MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

İnsallah canim..Diger marka testte cikmamasi bunda cikmasi kafami karistrdi biri daha mi hassas diger marka hassas degil mi cozemedim sevinemedim inan
Canm birinde HCG n dusuktur.tam yükselmiştir tekrar deneyince pozitif çıkmıştır.genelde silik cizgi bile çıksa hamile kalmış oluyorlar.inş hamilesindir hamileyimdir hamileyizdir

Merhabalar canm
İkinci çizgiyi 1 gün sonra gormussun
Bu testlerde 5_10 dk.dan sonrası geçersiz diye biliyorum
Yani 5_10 dk.ya kadar neyse o.
Canm dediğin gibi pazartesi kan testiyle sonucu öğrenirsin
İnş hamilesindir

çok doğru demişsiniz.
ben de hamile olduğumu bilmeden merdivenlerden yuvarlanmıştım hatta 2 gün yürüyememiştim dizim 1 haftada ancak geçmişti

sabah ve akşam iki defa mı test uyguladın ?
23 diyorsan az kalmış canm umarım gebelik belirtisidir . önceki adet dönemlerinde de aynı şekilde bir kaç gün öncesinde ağrı hissediyormuydun. ?

Bugün Berat kandili ve bu gün insanohlunum bir senelik kaderindeki onemli olaylar belli oluyor insallah Rabbim onumuzdeki bu sene icinde bizlere de saglikli sıhatli evlatlar nasip eder.Bir sonraki Berat kandiline evladimizla gireriz insallah.bugun bizler icinde cok dua edin.kandiliniz mubarek olsun.

Bu arda bugun siddetli bel ve kasık agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi.4 gun kaldi galiba bunlar adet sancisi insallah degildirrrr.

Bu arda bugun siddetli bel ve kasık agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi.4 gun kaldi galiba bunlar adet sancisi insallah degildirrrr.
O bende de var. Kasık tek taraflı oluyor bazen çok şiddetli oluyor bazen de ani bir hareket yaptığımda oluyor. Bugün test yaptırmaya gidecektim çok usendim gidemedim yol gözümde büyüdü valla. Dün gece de rüyamda anneme hemşire hamile olduğumu söylüyordu hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Insallah peki bacaklariniza baldiriniza da vuruyor mu agri.sizin bat ne zaman yakin mi?

Amin canm inşallah
Seneye bu zamanlarda bebislerimiz birkaç aylık olsa
Ayyyy ne kadar güzel
Yarabbi bizlere bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine sağlıklı sıhhatli yavrularimizi nasip et(amin)

sabah ve akşam iki defa mı test uyguladın ?
23 diyorsan az kalmış canm umarım gebelik belirtisidir . önceki adet dönemlerinde de aynı şekilde bir kaç gün öncesinde ağrı hissediyormuydun. ?
Evet canim sabah aksam uyguladim bir kac gun oncesi agri hissetmiyordum dinden beri agri ve hafif lekelenme var dun gece yaptigim teste sabah baktim hayali bir cizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…