- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 45
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.321
Hiçbir belirtim yokElifbalca10 peki sende bi belirti varmı
İlk Bebis mi?Ya aslında en büyük belirti akıntıda oluyor yumurtlama dönemindeki akıntının daha kıvamlısı berrak değilde dha bulanık olunca bence tam bir hamilelik belirtisi yoksa mide bulantısı falan 6. Haftadan sonra başlıyor genelde
Sizinde herşey gönlünüzce olsun.zor zamanlardan geçmişiniz.inş hayirliysa bu ay tutarDüşen bebek öncesindede beşinci ayda hamile kalmıştım
Bu ay 12. AyimizPsikoloji öyle bişey ki olmaması bence bununla alakalı siz ne kadar zamandır istiyordunuz
Benimde 4 yaşında bir kızım varBenim dört yalında bir oğlum var 36 yaşındayım ve bu yüzden epey sabırsızım biran evvel olması için sizin ilkmi olacak
Aminİnşaallah rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneİnşallah bir dahaki ay hamile olursun. Benim kist oluştu yine sanırım. Ağrım devam ediyor
inş bende hamile kalmışımdırKizlaaar. Mayis 4 adet tarihim. Yumurtlamam yeni gecti. Insallah hamileyimdir. Bu 5. Ayimiz. Varmi mayısta haber bekleyenlerr
İnş canm
Peki herhangi bir belirtin var mı
Hayırlısı olsun canmBen evlendiğimde iki ay ilaç kullandım sonra çok zararlı olduğunu duyunca bırakttım o ay hamileydim hiç beklemeden dopumdan sonra hemen spiral taktırdım çıkarttım beşinci ay hamileydim ve olsada olur olmasada olur diye düşünüyordum ne olduysa düşükten sonra psikolojim yerle bir kendimi çok şartlıyorum adete bir hafta kala tahlile başlıyorum günde iki test ve bir kan testi.... Bu ay kan testi yaptırmadım ama dört idrar testi yaptım henüz negatif
Aramıza hoşgeldin bi aradainş bende hamile kalmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?