- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.281
anneadayi53 hakkaten içimize su serpti :) bu arada biz bebek düşündüğümüzü hiçç kimseye söylemedik şimdiye kadar ama nasıl olduysa akrabalar içinde çocukları olmuyor diye dedikodu çıkmış sinirden patladım dün 3 yıllık evliyiz daha ya hemen insanların fitneleri sokması beni çıldırtıyor
Yaaaaa 5 gün kaldı bataama ben neden hiç birşey hissetmiyorum yani sizce de eğer bebek varsa bişeyler hissetmemiz gerekmez mi yani gebelik var evet dediklerinden sonra mı bulantı kusma olmak zorunda mesela varsa şimdiden belli etmesi gerekmez mi yaa hiç bişey hissetmiyorum bu ay da boş geçti galibaaaaaaaaaa
allahtan herkese kesinlikle iistemiyoruz algısı vermişiz saol canım inşallahhooo daha durun bakalım kısırlık tedavisi görüyomusun dişyenler bile olucakbenim kayınvalidem git doktora falan demişti bana sonra eşimde sorun olduğunu söyleyince inanmadı falan benim oğlumda olmaz öyle şey falan dedi ben bir süre konuşmadım kendisiyle. sonra eşim aramızı düzeltti olması gerektiği gibi. siz deneyin ama dediğiniz gibi kimseye söylemeyin. bizim insanlarımız biraz sorun arayan cinsten.. Hiiiç takmayın kafanızı :) En güzel zamanda sizde tadarsınız inşallah bu duyguyu
bende hep adet olduğumda inşallah yerleşme kanamasıdır diyorum ama olmuyor çok ümitlenme derim canımkızlar sorum arada kaynamasın. benim için önemli
Selambende hiç bişey hissetmemiştim şimdi bile ara ara sabah bulantım var benim
Ya selam gerçekten test pozitif çıktıktan sonra bile hiç birşey hissetmedin mi canım yaa umut hala var mı yani ben biraz da olsa bişey hissetmem lazımmış gibi geliyo çevremdeki insanlar bat gelmeden doktora gidip kese bile görmüşler göğüsleri kararmış karnındaki çizgi belirginleşmiş falan ister istemez bende de onlar olsun istiyorum
Kızlar gebelik daha belli değil adetime 9 gün var Lazer epilasyona gitsem bir sorun olur mu ?
bugun oldum ben yıne olmadı:)Adet oldun mu? Ben hala bekliyorum
tavsiyem sakın gitmemeniz. Çünkü Lazere gitmeden size ilk sorulan soru çocuk düşünüyomusuz. Eğer şu anda gebelik varsa başlamıştır. yani döllenip gelişim aşamasına girmiştir. Çocuk düşünüyosanız gitmeyin nacizhane fikrim. tabii siz bilirsiniz. Sevgiler :)
saldım kendımı sıkıntı yokolmuorsa vardır bı hayır napalım hamdolsun
kızlar ben oldum regl ıns sızler olmazsınız bebıslere kavusursunuz
bende hep adet olduğumda inşallah yerleşme kanamasıdır diyorum ama olmuyor çok ümitlenme derim canım
Canım benim tam olarak ben yaşamadım aslında bilmiyorum ama kimine göre kanama reglden önce kimine göre sonra olduğunu biliyorum. Bünye meselesi. Yerleşme kanaması olucak diye bişeyde yok açıkçası benim daha olmadı. Sen test yaptırdın mı kan testi? Bellide olmaz çünkü.
Kalimero regl gününden sonrada olabilir yerleşme kanaması yalnız test yaparsan çıkar gebelik varsa. Bu arada gelen reglmi lekelenmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?