MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

merhaba arkadaşlar 8 aydır evliyim son dört aydır bebek isiyorum yaş geçiyor malum az önce test aldım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bat-20 mayıstı ve ben geçen hafta aptallık edim saçlarımı boyattım bebeğe zarar gelmişmidir çok korkuyorum lültfen yardım

canım benim adetin gecikip bebişinin varlığını öğrenmeden yaptıkların bebeğini etkilemez korkma sakın

Kizlaaaaaaaar günaydın
Hayırlı kandiller
Bugünlerin yüzü suyu hurmetine rabbimiz bizlere hayirlisiyla bebislerimizi nasip eder inş
Gerçekten hepimiz de çok istiyoruz

Amin canım hayırlı kandillerin olsu senin de tüm islam aleminin de...Rabbim bu mübarek zamanlar da nasip etsin inşallah bebişlerimizi hayatımız güzel olsun sağlıklı mutlu huzurlu acı günde tatlı günde ailelerimiz yanımız da olsun kocamız çocuklarımız hamd olsun diyelim rabbimize İnşallah...

canım benim adetin gecikip bebişinin varlığını öğrenmeden yaptıkların bebeğini etkilemez korkma sakın
Allah razı olsun içime su serptiniz o kadar heyecanlıyım ki bu mübarek günün hürmeti şerefine Allah gönlümüze göre olanı hakkımızda hayırlı etsin hayırlı olandan yana da karar vermeyi biz aciz kullarına nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim
Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına almak nasip etsin
Gönlünü ferah tut
Birşey olmaz ins

Hayırlısı olsun canm
İns az
Ben folik asit kullanıyorum canm
6 aydır üstelik
Olsun Biran önce başlamış olursun vitaminlerine
Takma kafaya herseyde vardır bir hayir
Dediğin gibi kafan rahat sen rahat

23-24 diye hesapladım ama tabi nolacağı belli olmaz

Ya kızlar bende şöyle bi duru var...Kaım çok az geliyo en büyük tamponu kullanıyorum ama dolması lazımdı iki kere değiştirdim çok az kan var benim adetleri bu şekilde olmaz ve misafirlikte idik ayaktaydım hareketliydim tamponun dolması lazım dı benim adetim bu şekilde olmuyo muskazon ağrı kesici kas gevşetici içtim bugün iki kere eğer üstümü görüyosam da bebek varsa içtiğim ilaçtan zarar görürse ben anlamadım valla kafam karıştı ya kanımın rengi de pembeye dönük kırmızı gibi içim de bi şüphe oluştu valla...

yarına kadar sökülmezsen nöbetci eczaneden gebelik testi alıp yap için rahatlasın

Kızlar ben az önce bişey yaptım internette okumuştum dün gece hamile olup olmadığını anlamak için vajinaya parmak sokuyormuşsun parmağına bişey gelirse hamile değilsin çünkü adet öncesi rahim aşağıya iniyor.... Eğer bişey gelmezse hamilesin... Ben bişey anlamadım ama pembemsi leke geldi kasıklarımda hafif acı oldu adetmi oluyorum ki hamilelik düşünemiyorum dört günde altı test yaptım olsaydı çıkardı heralde

Canım denedinmi denemedinmi bilmiyorum ama biz hemen hemen 2 yıllık evliyiz, en son eşimle ilişkiye girerken garip daha önceden olmayan tuhaf bişey hissettim vajina girişimde. İnternette bende okumuştum ve denedim, daha parmağımı sokmadan ucuna bişi değdi ne olduğunu bilmiyorum ama yazılana göre hamile değildim ama garip bi ilişki olmuştu benim açımdan ve 1-1,5 haftaya varmadan hamile olduğumu öğrendim yani adetimden sonraki 9.gün ben bişey değdiğini hissettim. Unarım vardır bebişin

İnşaallah ama ümidim kayboldu. Sen yalnış zamandamı denedin pek anlayamadım ama regliye bikaç gün kala rahim aşağı iniyor ya benim parmağım degdi sonrasındada prmbemsi leke geldi.gerçi leke peçeteye geldi wc de damlamadı ama

Yalnışmı anladım bilemiyorum adet bitiminden dokuz gün sonramı hamile olduğunu öğrendin nasıl yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…