MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

ooo daha durun bakalım kısırlık tedavisi görüyomusun dişyenler bile olucak benim kayınvalidem git doktora falan demişti bana sonra eşimde sorun olduğunu söyleyince inanmadı falan benim oğlumda olmaz öyle şey falan dedi ben bir süre konuşmadım kendisiyle. sonra eşim aramızı düzeltti olması gerektiği gibi. siz deneyin ama dediğiniz gibi kimseye söylemeyin. bizim insanlarımız biraz sorun arayan cinsten.. Hiiiç takmayın kafanızı :) En güzel zamanda sizde tadarsınız inşallah bu duyguyu

Selam bende hiç bişey hissetmemiştim şimdi bile ara ara sabah bulantım var benim

allahtan herkese kesinlikle iistemiyoruz algısı vermişiz saol canım inşallahh

Selam bende hiç bişey hissetmemiştim şimdi bile ara ara sabah bulantım var benim

Ya selam gerçekten test pozitif çıktıktan sonra bile hiç birşey hissetmedin mi canım yaa umut hala var mı yani ben biraz da olsa bişey hissetmem lazımmış gibi geliyo çevremdeki insanlar bat gelmeden doktora gidip kese bile görmüşler göğüsleri kararmış karnındaki çizgi belirginleşmiş falan ister istemez bende de onlar olsun istiyorum

umut var diyemem böyle kulaktan dolma fikirlerden bilgilerden sakın heveslenme. sonra hayal kırıklığına uğrarsın. Ben hissetmedim açıkçası o kadar beklemiyodumki iste o derece =) adet gününden 2 gün önce kan teski falan yaptıranlar var merak edip değer 5'ten yüksekse bi gebelik söz konusu oluyo ama kese görülmesi zor. yani gebeliğin 5i tam hatasında yani adet gecikmesinin 7. gününde vajinal olarak görülüyor. yani beta hcg tahlilinde değer 1500 üstü olması gerekiyor. sizin 5 gün var daha regl tarihinize isterseniz 2-3 gün daha bekleyin beta hcg kan testi yaptırın. tavsiyem ama ben sabrederim dersenin 2 gün gecikmeli bakın ben 5 gün gecikmeli olduğunda hem kendim test çubuğuyla yaptım pozitif çıktı hemde hastanede kan testim pozitif.

Kızlar gebelik daha belli değil adetime 9 gün var Lazer epilasyona gitsem bir sorun olur mu ?

tavsiyem sakın gitmemeniz. Çünkü Lazere gitmeden size ilk sorulan soru çocuk düşünüyomusuz. Eğer şu anda gebelik varsa başlamıştır. yani döllenip gelişim aşamasına girmiştir. Çocuk düşünüyosanız gitmeyin nacizhane fikrim. tabii siz bilirsiniz. Sevgiler :)

Ben daha önce gidiyordum zaten seansa gideceğim . dediğiniz gibi yapayım gitmeyeyim o zaman . teşekküler.

iki günüm var ama şimdi gittim lavaboya bende oluyorum galiba çok silik bi kırmızılık gelmiş bir iki saate boy gösterir kırmızılar

kızlar ben oldum regl ıns sızler olmazsınız bebıslere kavusursunuz

Aynı gün olmuşuz canım önümüze bakalım inş.
bence ben kendi kendime yaptım sanki. 5 gün olmuştu gecikmede. kendi kendime düşündüm..acaba şuan istiyormuyum diye. eşimle küsmüştük ve bu sorular beni yıprattı. sonrasında regl oldum.. sanki bana nbu ay layık görülmedi gibi geliyor ne biliyim saçmalıyorym belkide...

gece 12 de oldu ve devam ediyor. artık regl kanaması denilebilir.. :) teşekkür ederim ilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…