MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ben de mi denesem acaba...Ortada kaldim...

Kızlar günaydın. Benim bat 21mayıs yani dündü. Benim hep düzenlidir gecikme yaşamam. Bu ay hiç adet belirtisi yaşamadım. Şuan yeni yeni göğüs hassasiyetim başladı. Ayın 19unda adetime 2gün kala kan testi yaptırdım negatif. Neden gecikme oldu? Neden adet olmadım? Neden belirtim yok? Kafamda deli sorular:)

Tıbben gecikme dediğimiz olay bizim hesapladığımız gibi değil. Senin bat 25 mayıs canım.

Benim reglime bikaç gün geçse günüm zatem anlayacamda sabır biraz kıt işte. Bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah darısı tüm isteyenlere
Hmmm umarım vardır biraz sabır. Teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu

Çok şükür bekleyiş sona erdi 4 gün öncesini gösteren test çıkmış arkadaşlar deneyin derim
Ben dayanamadım 1 gün kala dün testimi yaptım Veee hamd olsun bizimde sonucumuz pozitif çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum inşaallah

Hayırlı olsun canm
Ne güzel
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin
Benimde 3 gün kaldı merakla bekliyorum

Canımm inşallah vardır seninledir bebişin idrar testi yapmadınmı dahaaa? Yapınca diğer topiğindede burda da sonucu yaz canım. Ayy bende heycan yaptım bak şimdii. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Çok güzel ve heyecan verici bi duygu :)) Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.

Canm inş hamilesindir
Mikrop kapabilirsin canm oyle
Baksana bi test varmis 4 gün önce kesin sonuç ve kaç haftalık hamile olduğunu gostwriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…