- 21 Haziran 2022
- 867
- 974
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
Kese göründü ama bebek görünmedi yazmış kimyasal gebeliklerde kese boş kalıyor.Canım keseyi görmüşler kimyasal ve dış gebelik riskini elenmiş yani.ama düşük riskine karşı progesteron verirler en azından.agrim şiddetli derse
Bu arada hazirandaki gebeliğimde kese görünmüştü ama bebek yok diye dış gebelik olabilir diye şehir dışına seyahet edemez raporu verdiler acil ameliyat olmam gerekebilir diye. Dış gebelikte geç müdahale anne hayatını tehdit ediyor. İç kanama geçirebilir. (Ben bu kadar detay vermek istememiştim endişelenmemesi üzülmemesi için hepimizin duygusal yapısı bile çok farklı) ( bi cümle birimize iyi gelirken diğeri cok etkilenip kötü hissedebiliyor.)
Evet zaten doktora kesin gitmesi lazım normal olmadığını söyledim. Sözel ifadelerle doktorda teşhis koyamaz en iyi muayane ile anlasılır ne olduğu.
Herkesin vucut tepkisi cok farklı.
Yani bazen tutunma kanaması sandıgınız kahverengi leke düşük kanaması olabiliyor şiddetli ağrı hatta bazen hic agrı olmadan da düşük olabilir. Sessiz düşük deniyor. Vucut tepkisi herkeste farklı hatta her hamilelikte bile aynı vucut cok farklı tepkiler veriyor.
Son düzenleme: