- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.381
Canm birinde HCG n dusuktur.tam yükselmiştir tekrar deneyince pozitif çıkmıştır.genelde silik cizgi bile çıksa hamile kalmış oluyorlar.inş hamilesindir hamileyimdir hamileyizdirİnsallah canim..Diger marka testte cikmamasi bunda cikmasi kafami karistrdi biri daha mi hassas diger marka hassas degil mi cozemedim sevinemedim inan
Canm birinde HCG n dusuktur.tam yükselmiştir tekrar deneyince pozitif çıkmıştır.genelde silik cizgi bile çıksa hamile kalmış oluyorlar.inş hamilesindir hamileyimdir hamileyizdir
Merhabalar canmmerhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum
Herkese Merhaba, bütün yazdığınız yazıları tek tek özenle okudum. Bende başımdan geçeni anlatmak istiyorum sizlere müsadenizle.
Ben 2014 Martta evlendim. ilk 6 ay korunduk ama hapla değil eşim korundu. Daha sonrasında çocuk denemeye başladık her ay inşallah regl olmam diye dua ediyodum. Daha sonra 9-10 ay daha denedik ama olmadı. her ay 3-4 tane test alıp yapıyodum. Bu siteye gelip benm gibi olan var mı diye araştrıyodum. Sonra biz Dr. gittik eşimde sperm kalitesizliği çıktı. bizde Allah büyük durumumuz düzelince tedavi oluruz inş. dedik. Tabi deniyoduk bi yandan. ama bu yılın başından beri artık canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik. öyle artık ayaklarımı havayada dikmedim. sadece ilişki bittikten sonra kalkmadm 2-3 saat öyle yatakta tv falan izledim. Daha sonra ılık suyla duş aldım. Neyse, mayıs ayının 5'i benim bat tarihimdi. Regl olmadım. ama önemsemedim dr. zor demiş sonuçta 100'de 1 kadar düşük ve biz nisan ayında öyle çokta ilişki yaşamadık. 5inde düğüne gittik Biz Rizeliyiz horon falan kendimizden geçene kadar oynadım6sı 7si 8si yok olamadm heralde hava değişimi dedim. Ama ayın 10u oldu bi test alıyım bari dedim. Ama hep hayal kırıklığı olduğum için yine korkarak yaptım testi. Sonra pozitif çıktı. Öğleden sonra işyerinden izin alıp eşimle dr gittik ve gebe olduğum kesinleşti.
Sizlere nacizhane önerim var. Biliyorum çoook zor ama kafanıza takmayın olsun olsun diye ovulasyon testleri yapa yapa denemeyin. Eşinizde sıkılır yazık adamadaiçinizden ne zaman gelliyosa o zaman yapın özellikle bugün yarın demeyin. Dua edin bol bol Allah'a ve tavsiyem eşinizin ve sizin bi sorununuz yoksa düzenli ve sağlıklı bol bol sebze yiyin et yiyin ve sigaradan uzak durun. Ve sakın isyan etmeyin. Ben 2 sene çok ağladım. yoldaki dilenci kadınlar bakamıyolar bile ama Rabbin onlara vermiş banada versin diye çok dua ettim. Sizde edin. Rabbim en doğru zamanda en sağlıklısını ve en güzelini nasib etsin. Kusura bakmayın başınızı şişirdim. Kendinize çok diikkat edin. Dualarımda sizlerle olucak.
Hayırlı Cumala sizi tanımasamda çok seviyorum :)
sabah ve akşam iki defa mı test uyguladın ?Kizlar bakarmisiniz benim yumurtlama testine gore kacinda regl olmam lazim 23 u diye hesapladim bwn ama suanda adet olacakmisom gibi hissediyorum karnomda hafif bir agri var cok hafif lekelenme gebelik testi negatifEki Görüntüle 1835744 bi bakarmisiniz
O bende de var. Kasık tek taraflı oluyor bazen çok şiddetli oluyor bazen de ani bir hareket yaptığımda oluyor. Bugün test yaptırmaya gidecektim çok usendim gidemedim yol gözümde büyüdü valla. Dün gece de rüyamda anneme hemşire hamile olduğumu söylüyordu hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Bu arda bugun siddetli bel ve kasık agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi.4 gun kaldi galiba bunlar adet sancisi insallah degildirrrr.
Insallah peki bacaklariniza baldiriniza da vuruyor mu agri.sizin bat ne zaman yakin mi?O bende de var. Kasık tek taraflı oluyor bazen çok şiddetli oluyor bazen de ani bir hareket yaptığımda oluyor. Bugün test yaptırmaya gidecektim çok usendim gidemedim yol gözümde büyüdü valla. Dün gece de rüyamda anneme hemşire hamile olduğumu söylüyordu hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
24 Mayıs benimki. Bazen yukarı cekiyo bacagim. Goguslerim çok agrimiyo da bıçak saplaniyor koltukaltimdan doğruInsallah peki bacaklariniza baldiriniza da vuruyor mu agri.sizin bat ne zaman yakin mi?
Amin canm inşallahBugün Berat kandili ve bu gün insanohlunum bir senelik kaderindeki onemli olaylar belli oluyor insallah Rabbim onumuzdeki bu sene icinde bizlere de saglikli sıhatli evlatlar nasip eder.Bir sonraki Berat kandiline evladimizla gireriz insallah.bugun bizler icinde cok dua edin.kandiliniz mubarek olsun.
Bende hiç bir belirti yok canmBu arda bugun siddetli bel ve kasık agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi.4 gun kaldi galiba bunlar adet sancisi insallah degildirrrr.
Bende de normalde oyle adet oldugum gun agrilarim olurdu hatta tek belirti asiri duygulalligimdi.ama evlendikten sonra durum degisti canimBende hiç bir belirti yok canm
Zaten adetime 1 gün kalınca belirti oluyor
Evet canim sabah aksam uyguladim bir kac gun oncesi agri hissetmiyordum dinden beri agri ve hafif lekelenme var dun gece yaptigim teste sabah baktim hayali bir cizgi varsabah ve akşam iki defa mı test uyguladın ?
23 diyorsan az kalmış canm umarım gebelik belirtisidir . önceki adet dönemlerinde de aynı şekilde bir kaç gün öncesinde ağrı hissediyormuydun. ?
Canimmmn ben bekliyorum 24-25 adet gunum.ben asilama yaptirdim 24 kan tahlili haptiricam.Yok mu mayısın su son günlerinde hamilelik bekleyen
İnş canmCanimmmn ben bekliyorum 24-25 adet gunum.ben asilama yaptirdim 24 kan tahlili haptiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?