MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

ben bu ay erken yumurtlamıştım zaten bekliyordum her an olduda bitti maşallah ümitler hazirana kaldı kızlar ama önümüzdeki ayı da bi atlatayım hsg ve tahlillerimi yaptırcam inşallah

Ben daha önce gidiyordum zaten seansa gideceğim . dediğiniz gibi yapayım gitmeyeyim o zaman . teşekküler.
Bende lazere gidecegim birazdan.Aklim karma karisik ya hamile kalmissam diye ama belli bir seyde yok gitmezsem seans baya bi aksayacak malum Ramazan.Gidecegim artik hayirlisi.

Bende lazere gidecegim birazdan.Aklim karma karisik ya hamile kalmissam diye ama belli bir seyde yok gitmezsem seans baya bi aksayacak malum Ramazan.Gidecegim artik hayirlisi.

Sen git sor bakalim ordaki gorevliler ne diyor
Ben bir kuafore sordum dedi sakincali o lazer agrisi dusuge neden olabilir ondan dolayi yapma dedi

Sen git sor bakalim ordaki gorevliler ne diyor
Ben bir kuafore sordum dedi sakincali o lazer agrisi dusuge neden olabilir ondan dolayi yapma dedi
Agrimiyorki canim internetten baya bi arastirdim hamileler doktor kontrolunde gidiyormus.cok derine etkisi olmadigini soyluyorlar.

bende son lazer seansıma regl bitişinde eşimle ilişkiye girmeden önce girmiştim ama onda bile kafam rahat değildi. kesinlikle tavsiye etmiyor hiç bir yer.. benim gittim yer bile 1.5 - 2 ay sonrasına randevu veriyor ama napalım .. çok acil değilse gitmeyin kızlar

Benim gögüslerim hashaslaşmaya başladı regli belirtisi hamile oldupumda regliye onbeş gün kala başlamıştı ve çok acıyordu şimdi normal sanırım yinede bir ümit bekliyorum bu ay hamilr değilsem ne yumurtlama hesabı nede gün aşırı ilişki diye şartlamıycam ya bu kadar emek verince beklemeside o denli zor geçiyor

Evet farklı stratejiler denememiz lazım canm
Zamanda geçmiyor
Deneyisinizin kaçıncı ayı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…