- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.421
Yok canım adet günüm geçti olmadım tam 9. günü öğrendimYalnışmı anladım bilemiyorum adet bitiminden dokuz gün sonramı hamile olduğunu öğrendin nasıl yani
Benim reglime bikaç gün geçse günüm zatem anlayacamda sabır biraz kıt işte. Bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah darısı tüm isteyenlereYok canım adet günüm geçti olmadım tam 9. günü öğrendim
Kızlar ben az önce bişey yaptım internette okumuştum dün gece hamile olup olmadığını anlamak için vajinaya parmak sokuyormuşsun parmağına bişey gelirse hamile değilsin çünkü adet öncesi rahim aşağıya iniyor.... Eğer bişey gelmezse hamilesin... Ben bişey anlamadım ama pembemsi leke geldi kasıklarımda hafif acı oldu adetmi oluyorum ki hamilelik düşünemiyorum dört günde altı test yaptım olsaydı çıkardı heralde
Tıbben gecikme dediğimiz olay bizim hesapladığımız gibi değil. Senin bat 25 mayıs canım.Yaa ben şimdi farkına vardım canım 25 nisan da adet oldum ben 22 si olması gerekiyo benim BAT dimi ben nasıl böyle bi salaklık yaptım ya dimi yanlış saymıyorum...Aaa kafam durmuş cenazemiz vardı ondan oldu...Valla Eray Neva Engin emin olamıyorum tabi ortalardayım adet belirtim yok göğüslerim hassas o kadar...Benim hamile olup olmadığımı öğrenmeme 1 gün kaldı o zaman...
Hmmm umarım vardır biraz sabır. Teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyuBenim reglime bikaç gün geçse günüm zatem anlayacamda sabır biraz kıt işte. Bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah darısı tüm isteyenlere
Çok şükür bekleyiş sona erdi 4 gün öncesini gösteren test çıkmış arkadaşlar deneyin derim
Ben dayanamadım 1 gün kala dün testimi yaptım Veee hamd olsun bizimde sonucumuz pozitif çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum inşaallah
Hayırlı olsun canmÇok şükür bekleyiş sona erdi 4 gün öncesini gösteren test çıkmış arkadaşlar deneyin derim
Ben dayanamadım 1 gün kala dün testimi yaptım Veee hamd olsun bizimde sonucumuz pozitif çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Canımm inşallah vardır seninledir bebişinKızlar günaydın. Benim bat 21mayıs yani dündü. Benim hep düzenlidir gecikme yaşamam. Bu ay hiç adet belirtisi yaşamadım. Şuan yeni yeni göğüs hassasiyetim başladı. Ayın 19unda adetime 2gün kala kan testi yaptırdım negatif. Neden gecikme oldu? Neden adet olmadım? Neden belirtim yok? Kafamda deli sorular:)
Hayırlı olsun canm
Ne güzel
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin
Benimde 3 gün kaldı merakla bekliyorum
O zaman benim yaptığım testten al dene canım sonuç oranı yüzdesi yüksekHayırlı olsun canm
Ne güzel
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin
Benimde 3 gün kaldı merakla bekliyorum
Çok güzel ve heyecan verici bi duygu :)) Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.Çok şükür bekleyiş sona erdi 4 gün öncesini gösteren test çıkmış arkadaşlar deneyin derim
Amin canım benim Allah razı olsunÇok güzel ve heyecan verici bi duygu :)) Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.
Canm 8 gün kala normal bir idrar testi yapmıştımO zaman benim yaptığım testten al dene canım sonuç oranı yüzdesi yüksek
8 gün kala testte çıkmaz canim cok çok erkenCanm 8 gün kala normal bir idrar testi yapmıştım
Kalın tek çizgiyi gördüm moralim bozuldu
Şimdi aynı şeyi görmek istemiyorum
Ben yine belleyeyim en iyisi
Tesekkur ederim
Testi yapana kadar çok umutluydum8 gün kala testte çıkmaz canim cok çok erken
Bu testte tek çizgi çift çizgi yok csnım direk + /- varCanm 8 gün kala normal bir idrar testi yapmıştım
Kalın tek çizgiyi gördüm moralim bozuldu
Şimdi aynı şeyi görmek istemiyorum
Ben yine belleyeyim en iyisi
Tesekkur ederim
Bu testte tek çizgi çift çizgi yok csnım direk + /- var
+ ise kac haftalık onu yazıyor
Canm inş hamilesindirKızlar ben az önce bişey yaptım internette okumuştum dün gece hamile olup olmadığını anlamak için vajinaya parmak sokuyormuşsun parmağına bişey gelirse hamile değilsin çünkü adet öncesi rahim aşağıya iniyor.... Eğer bişey gelmezse hamilesin... Ben bişey anlamadım ama pembemsi leke geldi kasıklarımda hafif acı oldu adetmi oluyorum ki hamilelik düşünemiyorum dört günde altı test yaptım olsaydı çıkardı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?