanıyor doktorun verdiği de var.
Yumurta kalitesini bozuyormuş şeker.
Bu ay bende yeter artık yaptım, aldım bir kutu sarelle sürdüm sürdüm yedim. Börek poğaça hamur işi goturdum.
29 değer prolaktin için yüksek mi ki?
Benim bu ay göğüslerim alev alev, yanıyor acıyor, bazen sızılar giriyor. Prolaktinim mi yükseldi acaba.
Ne güzel yazmışsın canım, kesinlikle yaşamaya ve umut etmeye devam etmeliyiz ben bu süreçte hayatı yaşamayı kaçırdığımı gördümBen bunu tersten yaşadığımı düşünüyorum. Hiç hamilelik yaşamadım ama başka kayıplar benzer çıkarımlar yapmamı sağladı muhtemelen. Hayata dair hemen herşey için daha ısrarsız beklemeye başladım. Bugün hamile olsam çok mutlu olurum, bunun için de elimden geleni yapıyorum, ama negatif sonuç aldığımdaki üzüntüm de sınırlı kalıyor. Bazen, bir zorluğu yaşarken veya hakkında konuşurken, biz adım adım ölüme yürüdük, ondan daha zor değil ya diyerek konuyu kapattığım oluyor. Belki iyi, belki kolay ve rahat, belki sağlıksız veya kötü ama bazı sıkıntıları aşmaya çalışırken, her hangi birşey olmak için çabaladığım ve bunu bulduğum söylenemez. Bu biraz, bir nehirde akıntıya direnmediğimde akarak vardığım yer. Bazen şüphedeyim, akmak falan hikaye, yaşayan bir yanım buz tutu bence diyorum :) çivi çiviyi sökecekse, ölümle donan yaşamla çözülecek belki de.. belki de hiç bir şey de değişmeyecek.. yine de yaşamaya ve umut etmeye devam etmek en güzeli :)
Heç adama denecek şey mi gıııo değilde ben kocayla sevgiliyken bu kadar telefonlaşmadım... dedim dahada arama gerçek bi sebebin yoksa allah aşkına .![]()
![]()
söz ararım seni bişey olursa dedim.. yüzüme kapadı :)
![]()
derim ben zaten darlardayum... :) ama üste çıktım.. aradım hemen dedim sen benim yüzüme telefonumu kapattım bana mı öyle geliyor.. dedi içinden tabi anam ben ne yaptım bela geliyor sesli olarak bu düşünceleri kelimelere olurmu aşkım telefon kendi kapandı şeklinde döküldü. :) öyle olsun dedimHeç adama denecek şey mi gııı![]()
Hadi bakalım sen önce göreceksin inşallahOyy maşallah guzuma.![]()
Kesecikleri de görürüz inşallah.
Pazartesi öğleden sonraya randevu verdi bana doktorum. Daha erken gibi geliyo bana ama yine de göremezsem başlarım gene ben senaryolara.![]()
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamamAy Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama![]()
Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama![]()
Bestem geçmiş olsun kuzum kıyamam ona ben Allah beterinden sakınsın..Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama![]()
Hadi hayırlısı bu usg den sonra şansın yükselmesi çok oluyormuş doğal yoldan ilk seferde olsun inşallah..Arkadaşlar az önce rahim.usg. çekildi. Anestezi altında oldum aslında sedasyon deniyor.Hic bir şey hissetmedim. Baya baya yapışıklık varmış bende rahim ağzında ve tüplerde. Doktor açmış o yapışıklıkları 3 defa ilaçla girmiş. Bu ay önümüzdeki 2-3 ay doğal yol deneyin dedi. Hayırlısı
Orda tutan arkadaşa sordum ona da iki hafta sonraya vermişler salı günü devlete gidip ilaç yazdırcam orda kan vereyim bakalım sonra da kendi doktoruma giderim inşallahE kalp atışıyla birlikte şaapcak o zaman merkez. Kendi doktoruna da görün nolacak yani.
Aynen. Canım salı günü gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım sabırla bekleyeyimMasAllah canim benim, kat kat saglikla artsin insAllah![]()
Gozun aydin canim, olumlu düşün , iyi olacak insAllah
Deger artislari guzel olunca kalp atisini birden gormek için, ileri tarihe vermişler, bazi doktorlar git gel keseydi kalpti daha cok anneyi gerdigini düşünüyorlar, yaoilacak tahlil varsa erken gitmek daha mantikli, yada git sağlık ocagina 2 gun sonra hem beta baksın ayni kanla, hemde bütün kanlara
Geçmiş olsun bestecan, konu cocuk olunca içi parcalaniyor insanin, Allahim hepsini korusun
Sen kontrolü bekleme canım hele ki tiroid gibi bi sıkıntı varsa hemen yaptır tahlillerini, ayrıca hamiş anneler yaş gereği tansiyonlarınıza da dikkat edin, ara ara ölçtürün mutlakaOrda tutan arkadaşa sordum ona da iki hafta sonraya vermişler salı günü devlete gidip ilaç yazdırcam orda kan vereyim bakalım sonra da kendi doktoruma giderim inşallah