Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

Tungay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
14
0
36
Ankara
Hadi Mayıs Anneleri.Uzun bir yol bizi bekliyor.Bu yola beraber devam edelim.Konuşalım . Fikirlerimizi danışalım.

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Topiğin hayırlı olsun canım.benim bugün yumurtlamadan sonra 11. günüm. dayanamadım sabah test yaptım vee 2.çizgi silik de olsa çıktı:))elim ayağım titredi heyecandan.ikimize de hayırlı olsun. umarım sağlıcakla alırız kucaklarımıza

Topiğin hayırlı olsun canım.benim bugün yumurtlamadan sonra 11. günüm. dayanamadım sabah test yaptım vee 2.çizgi silik de olsa çıktı:))elim ayağım titredi heyecandan.ikimize de hayırlı olsun. umarım sağlıcakla alırız kucaklarımıza

canım seninde hayırlı uğurlu olsun.insan ne yapacağını bilmiyor.ben öğreneli 1 hafta oldu hala hayal gibi geliyor.uzun bir yol bizi bekliyor.hayırşısıyla kucağımıza almak nasip etsin Allahım.

perşembe günü dayanamayıp tesr yapmıştım çift çizgi çıkmıştı .. inanmamıştım ttektardan pazar günüüü test yaptım yine çift çizgi yyi gördümmm ... çok mutluyum ... allaha şükürler olsn .. bugün kan verdim bakalım sonuçları bekliyoruz ... :hooray:

hepimize de hayırlı olsun arkadaşlar. inşallah Allah sağlıklı bi şekile kucaklarımıza almayı da nasip eder.cumadan beri her sabah test yapıyorum. şimdiye kadar gördüğüm tek çizgilere inat her sabah çift çizgiyle karşılaşmak beni çok mutlu ediyor kaydirigubbakcemile3

Evet Allah herkezini sağlıklı sıhhatli kucagına almasını nasip etsin. değişik ve heyacan verici birşey.allah isteyen herkeze en kısa sürede yaşatsın.

perşembe günü dayanamayıp tesr yapmıştım çift çizgi çıkmıştı .. inanmamıştım ttektardan pazar günüüü test yaptım yine çift çizgi yyi gördümmm ... çok mutluyum ... allaha şükürler olsn .. bugün kan verdim bakalım sonuçları bekliyoruz ... :hooray:

valla iyi dayanmışsın canım. ben çift çizgi çıkınca hemen apar topar gidip kan testi yapdırdım. onu beklerken bile sabırsızdım.

gel bide bana sorrr canımm oan icim gidio du ama iştee korktum biraz ocak ayında kimyasall gebelik geçirdigim için bunuda öle sandım bi an :çok üzgünüm: aldım bu sabha sonuçlarıı beta-hcg 3702 çıktıı ..

en rahat ben varım herhalde:))cuma gün silik çizgiyle öğrendim. 4 gün sürekli çift çıktı. ama taa cumartesiye randevu aldım doktordan. daha kan falan baktırmadım :umursamaz:

merhaba taze hamiş ler. ben cmt doktora gideceğim ama ultrasonla alttan mı bakıyorlar karından mı onu merak ediyorum. siz muayene olmuşsunuzdur herhalde. ben biraz geç kaldım da.

merhaba taze hamiş ler. ben cmt doktora gideceğim ama ultrasonla alttan mı bakıyorlar karından mı onu merak ediyorum. siz muayene olmuşsunuzdur herhalde. ben biraz geç kaldım da.

kızz minoz nerelerdesin sen ya bizim topiği terk ettin çok merak ettik seni neyse hayırlı
olsun sonunda çift çizgiyi gördün demek çok sevindim canım ilk etapta eğer karından göremezse alttan bakıyor korkma canın acımıyor arada bizim topiğede uğra olurmu özletme kendini...

hepinizin gözu aydin,bende mayis ayinda hamis kalmak isdiyorum ama yumurtlamadan 4 gun gecdi daha cok erken biliyorum ama ilk denememiz,gerci hic bir belirti yok zatende belirti icinde cok erken ama umutlaniyorum isde insallah hamileyimdir bende katilirim araniza.

kızz minoz nerelerdesin sen ya bizim topiği terk ettin çok merak ettik seni neyse hayırlı
olsun sonunda çift çizgiyi gördün demek çok sevindim canım ilk etapta eğer karından göremezse alttan bakıyor korkma canın acımıyor arada bizim topiğede uğra olurmu özletme kendini...

merhaba batcım nasılsın?? nasıl gidiyor hamileliğin. valla topiğe arada bakıyorum bebek harici herşey konuşuluyo:)) o yüzden pek ilgimi çekmemeye başladı:))

hepinizin gözu aydin,bende mayis ayinda hamis kalmak isdiyorum ama yumurtlamadan 4 gun gecdi daha cok erken biliyorum ama ilk denememiz,gerci hic bir belirti yok zatende belirti icinde cok erken ama umutlaniyorum isde insallah hamileyimdir bende katilirim araniza.

hadi inşallah canım seni de görürüz aramızda. olmazsa da üzülme ama ilk denemenizse. çünkü herşey sağlıklı olsa da bebiş canı isteyince geliyo :emir_bebek:

merhaba batcım nasılsın?? nasıl gidiyor hamileliğin. valla topiğe arada bakıyorum bebek harici herşey konuşuluyo:)) o yüzden pek ilgimi çekmemeye başladı:))

iyi diyelim iyi olsun minozcum bu aralar sıkıntılı günler geçiriyorum bebeğimde down sendromu riski çıktı amniosentez yaptırdım sonuçları bekliyorum 3 hafta sonra çıkacak
onun dışında iyiyim 5.ayımızı bitireceğiz bir hafta sonra evet topikte konular biraz farklı
bende eskisigibi girmiyorum ama okuyorum yazıları neyse kaçhaftalık bebeğin..

iyi diyelim iyi olsun minozcum bu aralar sıkıntılı günler geçiriyorum bebeğimde down sendromu riski çıktı amniosentez yaptırdım sonuçları bekliyorum 3 hafta sonra çıkacak
onun dışında iyiyim 5.ayımızı bitireceğiz bir hafta sonra evet topikte konular biraz farklı
bende eskisigibi girmiyorum ama okuyorum yazıları neyse kaçhaftalık bebeğin..

ah canım çok geçmiş olsun.ama keşke önce duysaydım bunu hiç yaptırma amniosentezi derdim. bugünlerde o kadar çok kişiden duyuyorum ki bu olayı anneleri üzmekten başka birşey değil. böyle yorum yaptıkları bebekler hep sağlıklı doğuyor sen sakın moralini falan bozma. benim adetlerim çok düzensizdi biliyorsun. sat 13 nisan ama bebeğin kesesi bugün baktı doktor daha çok küçük. net görünmedi. ama hcg 1970 çıktı. 2 hafta sonra yeniden gideceğim bi anormallik yoktur inşallah. :Saruboceq:

Back
X