• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de aynı durum var, hiçbir kanama, akıntı vs. yok ama kasıklarımda ara ara rahatsız edici bir ağrı oluyor. Çoğunluk rahim büyüdüğü için normal diyor, bir sıkıntı yok gibi 😊 Çarşamba günü ikinci kez kan vermek için doktora söylediğimde çok üzerinde durmadı, kanama yoksa o da normal olduğunu söyledi.
Evet bende de çok oluyor regl olacakmışım gibi. Hatta regl olcam sanki sanıp korkuyorum ;))

Evet rahim büyüdüğü için normal. Hatta pıt pıt birşeylerde hissedebiliyorsun noktasal bir acı gibi. Hepsi normal 😊
Hamilelikte tek normal olmayan aşırı bi kanama, şiddetli bir ağrı,yüksek ateş, idrar yolu enfeksiyonu. Kalan herşey normal. Vucut hormonlar değişiyor daha ne değişimler olacak 😅 bunlar fragman...

Daha hamileliğin çok başındayız.
3.aydan sonra demir ilacı verince kronik kabızlıklar başlayacak vs. Hamilelikte tüm organlarınız baskılanıyor rahmin büyümesiyle özellikle bağırsaklarımız. O yüzden posalı lifli ve tahıllı şeyleri dengeli tüketin.
Meyvesuyu yerine meyve tüketin mesela. Ekmeği direk kesmeyin. Tam buğday, kara buğday vs gibi sağlıklı tahıllar günlük 4-6 dilim tüketmeniz gerek. Daha bir çok şey... Bebek ilk ay çok hızlı gelişip büyüyor çoğu organları oluşmuş olacak. Devm eden organlarda olacak ama deiğim gibi çoğu oluşmuş olacak. O yüzden ilk ay güzel beslenin mide bulantınız başlamadan. Haftada en az 2 kere balık yenmeli. Dip balıkları civa içeren balıklardan uzqk durulmalı.
Kan değerlerinize göre eksik olmasından dolayı aldığınız vitaminlerin emilim şekilleri önemli.
Mesela d vitmaini yağda emilir. Yağlı birşeyle tüketmek gerek gibi trikler var. Sadece bunlara dikkat etseniz yeterli 😊
Ay çok güzel yazmışsınız teşekkürler valla gece o pıtpıt hissi yaşıyodum kafayı yedim gibi geliyordu 😂 dedikleriniz benim için iyi oldu ben de dikkat edicem sağolun ❤️

Kızlar karın ağrılarınız oluyor mu? 6. Haftadayım ara ara karnım ağrıyo hâlâ. Normalmiymiş bu acaba. Kanama leke falan yok. Sadece ağrı çok şiddetli değil ama rahatsız edici.
Evet benimde oluyor regl sancısı gibi ara ara kramp şeklinde gelip gidiyor.siddetli değil ama adet olacam saniyorum 😅

Kızlar ben bu doktorun kanalını çok seviyorum, çok rahatlatıcı ve halden anlayan birisi güzel bilgiler veriyor. Karın ağrısı da erken hamilelikte oldukça normal şu videoyu izleyebilirsiniz içiniz rahatlayacaktır

Aaa çok teşekkürler, izleyeceğim akşam 😊

kızlar mrb geçen hafta perşembe 04/09 tarihinden tesadüfen 375 beta ile öğrendim ara ara kan tahlili verdim en son ptesi günü 2463 çıktı bu çarşamba sol kasıkta agrı ile acile gittim 6 mm kese gördüler bugunde doktorda randevu almıştım gittim 8,5 mm kese gördüler ama bebek göremediler haftaya tekrar gel dedi yalnız dün akşam çok az leke geldi bugünde doktordan sonra tekrar az leke geldi normalmi birde doktor ilaç vs hiç bişi yazmadı aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var ne kadar haftalık hamileyim onuda sölemedler bende son adet tarihimi hatırlamıyorum

İSİM

SON ADET TARİHİ

denizzehra

14 Temmuz

Gizemli12345

24 Temmuz

bikonusalim

27 Temmuz

ebru029

27 Temmuz

Life Lover

28 Temmuz

sultan 2121

28 Temmuz

aslanbaslan

29 Temmuz

gulberk22

29 Temmuz

lilamint

29 Temmuz

mmrr8

1 Ağustos

Kediseversarisin

1 Ağustos

hazoo

2 Ağustos

solin47047

2 Ağustos

Sehla0716

3 Ağustos

yesilinkizii

4 Ağustos

ayb00

4 Ağustos

glowworm7

5 Ağustos

dahacokerken

6 Ağustos

masal baran miran

7 Ağustos

cilekkokusu90

7 Ağustos

brkacsoru

8 Ağustos

pnr52

8 Ağustos

yeslelma

9 Ağustos

Bayankusch

10 Ağustos

elephant11

10 Ağustos

applejuice96

10 Ağustos

civcivlerr

11 Ağustos

Malones

12 Ağustos

pamuksuzseker

13 Ağustos

Melkit

16 Ağustos
Beni de eklermisin zahmet olmassa Sat 9 ağustos🥰

kızlar mrb geçen hafta perşembe 04/09 tarihinden tesadüfen 375 beta ile öğrendim ara ara kan tahlili verdim en son ptesi günü 2463 çıktı bu çarşamba sol kasıkta agrı ile acile gittim 6 mm kese gördüler bugunde doktorda randevu almıştım gittim 8,5 mm kese gördüler ama bebek göremediler haftaya tekrar gel dedi yalnız dün akşam çok az leke geldi bugünde doktordan sonra tekrar az leke geldi normalmi birde doktor ilaç vs hiç bişi yazmadı aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var ne kadar haftalık hamileyim onuda sölemedler bende son adet tarihimi hatırlamıyorum
Lekeler normal. Ama aşırı kasık ve bel ağrısı normal değil. Tekrardan acile gitmemizi tavsiye ederim. Ağrı şikayetiyle geldim diyin. Kimyasal ya da dış gebelik kaynaklıda şiddetli ağrı olabiliyor. Mutlaka doktora görünün bu olasılıkları dekarde edin. Umarım birşey yoktur ve geç döllenmedir🙏

Lekeler normal. Ama aşırı kasık ve bel ağrısı normal değil. Tekrardan acile gitmemizi tavsiye ederim. Ağrı şikayetiyle geldim diyin. Kimyasal ya da dış gebelik kaynaklıda şiddetli ağrı olabiliyor. Mutlaka doktora görünün bu olasılıkları dekarde edin. Umarım birşey yoktur ve geç döllenmedir🙏
umarım teşekkrler

Canım ağrın siddetliyse tekrar git bir doktora progestan falan baslasinlar sen hatirlat

Canım keseyi görmüşler kimyasal ve dış gebelik riskini elenmiş yani.ama düşük riskine karşı progesteron verirler en azından.agrim şiddetli derse

Günaydın kızlar 🌸
Tablomuzu düzenleyebilmek için konuyu açan denizzehra denizzehra arkadaşımızın konudaki ilk mesajına tablo eklemesi gerekiyormuş
Tablo eklemeyi bilmiyorsan canım @Mune Hanım’a özel mesaj atabilirmişsin
O sana tarif edecekmiş
Konunun Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum başlığında popüler sabit konu olabilmesi için de bazı kriterler varmış
Konumuz şu an için popüler konu olur mu öğrenmek için de @Kazen Bey ile görüşmeliymişiz
Mune hanım beni burdan görebilirseniz bana yardım edebilir misiniz

Günaydın kızlar 🌸
Tablomuzu düzenleyebilmek için konuyu açan denizzehra denizzehra arkadaşımızın konudaki ilk mesajına tablo eklemesi gerekiyormuş
Tablo eklemeyi bilmiyorsan canım @Mune Hanım’a özel mesaj atabilirmişsin
O sana tarif edecekmiş
Konunun Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum başlığında popüler sabit konu olabilmesi için de bazı kriterler varmış
Konumuz şu an için popüler konu olur mu öğrenmek için de @Kazen Bey ile görüşmeliymişiz
Mune hanım beni burdan görebilirse bana yardım edebilir misiniz

Duymadım. Kese ve yolk kesesi olusmus. Sağlıklı duruyor dedi .Ama embriyo çok küçük çok merak ediyorsan 1 hafta sonra gel dedi. Bana kalsa 10. Haftada gel bütün testlerini yapalım git gel yapma boşuna dedi. Baya rahat bir doktor benimki😂 Karnımdan baktı sadece.
Doktorlar ilginç şekilde çok rahat , hayırlısıyla duyun inşallah kalp atışlarını da

Back
X